Karel De Grote University College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over KdG

Karel De Grote University College heeft meer dan 12.000 ingeschreven studenten en stelt ongeveer 1.000 personeelsleden tewerk. Dit maakt ons de grootste hogeschool in Antwerpen.

Missie, visie en waarden

Missie Karel De Grote University College ( KdG ) ondersteunt duurzame ontwikkeling: voor studenten, personeel en de samenleving. In wederzijdse interactie, gebaseerd op een uitnodigende leer-, woon- en werkomgeving. Om altijd het beste uit iedereen te halen en samen te streven naar uitmuntendheid. Visie Karel De Grote University College ( KdG ) creëert uitdagende en motiverende, op maat gemaakte leercontexten. Voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot een professional met persoonlijkheid. We leiden en begeleiden onze studenten zodat ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen en de nodige competenties verwerven om een bijdrage te leveren aan de samenleving. Zelfbewust, met een gevoel van verantwoordelijkheid en gewaardeerd door de samenleving. We moedigen onze medewerkers aan om zowel op persoonlijk als op professioneel niveau te blijven groeien. KdG is een veelzijdige organisatie. We denken vooruit en hebben gevoel voor de dynamiek van een snel veranderende mondiale context. We delen kennis en investeren in sterke samenwerkingen met onze partners: dankzij deze interacties en oplossingen op maat excelleert en innoveert onze hogeschool in (kunst) onderwijs, praktijkgericht onderzoek en diensten. Waarden Als een waarde gedreven organisatie kiezen we voor:

  • studentgerichte acties
  • resultaten behalen
  • samenwerken met vertrouwen
  • onszelf verbinden aan een betere wereld
  • duurzame innovatie.

Perspectieven op onderwijs

Karel De Grote University College wil zijn studenten en medewerkers de mogelijkheid bieden om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat teamwork zowel studenten als personeelsleden in staat stelt om competenties te verwerven, zoals kennis, vaardigheden, inzicht en attitudes, die essentieel zijn in een werkcontext en in de bredere context van onze samenleving. Een van de meest vitale competenties is ongetwijfeld het vermogen om zich in te spannen voor diegenen die vanwege bepaalde omstandigheden niet in staat zijn om hun talenten volledig te ontwikkelen.

Locaties

Antwerpen

Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerpen, Vlaanderen, België
Telefoonnr.
+32 350 221 92

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden