Lees de Officiële Beschrijving

Over KdG

Karel De Grote University College heeft meer dan 12.000 ingeschreven studenten en stelt ongeveer 1.000 personeelsleden tewerk. Dit maakt ons de grootste hogeschool in Antwerpen.

Missie, visie en waarden

Missie Karel De Grote University College ( KdG ) ondersteunt duurzame ontwikkeling: voor studenten, personeel en de samenleving. In wederzijdse interactie, gebaseerd op een uitnodigende leer-, woon- en werkomgeving. Om altijd het beste uit iedereen te halen en samen te streven naar uitmuntendheid. Visie Karel De Grote University College ( KdG ) creëert uitdagende en motiverende, op maat gemaakte leercontexten. Voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot een professional met persoonlijkheid. We leiden en begeleiden onze studenten zodat ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen en de nodige competenties verwerven om een bijdrage te leveren aan de samenleving. Zelfbewust, met een gevoel van verantwoordelijkheid en gewaardeerd door de samenleving. We moedigen onze medewerkers aan om zowel op persoonlijk als op professioneel niveau te blijven groeien. KdG is een veelzijdige organisatie. We denken vooruit en hebben gevoel voor de dynamiek van een snel veranderende mondiale context. We delen kennis en investeren in sterke samenwerkingen met onze partners: dankzij deze interacties en oplossingen op maat excelleert en innoveert onze hogeschool in (kunst) onderwijs, praktijkgericht onderzoek en diensten. Waarden Als een waarde gedreven organisatie kiezen we voor:

  • studentgerichte acties
  • resultaten behalen
  • samenwerken met vertrouwen
  • onszelf verbinden aan een betere wereld
  • duurzame innovatie.

Perspectieven op onderwijs

Karel De Grote University College wil zijn studenten en medewerkers de mogelijkheid bieden om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat teamwork zowel studenten als personeelsleden in staat stelt om competenties te verwerven, zoals kennis, vaardigheden, inzicht en attitudes, die essentieel zijn in een werkcontext en in de bredere context van onze samenleving. Een van de meest vitale competenties is ongetwijfeld het vermogen om zich in te spannen voor diegenen die vanwege bepaalde omstandigheden niet in staat zijn om hun talenten volledig te ontwikkelen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Karel De Grote University College

De graad van Bachelor in Business Management - International Business is uw toelating tot een fascinerende baan in de internationale zakenwereld. ... [+]

Business Management (International Business) is een Engelstalige opleiding van drie jaar, die studenten met een internationale achtergrond voorbereid op een carrière in het internationale bedrijfsleven.

Het biedt studenten de kans om in een internationaal klaslokaal te studeren, met ongeveer 40 procent van de studenten die vanuit het buitenland naar het programma komen. De docenten zijn even divers en met hun branchekennis leer je hoe je je theoretische kennis kunt toepassen door middel van praktische oefeningen, cases en teamopdrachten.

Je ontdekt de principes van ethisch zakendoen en duurzaamheid en ontwikkelt je professionele vaardigheden en cultureel bewustzijn klaar voor de wereldwijde werkplek. Deze cursus is ook een springplank voor een masteropleiding.... [-]

België Antwerpen
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Karel De Grote University College

In de komende drie jaar ontwikkel je geavanceerde creativiteit en technische vaardigheden om je te helpen schijnen in de snel veranderende wereld van multimedia. ... [+]

Altijd op zoek naar doorbraken in technologie? Heb je een ondernemersinstinct en de ideeën om te beginnen met innoveren?

Kom en ontdek hoe wij technologie voor ons laten werken, het potentieel ervan ontsluiten en de samenleving u misschien bedankt.

Onze bachelor in multimedia- en communicatietechnologie is een Engelstalige graad, die wereldwijd gerichte studenten voorbereid op een carrière in de digitale wereld.

Solliciteer en je zou de komende drie jaar in de levendige en historische stad Antwerpen in België kunnen doorbrengen.

De graad in het kort

Je ontwikkelt de technische vaardigheden, de allernieuwste creativiteit en strategisch inzicht om je te helpen schitteren in de snel veranderende wereld van multimedia.... [-]

België Antwerpen
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerpen, Vlaanderen, België
Website
Telefoonnr.
+32 350 221 92