Karel De Grote University College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over KdG

Karel de Grote-Hogeschool is een katholieke hogeschool die meer dan 11.000 ingeschreven studenten heeft en dat telt ongeveer 1000 medewerkers. Dit maakt ons de grootste hogeschool in Antwerpen en de tweede grootste in Vlaanderen.

Missie, visie en waarden

Missie

Karel de Grote Hogeschool (KdG) steunt duurzame ontwikkeling: voor studenten, medewerkers en de samenleving.

In onderlinge interactie, gebaseerd op een uitnodigende leren, woon-en werkomgeving. Om altijd de beste van iedereen, en te streven naar uitmuntendheid samen.

Gedreven door waarden, geïnspireerd door christelijke principes, open voor andere ideologieën.

Visie

Karel de Grote Hogeschool (KdG) creëert uitdagende en motiverende maatwerk leercontexten. Voor iedereen die wil om te ontwikkelen tot een professional met persoonlijkheid.

We leiden en begeleiden onze studenten, zodat ze te ontdekken en hun talenten te ontwikkelen, en het verwerven van de nodige competenties om een ​​bijdrage aan de maatschappij te leveren. Zelfbewust, met een gevoel van verantwoordelijkheid en gewaardeerd door de samenleving.

We stimuleren onze medewerkers om verder te groeien op zowel persoonlijk als professioneel niveau.

KdG is een veelzijdige organisatie. We denken vooruit en hebben een gevoel voor de dynamiek van een snel veranderende mondiale context. We delen kennis en investeren in een sterke samenwerking met onze partners: dankzij deze interacties en maakte-oplossingen op maat van onze hogeschool blinkt en innoveert in (kunst) onderwijs, praktijkgericht onderzoek en dienstverlening.

Waarden

Als een waarde-gedreven organisatie kiezen we voor:

studentgerichte acties het behalen van resultaten samenwerken in vertrouwen ons in te zetten voor een betere wereld duurzame innovatie.

Perspectieven op onderwijs

Karel de Grote hogeschool wil haar studenten en medewerkers de gelegenheid om te ontdekken wat hun talenten zijn en om deze talenten verder te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat teamwerk kunnen zowel studenten en medewerkers om competenties te verwerven - zoals kennis, vaardigheden, inzicht en attitudes - die essentieel zijn in een werkcontext als in de bredere context van onze maatschappij. Een van de meest essentiële competenties is, zonder twijfel, het vermogen om een ​​inspanning voor hen die, door omstandigheden, niet in staat zijn om hun talenten ten volle te ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In Business Management - Het Internationale Bedrijfsleven

Campus Voltijd September 2018 Belgiƫ Antwerpen

Het diploma van bachelor in Business Management - International Business is uw opname in een boeiende job in de internationale zakenwereld. [+]

Bachelor in Business Management - International Business Business Management - International Business is een 3 jaar bachelor opleiding met 180 studiepunten in het Engels en bereidt studenten (zowel nationaal als internationaal) met levendige ambities om de bevoegde professionals in het internationale zakenleven geworden. Uw toekomst is internationaal U wilt dat de wereld om je dagelijkse werkomgeving. Internationale handel en samenwerking fascineren. Zij het van uw bureau in uw eigen land of tijdens het reizen naar klanten en zakelijke partners over de hele wereld. Je diploma in International Business (IBS) Het diploma van bachelor in Business Management - International Business is uw opname in een boeiende job in de internationale zakenwereld. Tijdens deze 3 jaar bachelor in Antwerpen u: competenties in marketing, verkoop, financiƫn, management, logistiek, recht, communicatie, talen, ondernemerschap en zakelijke IT te ontwikkelen internationale vaardigheden te ontwikkelen langs het programma, terwijl het werken met studenten van over de hele wereld aan seminars en projecten worden getraind en gecoacht door een fijne team van docenten van universiteiten en bedrijven in heel Europa en daarbuiten naar het buitenland gaan voor een 3 maanden durende stage inschrijven voor een compleet programma in het Engels gegeven kan ook in het buitenland te studeren met een "Erasmus + '-subsidie. In het centrum van Antwerpen, de maritieme toegangspoort tot Europa en de gezellige historische stad De stad Antwerpen is gelegen in de hart van West-Europa. Met hogesnelheidstreinen bereikt u Brussel, Parijs, Londen en Amsterdam in minder dan 2 uur. Een ticket naar het Noordzeestrand kost... [-]

Contact

Adres Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerpen, België
Website https://www.kdg.be/en/business-management-international-business
Telefoon +32 350 221 92