Karel De Grote University College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over KdG

Karel de Grote-Hogeschool is een katholieke hogeschool met meer dan 11000 ingeschreven studenten en ongeveer 1000 personeelsleden. Dit maakt ons de grootste hogeschool in Antwerpen en de op een na grootste in Vlaanderen.

Missie, visie en waarden

Missie Karel de Grote University College (KdG) ondersteunt duurzame ontwikkeling: voor studenten, personeel en de samenleving. In onderlinge interactie, gebaseerd op een uitnodigende leer-, leef- en werkomgeving. Om altijd het beste uit iedereen te halen en samen te streven naar uitmuntendheid. Gedreven door waarden, geïnspireerd door christelijke principes, open voor andere ideologieën. Visie Karel de Grote University College (KdG) creëert uitdagende en motiverende, op maat gemaakte leercontexten. Voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot een professional met persoonlijkheid. We onderwijzen en begeleiden onze studenten zodat ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen, en de nodige competenties verwerven om een ​​bijdrage te leveren aan de samenleving. Zelfbewust, met een verantwoordelijkheidsgevoel en gewaardeerd door de samenleving. We moedigen onze medewerkers aan om zowel op persoonlijk als op professioneel niveau te blijven groeien. KdG is een veelzijdige organisatie. We denken vooruit en hebben gevoel voor de dynamiek van een snel veranderende mondiale context. We delen kennis en investeren in sterke samenwerkingen met onze partners: dankzij deze interacties en oplossingen op maat excelleert en innoveert onze hogeschool in (kunst) onderwijs, praktijkgericht onderzoek en diensten. Waarden Als waarde gedreven organisatie kiezen we voor:

  • studentgerichte acties
  • resultaten behalen
  • samenwerken met vertrouwen
  • onszelf verbinden aan een betere wereld
  • duurzame innovatie.

Perspectieven op onderwijs

De Karel de Grote hogeschool wil haar studenten en personeelsleden de kans geven om te ontdekken wat hun talenten zijn en om deze talenten verder te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat teamwork zowel studenten als personeelsleden in staat stelt om competenties te verwerven, zoals kennis, vaardigheden, inzicht en attitudes, die essentieel zijn in een werkcontext en in de bredere context van onze samenleving. Een van de meest vitale competenties is ongetwijfeld het vermogen om zich in te spannen voor diegenen die vanwege bepaalde omstandigheden niet in staat zijn om hun talenten volledig te ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in bedrijfsmanagement - internationaal zakendoen

Campus Voltijd 3 jaar September 2019 België Antwerpen

De graad van Bachelor in Business Management - International Business is uw toelating tot een fascinerende baan in de internationale zakenwereld. [+]

Business Management (International Business) is een Engelstalige opleiding van drie jaar, die studenten met een internationale achtergrond voorbereid op een carrière in het internationale bedrijfsleven.

Het biedt studenten de kans om in een internationaal klaslokaal te studeren, met ongeveer 40 procent van de studenten die vanuit het buitenland naar het programma komen. De docenten zijn even divers en met hun branchekennis leer je hoe je je theoretische kennis kunt toepassen door middel van praktische oefeningen, cases en teamopdrachten.

Je ontdekt de principes van ethisch zakendoen en duurzaamheid en ontwikkelt je professionele vaardigheden en cultureel bewustzijn klaar voor de wereldwijde werkplek. Deze cursus is ook een springplank voor een masteropleiding.... [-]


Contact

Adres Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerpen, Vlaanderen, België
Website https://www.kdg.be/en/business-management-international-business
Telefoon +32 350 221 92