Karel De Grote University College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over KdG

Karel de Grote-Hogeschool is een katholieke hogeschool met meer dan 11000 ingeschreven studenten en ongeveer 1000 personeelsleden. Dit maakt ons de grootste hogeschool in Antwerpen en de op een na grootste in Vlaanderen.

Missie, visie en waarden

Missie Karel de Grote University College (KdG) ondersteunt duurzame ontwikkeling: voor studenten, personeel en de samenleving. In onderlinge interactie, gebaseerd op een uitnodigende leer-, leef- en werkomgeving. Om altijd het beste uit iedereen te halen en samen te streven naar uitmuntendheid. Gedreven door waarden, geïnspireerd door christelijke principes, open voor andere ideologieën. Visie Karel de Grote University College (KdG) creëert uitdagende en motiverende, op maat gemaakte leercontexten. Voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot een professional met persoonlijkheid. We onderwijzen en begeleiden onze studenten zodat ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen, en de nodige competenties verwerven om een ​​bijdrage te leveren aan de samenleving. Zelfbewust, met een verantwoordelijkheidsgevoel en gewaardeerd door de samenleving. We moedigen onze medewerkers aan om zowel op persoonlijk als op professioneel niveau te blijven groeien. KdG is een veelzijdige organisatie. We denken vooruit en hebben gevoel voor de dynamiek van een snel veranderende mondiale context. We delen kennis en investeren in sterke samenwerkingen met onze partners: dankzij deze interacties en oplossingen op maat excelleert en innoveert onze hogeschool in (kunst) onderwijs, praktijkgericht onderzoek en diensten. Waarden Als waarde gedreven organisatie kiezen we voor:

  • studentgerichte acties
  • resultaten behalen
  • samenwerken met vertrouwen
  • onszelf verbinden aan een betere wereld
  • duurzame innovatie.

Perspectieven op onderwijs

De Karel de Grote hogeschool wil haar studenten en personeelsleden de kans geven om te ontdekken wat hun talenten zijn en om deze talenten verder te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat teamwork zowel studenten als personeelsleden in staat stelt om competenties te verwerven, zoals kennis, vaardigheden, inzicht en attitudes, die essentieel zijn in een werkcontext en in de bredere context van onze samenleving. Een van de meest vitale competenties is ongetwijfeld het vermogen om zich in te spannen voor diegenen die vanwege bepaalde omstandigheden niet in staat zijn om hun talenten volledig te ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in bedrijfsmanagement - internationaal zakendoen

Campus Voltijd September 2019 Belgiƫ Antwerpen

De graad van Bachelor in Business Management - International Business is uw toelating tot een fascinerende baan in de internationale zakenwereld. [+]

Bachelor in bedrijfsmanagement - internationaal zakendoen

Business Management - International Business is een 3-jarige bacheloropleiding met 180 credits in het Engels en bereidt studenten (zowel internationaal als nationaal) met levendige ambities voor om bekwame professionals te worden in het internationale bedrijfsleven.

Je toekomst is internationaal

U wilt dat de wereld uw dagelijkse werkomgeving is. Internationale handel en samenwerking fascineren je. Of het nu is vanaf uw bureau in uw eigen land of tijdens het reizen naar klanten en zakelijke partners over de hele wereld.

Je diploma in International Business (IBS)

De graad van Bachelor in Business Management - International Business is uw toelating tot een fascinerende baan in de internationale zakenwereld. Tijdens deze 3-jarige bacheloropleiding in Antwerpen kun je:... [-]


Contact

Adres Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerpen, Vlaanderen, België
Website https://www.kdg.be/en/business-management-international-business
Telefoon +32 350 221 92