Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij VIVES University College . Dit nieuwe college is het resultaat van de samenwerking tussen KATHO, met campussen in Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout en KHBO, met campussen in Brugge en Oostende. Op dit moment zijn fusies op het gebied van het hoger onderwijs een algemene trend in Vlaanderen. Met ongeveer 13.000 studenten is VIVES de grootste hogeschool in Vlaanderen.

Ontwerp je toekomst

VIVES University College , met zijn modern en competentiegericht hoger onderwijs, zijn innovatieve, praktische onderzoek en zijn diensten aan de samenleving, biedt een adequaat antwoord op de sociale uitdagingen van vandaag en morgen. VIVES is een dankbare, vriendelijke en mensgerichte hogeschool die zich concentreert op professioneel georiënteerde bachelorgraden en associate degrees. Op deze manier zorgt de hogeschool ervoor dat haar studenten bijdragen aan de geglobaliseerde wereld, zowel als mens als als professional.

VIVES zet zich volledig en actief in voor de ontwikkeling van competenties. Studenten krijgen alle kansen om aan hun toekomst te werken. Ontwerp je toekomst zoals de basislijn van de hogeschool dit onderstreept. VIVES vindt het belangrijk voor haar medewerkers om hun werk met enthousiasme te doen. Daarom biedt de hogeschool uitgebreide mogelijkheden om hun expertise te ontwikkelen en te verspreiden.

VIVES kiest ervoor om verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid, en waardering en respect voor elk individu centraal te stellen. Duurzaamheid is een ander belangrijk engagement voor VIVES. VIVES wil een trendsetter zijn in het hoger beroepsonderwijs door middel van innovatie.

Mission statement


Rijden/>

  • Je beste worden. Studenten en docenten blijven hun sterke punten ontwikkelen en verdiepen hun persoonlijke en professionele identiteit met enthousiasme. Ze maken keuzes die passen bij hun talenten en doelen.
  • Je eigen leerproces beheren. Studenten en docenten beheren hun eigen leerproces. Als professionals zetten ze zich in voor een leven lang leren en voor het verbreden en verdiepen van hun begrip en expertise.


Verbinding/>

  • Leren van en met elkaar. Studenten en docenten leren samen als een team. Ze bouwen hun eigen professionele netwerk met mogelijkheden voor informeel en interdisciplinair leren. Om dat te bereiken, maken ze volledig gebruik van de faciliteiten van de digitale wereld.
  • Uw weg vinden in het hoger onderwijs. Om studenten te helpen bij het maken van de juiste keuzes en om hen te helpen de leerladder te beklimmen, werkt VIVES samen met zijn educatieve partners. VIVES erkent ook volledig verworven competenties.
  • Actieve dialoog aangaan met de werkplek en de samenleving als geheel. Studenten en docenten leren van en met externe partijen. Ze nemen een kritisch beeld van de samenleving en stellen hun expertise beschikbaar buiten de omgeving van de hogeschool.


Innovatie/>

  • Vormgeven aan het inspirerende onderwijs van morgen. Studenten en docenten werken in een uitdagende leeromgeving, die al dan niet onafhankelijk is van tijd en plaats. Innovaties profiteren van onderzoeksresultaten en van de verwachtingen van huidige en toekomstige generaties studenten, de werkomgeving en de samenleving.
  • Voorbereiding op de banen van de toekomst. Studenten en docenten streven ernaar de competenties te verwerven die nodig zijn voor de beroepen van vandaag en morgen. De interactie tussen theorie en praktijk daagt hen uit om hun grenzen te verleggen. Onderwijs, praktijkervaring en eigen praktijkgericht onderzoek zijn daartoe verweven.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

VIVES University College

Het Bachelor of Business Management-programma is bedoeld voor Belgische en internationale studenten die een grondige kennis van verschillende managementdomeinen willen op ... [+]

Het Bachelor of Business Management-programma is bedoeld voor Belgische en internationale studenten die een grondige kennis van verschillende managementdomeinen willen opdoen en een internationale bedrijfsdiploma willen behalen binnen de interculturele context van een geglobaliseerde wereld. Internationale medestudenten, buitenlandse docenten, studiereizen en uitwisselingsmogelijkheden zullen het intercultureel bewustzijn en de communicatie verbeteren.

De Bachelor in het bedrijfsmanagement, specialisatie Bedrijfsmanagement

Kortrijk is het kloppend hart van Vlaams ondernemerschap en ontwerp dat innovatie en creativiteit bevordert. De stad herbergt verschillende grote multinationals zoals Barco, Bekaert, enz. Maar ook een breed scala aan industrie- of servicegerichte kmo's. Dit geeft de regio het op één na laagste werkloosheidspercentage binnen Europa. Het oude historische stadscentrum biedt een inspirerende achtergrond en de levendige universiteits (universiteits) stad is strategisch gelegen in elk deel van de Belgisch-Franse metropool Kortrijk, Lille en Doornik.... [-]

België Kortrijk
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
VIVES University College

DIT PROGRAMMA IS VANAF HET JAAR 2020-2021 BESCHIKBAAR - Als bachelor in hotelmanagement bent u een professional die perfect thuis is in de fascinerende wereld van gastvr ... [+]

Over

Als bachelor in hotelmanagement bent u een professional die perfect thuis is in de fascinerende wereld van gastvrijheid. Het hotelmanagementprogramma biedt een hoog niveau van professionele kennis en vaardigheden, drie of vier vreemde talen, een sterke economische basis, goede ICT-vaardigheden, het vermogen om in een team te werken, presentatievaardigheden en internationale ervaring.

Deze competenties worden ook zeer gewaardeerd in vele andere sectoren en bieden je de mogelijkheid om je studie voort te zetten en een Master's Degree of een aanvullende Bachelor's Degree te behalen. Studenten van het hotelmanagement zijn dynamisch en geïnteresseerd in frequente sociale contacten, uitdagingen en creatief teamwork. Een voorafgaande kwalificatie van een cateringschool is niet vereist. Leren is meer dan alleen studeren. Als je wilt, kun je lid worden van SorHoMa, de studentenvereniging voor Hotelmanagement. De studentenclub organiseert allerlei activiteiten voor de studenten in het programma en een colloquium met keynote sprekers uit de horeca.... [-]

België Brugge
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
VIVES University College

De Advanced Bachelor in International business management is een bachelor na bacheloropleiding. Het is een 12-maands full-time programma, dat plaatsvindt op campus Kortri ... [+]

Wij bieden een voltijds bachelor internationaal management van 1 jaar (12 maanden) aan studenten die al minstens een bachelordiploma hebben. Het programma is volledig in het Engels.

Bij voorkeur laten we studenten toe die gestudeerd hebben op het gebied van commerciële wetenschappen en bedrijfsmanagement. Maar we verwelkomen een beperkt aantal studenten die andere vakken hebben bestudeerd, bijvoorbeeld technologie ... Na onderzoek en goedkeuring van de aanvraag door onze commissie kunnen deze studenten worden toegelaten.

Waar gaat dit programma over?

De International Business Management is een bachelor na bacheloropleiding. Het is een 12-maands full-time programma, dat plaatsvindt op de campus Kortrijk, België. Tijdens de laatste drie maanden werk je tijdens een stage.... [-]

België Kortrijk
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

VIVES | Mission Statement