Lees de Officiële Beschrijving

Private Technische Universiteit UNITEPC Cosmos is een instelling voor hoger onderwijs, wettelijk vastgesteld en worden beschermd door artikel 94 van de grondwet van de Plurinationale Staat Bolivia.

De geest die is gemaakt van de Technische Universiteit Private Cosmos, UNITEPC, 24 jaar, hebben niet alleen een sociale ruimte beroepsopleiding, maar is een plek die een reële kans biedt voor een grondige professionalisering in deze dagen van post- moderniteit, globalisering en de informatietechnologie, waar het is niet gemakkelijk om educatieve voorstellen met betrekking tot de bevordering van ethische en morele waarden die de samenleving eisen te vinden. In de UNITEPC is "hoger onderwijs voor live" met een ondernemersgeest en de mensheid.

Voor dit doel heeft een missie en duidelijke en objectieve visie die hoge verwachtingen genereert voor het succes van hun leerlingen, een onderwijzend personeel van gerenommeerde professionals uit verschillende gebieden van de menselijke kennis die zijn opgeleid om de training processen te voeren in het hoger onderwijs, beheer op basis van wetenschappelijke kennis. Welkom op deze academische omgeving.

missie

"Bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van het land en de wereld door middel van wetenschappelijk en technologisch onderzoek, innovatieve vormen van productie en de vorming van maatschappelijk verantwoord professionals, proactief, onderzoekers en leiders met kritische capaciteit, aan de ontwikkeling van de culturele diversiteit te helpen, sociale rechtvaardigheid, democratische co-existentie en welvaart".

uitzicht

"Omdat het een universiteit van nationale en internationale uitstraling, in staat om de behoeften van een hoge strategische prioriteit te ontmoeten in de beroepsopleiding, met een roeping van dienst aan de interculturele gemeenschap in gebieden die van belang zijn voor de uitgebreide, duurzame, wetenschappelijke en technologische ontwikkeling, implementatie van onderwijsprocessen kwaliteit en de rechtvaardigheid".

Programs taught in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Professionaliseren menselijk kapitaal in handelsingenieur met een ondernemende geest, het ontwikkelen van vaardigheden en capaciteiten in uw regio, om hun verworven kenni ... [+]

missie

Professionaliseren menselijk kapitaal in handelsingenieur met een ondernemende geest, het ontwikkelen van vaardigheden en capaciteiten in uw regio, om hun verworven kennis en toepassing van instrumenten; op zoek naar een uitgebreide en innovatieve ontwikkeling in de commerciële en zakelijke gebieden.

uitzicht

Om de toonaangevende carrière opleiding van ondernemers en vernieuwers op nieuwe problemen in de commerciële en zakelijke gebieden op te lossen.

Algemene doelstellingen

Train professionals op Bachelor niveau, met als doel maatschappelijke eisen en de arbeidsmarkt, door intensieve technische en wetenschappelijke methoden georiënteerd ten uitvoer te brengen, formuleren, te analyseren en beleid en strategieën in gebieden binnen de economische takken, administratieve implementeren , financiële en handel; waardoor confronteren problemen in een sterk concurrerende markt.... [-]

Bolivia Cochabamba
February 2020
Voltijd
9 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Om gekwalificeerde professionals met een hoge capaciteit management en leiderschap, die leiden van de ontwikkeling van de Plurinationale Staat Bolivia, met stichtingen en ... [+]

missie

Om gekwalificeerde professionals met een hoge capaciteit management en leiderschap, die leiden van de ontwikkeling van de Plurinationale Staat Bolivia, met stichtingen en technische en theoretische kennis met sociaal opzicht te trainen, zodat lenen hun doorslaggevende bijdrage aan het beheer, ontwikkeling en implementatie van technologieën tip, het leveren van oplossingen afgestemd op de huidige en groeiende behoeften van het land.

uitzicht

De race van Electronic Engineering aan de Technische Universiteit Private Cosmos gerichte beroepsopleiding leiders met excellentie, technologische en culturele, in staat om het onderzoek te stimuleren en zet zich in voor de ontwikkeling van processen blijvende relevantie. Ook de race is de hoofdpersoon in de transformatie van uw omgeving om een ​​betere kwaliteit van leven te bereiken.... [-]

Bolivia Cochabamba
February 2020
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

The Engineering Sound missie is om ethische en maatschappelijk verantwoorde professionals, in staat om te analyseren en te begrijpen eigentijdse problemen, de toepassing ... [+]

missie

The Engineering Sound missie is om ethische en maatschappelijk verantwoorde professionals, in staat om te analyseren en te begrijpen eigentijdse problemen, de toepassing van fysieke-mathematical foundations met artistieke en culturele criteria te trainen, in wezen onderzoek en gedegen wetenschappelijke en technologische kennis.

uitzicht

Als de leider van het hoger onderwijs op het gebied van geluid en dat afgestudeerden zijn de beste in het land gewijd aan de interculturele taakstraf.

Algemene doelstellingen

Train professionals die in staat zijn om te ontwerpen, te monitoren en producties live sound, opnamestudio, radio film en televisie, in staat om het uitvoeren van akoestische diagnostiek behuizingen voor het implementeren van oplossingen met akoestische materialen, versterking van de bestaande akoestische omstandigheden wanneer dat nodig is speakers implementatie.... [-]

Bolivia Colcapirhua
February 2020
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Aquí se forman las nuevas generaciones

Location address
Pasaje Fidelia Sánchez
entre Heroínas y España

Cochabamba, Cochabamba, BO
Social Media
Location address
Av. Blanco Galindo Km 7 1/2
Miguel Lanza esq. Daniel Campos Zona Florida Norte s/n

Colcapirhua Municipality, Cochabamba, BO
Location address
Av. Blanco Galindo s/n km. 4 1/2
Entre Av. Cuarta y Carlos Araníbar

Colcapirhua Municipality, Cochabamba, BO