Brazilian School of Public and Business Administration

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De school

De eerste school voor openbaar bestuur in Latijns-Amerika, de Braziliaanse School voor Openbaar Bestuur van de Getulio Vargas Foundation (FGV / EBAP) werd op 15 april 1952 opgericht in Rio de Janeiro via een partnerschap tussen de Verenigde Naties (VN) en de FGV, om te voldoen aan de eisen voor gekwalificeerde professionals op dit gebied.

In 2002 werd het omgedoopt tot de Brazilian School of Public and Business Administration (EBAPE), een weerspiegeling van zijn activiteiten in de particuliere sector die in feite al aanwezig waren sinds de oprichting. Gedurende deze decennia heeft het zijn geloofwaardigheid en legitimiteit versterkt door zijn verbazingwekkende vermogen om topkennis aan zijn studenten te bieden, waardoor ze een productieproces inluiden dat als uitstekend werd beoordeeld.

120152_Capture123.JPG

Baanbrekende geest

  • De eerste school in Latijns-Amerika die een master in bestuur biedt;
  • Brazilië's eerste boeken over administratief werk uitgegeven door deze school;
  • De eerste instelling in Brazilië die het cursusinschrijvings- en creditsysteem gebruikt;
  • Het eerste presidentschap en hoofdkantoor van de Nationale Vereniging voor afgestudeerde studies en onderzoek in de administratie (ANPAD)
  • In 1961 stelden voormalig federaal congreslid en EBAPE-professor Alberto Guerreiro Ramos de ontwerp-voorschriften op voor het beroep van administrateur, bevestigd door wet nr. 4.769, afgekondigd op 9 september 1965.

Missie

Kennis in management opbouwen en verspreiden en tegelijkertijd de synergie tussen de publieke en de private sector versterken, door professionals op te leiden om invloed uit te oefenen met conceptuele en methodologische strengheid, ideeën en acties die relevant zijn voor de ontwikkeling van Brazilië.

Infrastructuur

De technologische structuur aangeboden aan studenten door de FGV / EBAPE is compatibel met zijn academische excellentie. De IT-laboratoria zijn uitgerust met wetenschappelijke software, compleet met LCD-schermen, dvd-lezer / recorders en een printpool, allemaal beschikbaar voor gebruik tijdens de openingstijden van het pand, behalve wanneer de laboratoria worden gebruikt voor praktische cursussen.

Deze Business School biedt ook Wi-Fi internettoegang en een goed gekwalificeerd helpdeskpersoneel dat ondersteuning biedt en computergerelateerde problemen oplost voor studenten en docenten.

De van airconditioning voorziene klaslokalen bieden plaats aan ongeveer vijftig studenten, terwijl de Getulio Vargas Foundation ook vijf auditoria biedt voor evenementen, seminars, workshops en lessen.

Plaats

Rio de Janeiro

De beroemdste stad van Brazilië, Rio de Janeiro, is wereldwijd beroemd om zijn sterke en veelbelovende economie. Met een bevolking van meer dan vijftien miljoen die de op een na grootste markt in Brazilië vormen, biedt het gunstige voorwaarden voor nieuwkomers en waardeert het nieuwe investeringen. Maar geen van deze voordelen kan opwegen tegen het toeristisch potentieel: elk jaar verwelkomt het duizenden bezoekers van over de hele wereld, aangetrokken door zijn prachtige stranden en andere natuurlijke attracties, waaronder Carnaval en vooral de levendige gastvrijheid van zijn mensen.

119997_brazil-dawn-fog-161212.jpg

FGV

Gelegen in de zuidelijke zone van Rio de Janeiro, kijkt de FGV uit over een van 's werelds meest beroemde en adembenemende uitzichten: het Sugarloaf. Het hoofdkantoor werd ingehuldigd op 20 december 1968 en werd ontworpen door een van de meest invloedrijke namen in de moderne internationale architectuur: de Braziliaanse Oscar Niemeyer.

Het belangrijkste FGV-gebouw kijkt uit op de baai Enseada de Botafogo met een fietspad langs de kust en groene gebieden die ideaal zijn voor wandelingen en andere buitenactiviteiten. Dicht bij de gevestigde wijken zoals Copacabana, Flamengo, Humaitá, Jardim Botânico, Urca, Glória en Catete, evenals het centrum van CBD, wordt het omringd door hostels en hotels, bars, winkelcentra en winkels, metrostations en buslijnen , evenals kantoorgebouwen met de hoofdkantoren van grote Braziliaanse en multinationale ondernemingen.

Internationale accreditatie

AACSB International (AACSB)

119994_aacsb-logo-accredited-vert-color-rgb-reduzido.png

In 2018 ontving FGV EBAPE het AACSB-keurmerk van de belangrijkste accreditatie-instantie voor business schools in de VS. In Brazilië hebben slechts drie Braziliaanse business schools dit zegel. Via zijn accreditatieproces wil de AACSB betrokkenheid bevorderen, innovatie versnellen en de impact op executive onderwijs vergroten. Deze internationale erkenning van de gespecialiseerde accreditatie van AACSB voor bedrijfsprogramma's op bachelor-, master- en doctoraatsniveau versterkt de excellentie van het faculteitsorgaan van FGV EBAPE en zijn state-of-the-art onderwijs, evenals zijn inzet voor de continue verbetering van alle programma's. Een AACSB-geaccrediteerde bedrijfsschool zijn, betekent daarom dat u deel uitmaakt van een selecte groep scholen met de hoogste normen voor bedrijfseducatie en -management ter wereld en met een netwerk van hooggekwalificeerde studenten.

Europese Stichting voor Managementontwikkeling (EFMD)

119995_equis_logo13-lr_0.png

In 2014 ontving FGV EBAPE het EQUIS-accreditatiezegel van het European Quality Improvement System (EFMD), een van de belangrijkste bedrijfsaccreditaties in de academische wereld. Een EQUIS-accreditatie door de EFMD, een internationale instantie die instellingen voor managementonderwijs beoordeelt, vertegenwoordigt een belangrijke internationale erkenning van de kwaliteit van de school, en een die alleen wordt toegekend aan instellingen die voldoen aan de meest veeleisende internationale normen voor kwaliteit van onderwijs en onderzoek. In Brazilië hebben slechts vier instellingen dit zegel naast FGV EBAPE. EQUIS wordt toegekend aan universiteiten en hogescholen die een hoge mate van internationalisering vertonen.

Internationale Commissie voor de accreditatie van onderwijs en opleiding van openbaar bestuur (ICAPA)

120017_logo_ciapa_2015-vecto-1024x429.jpg

Internationale Commissie voor Accreditatie van Openbaar Bestuur Onderwijs en Vorming (ICAPA) concedido ao Mestrado Profissional em Administração Pública (MAP). Este reconhecimento internacional, regido pelas normas do Conselho de Administração da International Association of Schools and Institutes of Administration (IASIA), é concedido às instituições com altíssimos padrões de excelência para a educação e formação na Administração Pública.

Naast het handhaven van de EQUIS- en ICAPA-accreditaties werkt de school ook aan accreditatie door de American Association of Collegiate Schools of Business (AACSB) en het Network of Schools of Public Policy, Affairs and Administration (NASPAA).

120153_Capture321.JPG

Coördinatie voor de verbetering van personeel in het hoger onderwijs (CAPES)

  • MSc
  • Executive Master's in Business Administration (EMBA): Grade 5. | Hoogste score voor professionele programma's.
  • Professionele master in openbaar bestuur (MPA): graad 4. | Hoogste score behaald door een stricto sensu- programma bij de eerste beoordeling.

Bron: Universitair niveau Medewerker hoger onderwijs coördinator.

Topscore in de National Student Performance Test (ENADE): 5

Voor het tweede achtereenvolgende jaar beoordeeld als de beste bedrijfsschool, behoort de FGV / EBAPE tot de top drie van instellingen voor hoger onderwijs in Brazilië, volgens de General Program Ranking (IGC) bekendgemaakt op 18 december 2014 door het ministerie van Onderwijs (MEC) .

Bron: Ministerie van Onderwijs (MEC).

Topscore voor het Undergraduate Business Studies-programma

Studentengids uitgegeven door uitgever Editora Abril - 2016

Locaties

Rio de Janeiro

Address
Edifício Roberto Campos - R. Jorn. Orlando Dantas, 30 - Botafogo, Rio de Janeiro - RJ, 22231-010
Rio de Janeiro, Staat van Rio de Janeiro, Brazilië

Bailrigg

Address
Lancaster University
LA1 4YW Bailrigg, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Montreal

Address
McGill University
Rue Sherbrooke Ouest,845

H3A 0G4 Montreal, Quebec, Canada

Yokohama

Address
Yokohama National University
240-8501 Yokohama, Kanagawa-prefectuur, Japan

Bengaluru

Address
Indian Institute of Management Bangalore
560051 Bengaluru, Karnataka, India

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited