Centro Universitário Assunção (UNIFAI)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Hemelvaart University Center zet zich in voor onderwijs, geïnspireerd door de evangelische waarden en de beginselen van vrijheid van meningsuiting. Bereidt de toekomstige professionals voor de uitoefening van het burgerschap en in aanmerking komen ze voor de arbeidsmarkt.

Lesgeven in UNIFAI, in gemeenschap met het onderzoek en de dienstverlening aan de gemeenschap, gericht op de kwalitatieve verbetering van haar afgestudeerden, met nadruk op de persoonlijke ontwikkeling en training voor continue verbetering, hetzij door middel van post-afstudeerrichtingen sensu en apefeiçoamento, hetzij door middel van studiegroepen.

Als een katholieke instelling, moedigt humanistisch onderwijs en participatie en de dialoog op basis van de onderwijspraktijk als een manier om beter begrip onder docenten, studenten en medewerkers.

De Institutional Development Plan (IDP) van Assumption University Centre voldoet aan de eisen van de Braziliaanse onderwijsbeleid en voldoet aan de richtlijnen van de Sociale Leer van de Kerk, gereserveerd voor de katholieke onderwijsinstellingen.

Locaties

São Paulo

Address
Rua Afonso Celso, 671 / 711, Vila Mariana - SP
São Paulo, Staat São Paulo, Brazilië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden