Centro Universitário Carioca (UNICARIOCA)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De UniCarioca is een universiteit gelegen in Rio de Janeiro, met 4 eenheden verdeeld in vier verschillende wijken van de stad: Long River, Meier, Bento Ribeiro en Jacarepagua.

Gebaseerd op dezelfde dag van de verjaardag van de stad Rio de Janeiro - dag 01º maart UniCarioca heeft niet alleen namens de "carioca" merk als in zijn DNA de weg van "zijn carioca": modern, dynamisch, innovatief, altijd evolueert.

De educatieve, wetenschappelijke, culturele en maatschappelijke betrokkenheid UniCarioca is afgestemd op de uitdagingen en eisen van de stad Rio de Janeiro, en wordt daarom door de relevante bijdrage aan de vorming van ethische en competente professionals voor een arbeidsmarkt die steeds veeleisender erkend en geglobaliseerd.

In UniCarioca, heb je alle tools die je nodig hebt om de vleugels te geven aan je dromen.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en data projector; Wi-Fi-netwerk beschikbaar voor studenten; state of the art computerlokalen, in samenwerking met Dell Computers; IT-infrastructuur voortdurend gemoderniseerd: de beste marktpraktijken voor continue modernisering van de IT-infrastructuur worden gebruikt; Bibliotheek met een verzameling van 13.557 titels en 35.583 exemplaren ter beschikking van de academische gemeenschap en database (EBSCO); verschillende leergebieden, volgens de behoeften van elke cursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Administratie

Campus Voltijd Deeltijd 8 semesters March 2018 Brazilië Rio de Janeiro +1 more

De professioneel management gevormd door UniCarioca is in staat om op te treden in de besluitvorming in belangrijke organisatorische gebieden: productie management en marketing, financieel management, human resource management, business strategie, logistiek, informatiesystemen enz. [+]

Graduation in Management UniCarioca ontwikkelt bij studenten het beroepsprofiel die nodig is om te werken met kwesties in verband met informatiesystemen, financiën, personeelsbeleid, marketing, productie, logistiek, projecten en verantwoordelijkheid voor het milieu. De professionele manier cursus kunnen plannen, organiseren, leiden en de controle van de activiteiten van een onderneming, zowel openbare als particuliere, en bedenken van strategieën en werkmethoden op diverse organisatorische gebieden.

De beheerder is een professional met een uitgebreid speelveld, in staat om te werken in de industrie, de handel of diensten in particuliere bedrijven en de publieke sector. Het kan ook advies aan bedrijven of doe mee op het gebied van onderwijs en onderzoek.... [-]


Burgerlijk Ingenieur

Campus Voltijd 10 semesters March 2018 Brazilië Rio de Janeiro

De cursus Undergraduate Civiele Techniek van UniCarioca gericht op engineers staat is te werken in het bedrijf van de bouw van huizen, gebouwen, wegen, havens, dammen, bruggen, viaducten, winkelcentra, tunnels en viaducten te trainen. [+]

De cursus Undergraduate Civiele Techniek van UniCarioca gericht op engineers staat is te werken in het bedrijf van de bouw van huizen, gebouwen, wegen, havens, dammen, bruggen, viaducten, winkelcentra, tunnels en viaducten te trainen. De student krijgt een goede basis wiskunde en gedegen kennis op het gebied van bouw en projectontwikkeling, met inbegrip van kwaliteitscontrole en verantwoordelijkheid voor het milieu.

De vraag naar gekwalificeerde ingenieurs is sterk toegenomen. Het Burgerlijk Ingenieur werken op verschillende gebieden zoals hierboven beschreven, door het uitvoeren van de volgende functies: Projectontwikkeling, analyse, management, uitvoering, toezicht en controle van alle fasen van een project. Het gemiddelde startsalaris van een burgerlijk ingenieur is ongeveer US $ 3.500.... [-]