Lees de Officiële Beschrijving

Celso Lisboa werd geboren in de stad Rio de Janeiro in de vroege 20e eeuw. Zoon van leraren, begon hij zijn leven zich wijden aan de politiek als raadslid en staat wetgever in de jaren 1950. In die tijd ontwikkelde hij projecten van de economische en maatschappelijke relevantie en, op eigen initiatief, opgericht en onderhouden van de Recovery Center Bela Vista en Maatschappelijk Welzijn werk voor minderjarigen. Verminder de sociale ongelijkheid door middel van kwalitatief goed onderwijs was een droom, je droom.

In 1964 verliet hij de politieke activiteiten om vond het College Atheneu Braziliaanse, gericht op het midden-en middelbare school. Voortzetting van haar droom, opgericht in 1971, de Universiteit Society Celso Lisboa. Het consolideren van zijn succesverhaal in 1998, de instelling te veroveren van de positie van University Center, het aanbieden, in aanvulling op de cursussen in het management, afstudeerders op de gezondheid en het milieu.

De Celso Lissabon is de beste University Center for Health en Wellness in Rio de Janeiro. Met 45 jaar van zijn bestaan ​​heeft het Instituut opgeleid meer dan 20.000 studenten in de undergraduate opleidingen. Er zijn 14.000 vierkante meter van de infrastructuur op een enkele campus in het hart van Noord-Zone, in de voorkant van de Expressweg Sampaio Station:

80 klaslokalen verdeeld in 5 blokken 18 laboratoria voor practica 4 computerlokalen 3 auditoria multi-sport gym academie bibliotheek

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Het verloop van Bestuur van Celso Lisboa biedt een uitgebreide training, waardoor de prestaties van de leerling op het gebied van Human Resources, Marketing, Finance of O ... [+]

Het verloop van Bestuur van Celso Lisboa biedt een uitgebreide training, waardoor de prestaties van de leerling op het gebied van Human Resources, Marketing, Finance of Operations in de dienstverlening of de industrie.

Het beroep is het meest populair in het land, met de nadruk op het belang van de beheerder in de nationale sociaal-economische scenario.

Professionele markt:

De Administrateur gevormd door Celso Lisboa kan op veel verschillende gebieden bedrijven:

Hospitality - het beheer van hotels, hotels, attractieparken, het verzorgen van de exploitatie van de inrichting van hun diensten en het onderhoud ervan. Financiële - in de coördinatie van de financiële instellingen activiteiten, omgaan met activa, werkkapitaal, budgetten en cash flow-analyse. Human resources - in de zorg van de betrekkingen tussen werknemers en bedrijf, de coördinatie van de selectie en toelating, carrièreplannen en salarissen en stimuleringsprogramma's, opleiding en ontwikkeling van mensen. Hospital - in het beheer van ziekenhuizen, klinieken, spoedeisende hulp en zorginstellingen, alsmede in staat zijn om samen te werken aan plannen en de ziektekostenverzekering. Production - op het gebied van de productie planning en controle, kwaliteitscontrole, distributie en logistiek. Derde Sector - in de planning en coördinatie van de activiteiten van non-profit organisaties, beheren fondsenwerving en de toepassing ervan in milieuprojecten, onderwijs, professioneel of gemeenschap. Marketing - de definitie van business performance plannen, het bestuderen van de behoeften van klanten, het ontwikkelen van producten en diensten om hen te ontmoeten. Onderwijs - in onderwijsinstellingen, het verzorgen van de planning en het beheer van de middelen die nodig zijn... [-]
Brazilië Rio de Janeiro
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Celso Lisboa - O sucesso custa menos do que você imagina