Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

College Geschiedenis

Het begon allemaal meer dan zeven decennia in de buurt met het College Afonso Celso, educatieve project toegewijd aan de idealen, de behoeften en de cultuur van Rio's West Zone Campo Grande. De eerste universitair onderwijs eenheid, opgericht in 1969, was de faculteit Economie, Accounting en administratieve Sreder Moacyr Bastos.

In die jaren, leren we dat het beeld van een universiteit is het beeld van elk van hun studenten - hun opleiding, hun kennis, hun wereldbeeld, hun vermogen om obstakels geconfronteerd. En, bovenal, hun bewustzijn van burgerschap. De student is onze grootste troef is onze spiegel. Zodat we nooit toestaan ​​dat een puur marktvisie van onderwijs overlapt met de ethische waarden.

Traditie en moderniteit, de kwaliteit van de academische uitmuntendheid en pioniersgeest, competentie en geloofwaardigheid, de technologische vooruitgang en de beste infrastructuur in het Westen Zone van Rio de Janeiro / RJ. Al deze kenmerken bepalen de University Center Sreder Moacyr Bastos, die vormt niet alleen goed professionals bereid zijn om de arbeidsmarkt staan, maar bovenal goede burgers.

Onze missie is altijd geweest om bij te dragen aan de bouw en de verspreiding van kennis, waardoor de burger om de transformatie van de sociale en professionele media. En de wens om dit doel te bereiken, vanaf het moment dat we beginnen om de Educational groep UNIESP werd nog sterker in ieder van ons te integreren.

Missie

Onze missie is altijd geweest om bij te dragen aan de bouw en de verspreiding van kennis, waardoor de burger om de transformatie van de sociale en professionele media. En de wens om dit doel te bereiken, vanaf het moment dat we beginnen om de Educational Group UNIESP integratie te bereiken werd nog sterker in ieder van ons.

Infrastructuur

Het hoofdkantoor campus van de University Center Sreder Moacyr Bastos is gelegen in het centrum van Campo Grande wijk, ten westen van de gemeente van Rio de Janeiro. Met twee ingangen, de Campus is gemakkelijk te vinden en biedt toegang van mensen uit verschillende delen van de stad en ook van andere gemeenten.

De hoofdingang van de Campus is op Rua Trinity Engineer, # 229 en is een betere toegang tot blokken A, B, C en D van de educatieve complex. De tweede ingang, gelegen aan de Rua Costa Amaral, nr 360, is de beste toegang tot die bedoeld zijn om E (Gebouw Evandro Lins e Silva) blokkeren.

Het hoofdkantoor van Campus omvat naast klaslokalen, de volgende gebieden :. Theater Sreder Moacyr Bastos; . Bioscoop Prof .. Esther Figueiredo Ferraz; . Multi-sport sportschool; . Laboratoria van de anatomie en de chemische en biologische wetenschappen; . Media Centre Minister Francisco Dornelles, samengesteld uit multimedia auditorium, radio journalistiek laboratorium, krant schrijven laboratorium reclamebureau en reclame en televisie-journalistiek laboratorium; . Kern juridische praktijk, gevormd door twee laboratoria, pilot-office, rechtszaal, rechter kamer, en vooral voorbehouden aan de rechterlijke macht ruimte; . UniMSB kunstgalerij;.

. CIEE zet Sreder Moacyr Bastos; . Tour Santander bankdiensten; . Bibliotheek; . Parkeren voor leerlingen met speciale behoeften, docenten en medewerkers, met vermelding door Manai Street, # 116.

Het hoofdkantoor campus van de University Center Srede Moacyr Bastos, omvat verder de administratieve sectoren, de coördinatoren van de undergraduate, graduate en uitbreiding en de pastorie.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Administratie

Campus March 2018 Brazilië Rio de Janeiro

Presentatie en Professional Profile De cursus heeft tot doel de student in staat om te werken in verschillende gebieden, zoals buitenlandse handel, financiën, logistiek, marketing, productie, onder anderen. algemeen doel Vorm hoog niveau professionals in staat om het werk in het administratief gebied, met inachtneming van ethische principes, die in staat zijn om samen te werken in de sociale omgeving, wat bijdraagt ​​aan de versterking van de instelling, zowel in het bedrijfsleven of de openbare ruimte, en een bijdrage leveren aan het bevorderen van de veranderingen die plaatsvinden zijn in de samenleving. [+]

Administration BA Presentatie en Professional Profile De cursus heeft tot doel de student in staat om te werken in verschillende gebieden, zoals buitenlandse handel, financiën, logistiek, marketing, productie, onder anderen. algemeen doel Vorm hoog niveau professionals in staat om het werk in het administratief gebied, met inachtneming van ethische principes, die in staat zijn om samen te werken in de sociale omgeving, wat bijdraagt ​​aan de versterking van de instelling, zowel in het bedrijfsleven of de openbare ruimte, en een bijdrage leveren aan het bevorderen van de veranderingen die plaatsvinden zijn in de samenleving. specifieke doelstelling De specifieke doelstellingen van de opleiding, de belangrijkste vaardigheden die de studenten zullen worden ontwikkeld zijn: - Breng inhoud ter bevordering van innovatie en creatief vermogen; - Resolve situaties met flexibiliteit en aanpassing; - Ontwikkelen logisch, kritisch en analytisch denken; - Begrijp de administratieve geheel; - Gebruik interpersoonlijke communicatie en expressie in de juiste interpretatie van de werkelijkheid; - Ontwikkeling van de mogelijkheid om activiteiten en programma's te bestellen; - Het oplossen van situaties waarbij alternatieve beslissingen en het ontwerp risico; - Breng theorieën in verschillende organisatorische en sociale contexten. Arbeidsmarkt De dienstensector is de meest biedt kansen, vooral in de Business Tourism sector. In het algemeen management, ligt de nadruk op Human Resources, Logistiek, Finance en Sales. De UNIESP management leerlingen leren omgaan met verschillende uitdagingen van de dag-to-day business, hoe te voorkomen en aan te merken, wat de beste houdingen en attitudes om gedragsproblemen van de werknemers op te lossen, wat hun... [-]

Burgerlijk Ingenieur

Campus March 2018 Brazilië Rio de Janeiro

Het is de tak van techniek die ontwerpt, beheert en voert werken zoals huizen, gebouwen, bruggen, viaducten, wegen, dammen, kanalen, havens, enz. De burgerlijk ingenieur ontwerpt, beheert en controleert alle stadia van de bouw of renovatie. Zijn prestaties omvat tevens een analyse van de kenmerken van de bodem, de studie van het zonlicht en de ventilatie van de site en de definitie van de aard van de stichting. Op basis van deze gegevens ontwikkelt het project, met vermelding van de netwerken van elektrische, hydraulische en sanering van het gebouw en het definiëren van het te gebruiken materiaal. Op de bouwplaats, wat leidt werkgroepen, toezicht deadlines, kosten, kwaliteit en veiligheidsnormen. Aan hem om de stabiliteit en de veiligheid van het gebouw te waarborgen. [+]

Bachelor in de Civiele Techniek Presentatie en Professional Profile Het is de tak van techniek die ontwerpt, beheert en voert werken zoals huizen, gebouwen, bruggen, viaducten, wegen, dammen, kanalen, havens, enz. De burgerlijk ingenieur ontwerpt, beheert en controleert alle stadia van de bouw of renovatie. Zijn prestaties omvat tevens een analyse van de kenmerken van de bodem, de studie van het zonlicht en de ventilatie van de site en de definitie van de aard van de stichting. Op basis van deze gegevens ontwikkelt het project, met vermelding van de netwerken van elektrische, hydraulische en sanering van het gebouw en het definiëren van het te gebruiken materiaal. Op de bouwplaats, wat leidt werkgroepen, toezicht deadlines, kosten, kwaliteit en veiligheidsnormen. Aan hem om de stabiliteit en de veiligheid van het gebouw te waarborgen. Arbeidsmarkt De markt voor de ingenieur wordt verwarmd door het hele land, en zal naar verwachting in de komende jaren verder te verbeteren, zoals we twee grote evenementen NO0 Brazilië zal hebben: de World Cup in 2014 en de Olympische Spelen in 2016. De bouw is de sector dat bachelor absorbeert. De verwarming van de vastgoedmarkt in de afgelopen jaren na het beïnvloeden van de grote vraag naar deze ingenieur. architectenbureaus ook de neiging om te huren de professional om te werken in het project planning. Key Disciplines Theorie en praktijk Wiskunde, natuurkunde, statistiek, ontwerp en logica zijn sterk curriculum. Dus maak je klaar om hun vaardigheden in calculus te oefenen. Er zijn activiteiten in het laboratorium en materialen... [-]

Videos

Uniesp 100