Lees de Officiële Beschrijving

College Geschiedenis

Het begon allemaal meer dan zeven decennia in de buurt met het College Afonso Celso, educatieve project toegewijd aan de idealen, de behoeften en de cultuur van Rio's West Zone Campo Grande. De eerste universitair onderwijs eenheid, opgericht in 1969, was de faculteit Economie, Accounting en administratieve Sreder Moacyr Bastos.

In die jaren, leren we dat het beeld van een universiteit is het beeld van elk van hun studenten - hun opleiding, hun kennis, hun wereldbeeld, hun vermogen om obstakels geconfronteerd. En, bovenal, hun bewustzijn van burgerschap. De student is onze grootste troef is onze spiegel. Zodat we nooit toestaan ​​dat een puur marktvisie van onderwijs overlapt met de ethische waarden.

Traditie en moderniteit, de kwaliteit van de academische uitmuntendheid en pioniersgeest, competentie en geloofwaardigheid, de technologische vooruitgang en de beste infrastructuur in het Westen Zone van Rio de Janeiro / RJ. Al deze kenmerken bepalen de University Center Sreder Moacyr Bastos, die vormt niet alleen goed professionals bereid zijn om de arbeidsmarkt staan, maar bovenal goede burgers.

Onze missie is altijd geweest om bij te dragen aan de bouw en de verspreiding van kennis, waardoor de burger om de transformatie van de sociale en professionele media. En de wens om dit doel te bereiken, vanaf het moment dat we beginnen om de Educational groep UNIESP werd nog sterker in ieder van ons te integreren.

Missie

Onze missie is altijd geweest om bij te dragen aan de bouw en de verspreiding van kennis, waardoor de burger om de transformatie van de sociale en professionele media. En de wens om dit doel te bereiken, vanaf het moment dat we beginnen om de Educational Group UNIESP integratie te bereiken werd nog sterker in ieder van ons.

Infrastructuur

Het hoofdkantoor campus van de University Center Sreder Moacyr Bastos is gelegen in het centrum van Campo Grande wijk, ten westen van de gemeente van Rio de Janeiro. Met twee ingangen, de Campus is gemakkelijk te vinden en biedt toegang van mensen uit verschillende delen van de stad en ook van andere gemeenten.

De hoofdingang van de Campus is op Rua Trinity Engineer, # 229 en is een betere toegang tot blokken A, B, C en D van de educatieve complex. De tweede ingang, gelegen aan de Rua Costa Amaral, nr 360, is de beste toegang tot die bedoeld zijn om E (Gebouw Evandro Lins e Silva) blokkeren.

Het hoofdkantoor van Campus omvat naast klaslokalen, de volgende gebieden :. Theater Sreder Moacyr Bastos; . Bioscoop Prof .. Esther Figueiredo Ferraz; . Multi-sport sportschool; . Laboratoria van de anatomie en de chemische en biologische wetenschappen; . Media Centre Minister Francisco Dornelles, samengesteld uit multimedia auditorium, radio journalistiek laboratorium, krant schrijven laboratorium reclamebureau en reclame en televisie-journalistiek laboratorium; . Kern juridische praktijk, gevormd door twee laboratoria, pilot-office, rechtszaal, rechter kamer, en vooral voorbehouden aan de rechterlijke macht ruimte; . UniMSB kunstgalerij;.

. CIEE zet Sreder Moacyr Bastos; . Tour Santander bankdiensten; . Bibliotheek; . Parkeren voor leerlingen met speciale behoeften, docenten en medewerkers, met vermelding door Manai Street, # 116.

Het hoofdkantoor campus van de University Center Srede Moacyr Bastos, omvat verder de administratieve sectoren, de coördinatoren van de undergraduate, graduate en uitbreiding en de pastorie.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Presentatie en Professional Profile De cursus heeft tot doel de student in staat om te werken in verschillende gebieden, zoals buitenlandse handel, financiën, logistiek, ... [+]

Administration BA

Presentatie en Professional Profile

De cursus heeft tot doel de student in staat om te werken in verschillende gebieden, zoals buitenlandse handel, financiën, logistiek, marketing, productie, onder anderen.

algemeen doel

Vorm hoog niveau professionals in staat om het werk in het administratief gebied, met inachtneming van ethische principes, die in staat zijn om samen te werken in de sociale omgeving, wat bijdraagt ​​aan de versterking van de instelling, zowel in het bedrijfsleven of de openbare ruimte, en een bijdrage leveren aan het bevorderen van de veranderingen die plaatsvinden zijn in de samenleving.

specifieke doelstelling

... [-]
Brazilië Rio de Janeiro
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Campus
Lees meer in Nederlands
Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Het is de tak van techniek die ontwerpt, beheert en voert werken zoals huizen, gebouwen, bruggen, viaducten, wegen, dammen, kanalen, havens, enz. De burgerlijk ingenieur ... [+]

Bachelor in de Civiele Techniek

Presentatie en Professional Profile

Het is de tak van techniek die ontwerpt, beheert en voert werken zoals huizen, gebouwen, bruggen, viaducten, wegen, dammen, kanalen, havens, enz. De burgerlijk ingenieur ontwerpt, beheert en controleert alle stadia van de bouw of renovatie. Zijn prestaties omvat tevens een analyse van de kenmerken van de bodem, de studie van het zonlicht en de ventilatie van de site en de definitie van de aard van de stichting. Op basis van deze gegevens ontwikkelt het project, met vermelding van de netwerken van elektrische, hydraulische en sanering van het gebouw en het definiëren van het te gebruiken materiaal. Op de bouwplaats, wat leidt werkgroepen, toezicht deadlines, kosten, kwaliteit en veiligheidsnormen. Aan hem om de stabiliteit en de veiligheid van het gebouw te waarborgen.... [-]

Brazilië Rio de Janeiro
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Campus
Lees meer in Nederlands

Uniesp 100