Lees de Officiële Beschrijving

De tijd dat je op de universiteit zal een deel van zijn geschiedenis: veel vrienden; ervaringen; nieuwe wegen en loopbaanontwikkeling worden gebouwd.

Newton is vereerd om deel te nemen in deze fase van zijn leven en altijd zal juichen voor hun persoonlijke en professionele succes.

Bezoek onze units, het bevorderen van de uitwisseling tussen de campus, ideeën uit te wisselen, studie, plezier hebben, genieten van zoveel mogelijk. Onze docenten, medewerkers en de structuur zijn hier om ervoor te zorgen dat deze keer is de meest winstgevende mogelijk.

Uw toekomst: dat is wat de Newton anders denkt. Dus als je ervoor kiest om uw verhaal met ons te bouwen, we weten dat je doel is voldoening in het werk. Om het hoogtepunt van hun potentieel te bereiken, verenigt traditie en moderniteit in de beste structuur. Wij bieden breed scala aan traditionele undergraduate, technologische en afstand, en graduate. Het academisch niveau is van hoge kwaliteit met 80% van de faculteit bestaat uit docenten en artsen, moderne laboratoria, centra en de praktijk centra in verschillende gebieden van kennis en wetenschappelijk onderzoek en voorlichtingsprogramma's. In aanvulling op de erkende kwaliteit van het onderwijs en de nadruk op de praktijk, Newton voortdurend te investeren in de relatie met de markt, de vaststelling van belangrijke partnerships om haar studenten te voorzien van de beste vooruitzichten en carrièremogelijkheden.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Met uitgebreide inhoud, dynamisch en gericht op de meest moderne praktijken van het management, de cursus ontwikkelt kritisch denken, ethische en maatschappelijk verantwo ... [+]

Met uitgebreide inhoud, dynamisch en gericht op de meest moderne praktijken van het management, de cursus ontwikkelt kritisch denken, ethische en maatschappelijk verantwoord. Daarnaast biedt studenten met ervaringen in reële situaties in het bedrijfsleven, het werken van hun ondernemerschap en vaardigheden die nodig zijn voor innovatieve acties.

De beheerder is afgestudeerd aan Newton is in staat om alle processen van een bedrijf te beheren in verschillende sectoren van de publieke, private en derde sector. De manager van het bedrijf bestaat in de besluitvorming en het beheer van de middelen om de doelstellingen op verschillende niveaus van een bedrijf te bereiken. Kan het algemeen, in het geval van strategisch management, of specifieke, in het geval van commercieel management, HR, financieel of marketing.... [-]

Brazilië Belo Horizonte
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

De Electrical Engineer past haar expertise en methoden in systemen met elektriciteit. ... [+]

De Electrical Engineer past haar expertise en methoden in systemen met elektriciteit. Het werkgebied beslaat analyse, uitvoering van projecten en het toezicht op de werkzaamheden over alle aspecten van systemen en apparatuur op het gebied van elektrotechniek, elektronica, telecommunicatie en automatisering.

Het verloop van Electrical Engineering van Newton Paiva manier ondernemers ingenieurs met leidinggevende capaciteiten en probleemoplossing, klaar om de huidige eisen te voldoen. Het ontwikkelt ook in toekomstige professionals de nodige vaardigheden aan te passen aan de technologische vooruitgang en te werken in multidisciplinaire teams, met ethische, rekening houdend met de sociale, economische, politieke en milieu-effecten, het leiden van hun bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van het leven mensen. Zich baserend op faculteit, bestaande uit meesters en artsen met ruime ervaring in de arbeidsmarkt, de student heeft de mogelijkheid om theoretische kennis te combineren met praktische ervaring, het ervaren van reële situaties van dag tot dag te gebruiken.... [-]

Brazilië Belo Horizonte
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands