Lees de Officiële Beschrijving

De Unisal is een academische gemeenschap van docenten, studenten en administratief personeel, die zorgvuldig bevordert, kritische en doelgerichte ontwikkeling van de menselijke persoon en het culturele erfgoed van de samenleving door middel van onderzoek, onderwijs, hoger en bij- en nascholing en verschillende diensten die worden aangeboden aan de lokale gemeenschappen.

Christelijke inspiratie, de katholieke aard en de Salesiaanse identiteit van Unisal gaan uit van een visie op de wereld en de mens geworteld en in harmonie met het Evangelie en een met redenen omkleed pedagogie op de waarden van de Preventieve System leefde van Don Bosco.

Dit impliceert, in het bijzonder: een streven naar eenheid en gemeenschap met de Kerk; een besloten optie voor jongeren; een academische gemeenschap met een duidelijke Salesiaanse identiteit; een christelijke en Salesiaanse georiënteerd cultureel project en educatieve en pastorale aanpak.

De integratie van kennis, de dialoog tussen geloof en rede, de voortdurende zoektocht naar de waarheid, ethiek opleiding, de geest van vrijheid in de liefde, wederzijds respect en de bevordering van de mensenrechten te karakteriseren en verlevendigen de Unisal als een kenniscentrum dat geeft smaak voor studie en onderzoek en bevordert het verwerven van de ware wijsheid van het leven.

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

De Unisal Administration cursus heeft als centrale as van ondernemerschap en ondernemersvaardigheden. ... [+]

De Unisal Administration cursus heeft als centrale as van ondernemerschap en ondernemersvaardigheden.

Geconfronteerd met een enorme lokale dienst markt, de koers Unisal Administration richt zich op deze activiteit als veldstudies en onderzoek, het analyseren van de dynamiek, trends en zakelijke vooruitzichten.

Een van de fundamentele doelstellingen van de cursus is om vaardigheden te ontwikkelen tot professionele vaardigheden die gekoppeld zijn aan de behoeften van de moderne onderneming, in het bijzonder, ondernemende vaardigheden, leiderschap en besluitvorming te beheren.

De professionele toekomst kan zijn functies in particuliere organisaties, naamloze vennootschappen, openbare bedrijven, overheden en stichtingen uit te oefenen op het gebied van algemene administratie, openbaar, financiën, human resources, sales, marketing, logistiek, productie, organisatie en methoden, buitenlandse handel, gastvrijheid, informatietechnologie en inkoop. ... [-]

Brazilië São Paulo
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

De grote behoefte aan professionele technici van het land (bv. Engineers) die zijn opgeleid en de hoogte van nieuwe technologieën. ... [+]

De grote behoefte in het land de professionele technici (p. bv ingenieur) die zijn opgeleid en de hoogte van nieuwe technologieën. Het valt niet te ontkennen, ook dat deze situatie waarschijnlijk zal verslechteren ten opzichte van de vraag naar gekwalificeerde professionals in de mechanische omgeving. Om deze situatie te keren, veel inspanning noodzakelijk wordt met het oog op de vorming van een groeiend aantal professionals met de door de arbeidsmarkt in Mechanical Engineering kwalificaties mogelijk te maken, en de Braziliaanse universiteit een belangrijke rol te spelen in de productie en de verspreiding van kennis in de genoemde gebieden. Deze regionale activiteiten karakter van Unisal stelt studenten niet te veel in verhouding verhuizen naar hun woonplaatsen, het verminderen van de kosten die zou in andere omstandigheden. Bovendien is deze factor kan de Unisal bieden cursussen die afkomstig zijn van de ontmoeting met de kenmerken van het gebied waar het zich bevindt, in het bijzonder de gepolariseerde regio door Unisal - Lorraine, die de gemeenten van regio Paraíba-vallei gelegen op de as dekt Rio de Janeiro - Sao Paulo. Bedrijven in het algemeen behoefte aan de instelling in deze competitieve arbeidsmarkt van voortdurende technologische innovatie en dus hooggekwalificeerde professionals met goede technische en wetenschappelijke basis, in staat om oplossingen te vinden voor de markt, altijd het toevoegen van waarde en kennis naar de maatschappij. De grote industriële park in de Paraíba-vallei, is er een groeiende vraag naar ingenieurs handelen in Mechanical omgeving. Met de constante uitbreiding van deze industriële park, zal de... [-]

Brazilië São Paulo
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
Deeltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands