Lees de Officiële Beschrijving

Het Universitair Centrum van Rio Grande do Norte (UNI-RN) is sponsor van de Liga van Rio Grande do Norte Education. Non-profit, die uitsluitend bestemd is voor educatieve doeleinden, het onderwijs League werd opgericht op 23 juli 1911, met de stichtende dichter Henry Castriciano de Souza, pedagoog en schrijver van grote verdienste. De eerste statuten van de Liga heeft de belangrijkste doelstelling gedefinieerd: "... assisteren schaamhaar bevoegdheden bij allen wanneer het gaat om het onderwijs en het onderwijs. "

Om vrouwelijke onderwijs aan te bieden, stelt de Liga van de Nationale School Kerstmis, op 1 september 1914. Gevormd op het model van Ecoles ménagère Zwitserland, Kerstmis Nationale School is een mijlpaal in de verspreiding van de nieuwe rol van de vrouw in het huis en in de samenleving, en na verloop van tijd aangepast aan de veranderingen in de samenleving en omgevormd tot modern etablissement van kleuterschool, basis- en secundair onderwijs. Met het oog op deze niveaus van het onderwijs, ook de mannelijke, de Onderwijs- League creëerde de Educational Complex Henry Castriciano, gemengde school, op 15 maart 1987 geïnstalleerd.

De Liga van Rio Grande do Norte Teaching ingeschakeld, dan, voor het verlenen van het hoger onderwijs. Zo heeft zij op 28 april 1997, bij ministeriële regeling, door president Ozório Bezerra Dantas ondertekend, werd opgericht om Natal School voor de ontwikkeling van Rio Grande do Norte (FARN). Vertegenwoordigen van de Education League, de Noilde Ramalho leraar uitgenodigd Professor Daladier Person Cunha Lima naar het pedagogisch project van de nieuw opgerichte college structureren. Dus, met de directeur Professor Daladier, het FARN officieel geïnstalleerd op 25 februari 1999. Aanvankelijk bood vier undergraduate opleidingen.

Op dit moment, UNI-RN biedt 15 undergraduate cursussen, tien bachelors: Administratie, Architectuur en Stedenbouw, Accounting, recht, Verpleegkunde, Fysiotherapie, voeding, psychologie, Information Systems en Lichamelijke Opvoeding; graden in Computer Science en lichamelijke opvoeding; evenals technologen in Business Management en computernetwerken.

Ook zij zijn in bedrijf, met groot succes en expansie karakter, 40 sensu post-afstudeerrichtingen op het gebied van Business Management, Accounting, Law, Engineering, Information Technology, Environment, Health and Human Services.

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)

Financiën, Logistiek, Marketing, Human Resource Management, strategie, productie en materialen, niet te vergeten dat hun expertise op deze gebieden zal worden gegeven aan ... [+]

Profiel Egress Financiën, Logistiek, Marketing, Human Resource Management, strategie, productie en materialen, niet te vergeten dat hun expertise op deze gebieden zal worden gegeven aan de continuïteit van: de graad in bedrijfskunde, via haar algemeen onderwijs, in staat zal zijn om op te treden op de volgende gebieden worden studies door middel van strenge graduate of brede zin.

Vaardigheden en capaciteiten Herkennen en problemen te definiëren, maken veranderingen in het productieproces, om preventief te handelen; Het ontwikkelen van expressie en communicatie compatibel met de beroepspraktijk, met inbegrip van de onderhandelingen over en interpersoonlijke of intergroep communicatie; Denken en kritisch te handelen op het gebied van de productie, met inbegrip van zijn positie en functie in de productieve structuur onder haar controle en beheer; Ontwikkel logisch, kritisch en analytisch denken; Hebben initiatief, creativiteit, doorzettingsvermogen, politieke en bestuurlijke wil, de bereidheid om te leren, bereidheid tot verandering en de kwaliteit bewustzijn en ethische implicaties van hun beroepsactiviteit; Het ontwikkelen van het vermogen om kennis van het leven en de alledaagse ervaring naar het bureaublad over te dragen; In staat zijn om leidinggevende posities, werken in multidisciplinair team te nemen; Begrijp de algemene organisatorische context, geïntegreerde, systematische en strategische manier, in haar betrekkingen met de externe omgeving; In staat zijn om op bevredigende wijze verband met de sociale, politieke, economische en culturele die wordt ingebracht, overweegt altijd aanwezig sociale waarden, rechtvaardigheid en beroepsethiek; In staat zijn om continu te leren, zowel in hun opleiding en in zijn praktijk. ... [-]
Brazilië Natal
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands