Lees de Officiële Beschrijving

Het College of Engineering and Management School is slechts negen jaar op de markt, maar is nu al te zien uitstekende resultaten en valt op tussen de nationale scholen vanwege hun verschillen. Het wordt beschouwd door MEC een van de beste particuliere hogescholen in Production Engineering van São Paulo, rekening houdend met de CPC, samengestelde indicator voor noot in ENADE, faculteit, onderwijs-leermiddelen, infrastructuur en faciliteiten.

De faculteit is prima en IS GESELECTEERD POST-ARTSEN, artsen, docenten en deskundigen met een ruime ervaring, toegewijd IN VORM VOLLEDIG productie-ingenieurs, een combinatie van technologische kennis over productieprocessen en een strategische visie VAN ZAKEN.

Meer dan dat, is er oprechte bezorgdheid om ervoor te zorgen dat de studenten te ontwikkelen niet alleen hun academische kennis, maar ook hun persoonlijke ontwikkeling. Ze worden aangemoedigd om te ontdekken en hun volledige potentieel te ontdekken, waardoor professionals klaar om de arbeidsmarkt te betreden en om de uitdagingen van de toekomst zal brengen voor de samenleving worden geconfronteerd.

Waarom ESEG De School of Engineering and Management heeft een innovatieve vakdidactiek, om het beste in elk gebied aan de student om te zetten in een complete professionele.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Production Engineering is een baan met veel mogelijkheden: het gaat om het ontwerp, het beheer en verbetering van de productie-systemen van goederen en diensten door het ... [+]

Duur: 10 semesters

Periodes: Nacht en dag

Wat doe je?

Production Engineering is een baan met veel mogelijkheden: het gaat om het ontwerp, het beheer en verbetering van de productie-systemen van goederen en diensten door het toepassen van de eigen technieken en methoden voor het verbeteren van zakelijke efficiëntie.

Daarom kan de productie-ingenieur mogelijkheden na te streven op het gebied van kwaliteitscontrole, productieplanning, strategie, informatiesystemen, logistiek, onder anderen.

Welke studie?

Een van de kenmerken geëvalueerd door MEC die ESEG gezet op nummer 1 werden ingewijd didactische en pedagogische middelen van de instelling.

Hier, verdeeld we de cursus in twee grote delen van kennis.... [-]

Brazilië São Paulo
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

De burgerlijk ingenieur is een professional met een uitgebreide technische opleiding. ... [+]

Duur: 10 semesters

Periodes: Nacht en dag

Wat doe je?

De burgerlijk ingenieur is een professional met een uitgebreide technische opleiding. Het is in staat om zwanger te worden, plannen, ontwerpen, bouwen, onderhouden en oplossen gebouwen, bruggen, dammen, tunnels, stichtingen, insluiting en stabiliteit van de helling, watervoorziening, de waterhuishouding, waterkracht; irrigatie en drainage, waterzuivering en riolering, vast afval en de controle van waterverontreiniging, vervoersinfrastructuur, havens, luchthavens, waterwegen, wegen en vervoer.

Wat zijn de nieuwe vaardigheden die nodig zijn voor civiel ingenieurs?

In de tweede helft van de vorige eeuw, op het gebied van ontwerp en de bouw technieken waren de grootste vereiste voor een bevoegde praktijk Civiele Techniek beroep. Vandaag veel andere dimensies zijn inbegrepen. Begrijp aspecten zoals project management, kwaliteit, milieu, human resource management, globalisering, innovatie en ondernemerschap opgenomen in de lijst van de vaardigheden die nodig zijn voor een burgerlijk ingenieur van de eerste lijn.... [-]

Brazilië São Paulo
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands