Facens

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Faculdade de Engenharia de Sorocaba (FACENS) Is de eerste instelling voor hoger onderwijs op dit gebied opgericht in Sorocaba. Aangehouden door de Culturele Vereniging van technologische renovatie Sorocabana (ACRTS) wordt beschouwd als een federale Openbaar Nut non-profit en filantropische zoals gecertificeerd door de Nationale Raad van Sociale Zaken. Zo tal van subsidies beurzen aan haar studenten met de sociaal-economische behoeften bewezen en investeert al zijn resultaten in het voordeel van de faculteit, die het mogelijk maakt de FACENS zijn een educatief centrum voortdurend in ontwikkeling.

biedt momenteel acht cursussen: Civiele, elektrische, mechanische, Computer, Mechatronica, Chemie, Productie en Technologie in digitale games en Postdoctorale cursussen en specialisatie.

Hun opleidingsniveau is erkend door de arbeidsmarkt, wat resulteert in het hoogste percentage van de inzetbaarheid van de afgestudeerden (gemiddelde van 94% over de afgelopen acht jaar). De FACENS heeft een uitstekende faculteit, de academische en professionele niveau, en met een kwaliteit van de infrastructuur wordt ondersteund door zeer goed uitgerust en technologisch geavanceerde laboratoria.

Deze factoren zijn bepalend voor de erkenning van het onderwijs werk dat de school zich ontwikkelt en vooral de kwaliteit van de afgestudeerden hier.

Missie en Doelstellingen De Faculdade de Engenharia de Sorocaba (FACENS) Haar missie is om "Be model van innovatie en opleiding van gekwalificeerde burgers, gelukkig, verantwoordelijk, ondernemend en in staat om technologische oplossingen die de maatschappij te veranderen."

doelstellingen De FACENS streeft naar gebieden van de cursussen is:

Het stimuleren van culturele creatie en ontwikkeling van de wetenschappelijke geest en reflecterende denken; De opleiding van afgestudeerden in de verschillende gebieden van kennis, in aanmerking voor opname in de professionele sectoren en te participeren in de ontwikkeling van de Braziliaanse maatschappij, en helpen bij de opleiding; Stimuleer onderzoek en wetenschappelijk onderzoek gericht op de ontwikkeling van wetenschap en technologie en de creatie en verspreiding van cultuur, en daarmee het begrip van de mens en de omgeving waarin ze leven te ontwikkelen; Het bevorderen van de verspreiding van culturele, wetenschappelijke en technische kennis maken het patrimonium van de mensheid en om kennis door middel van onderwijs, publicaties en andere vormen van communicatie te communiceren; Verhoog de permanente behoefte aan culturele en professionele verbetering en kan de bijbehorende uitvoering, de integratie van de kennis die in een systematiseren intellectuele structuur van de kennis van elke generatie zal worden verkregen; Stimuleer de kennis van de huidige problemen van de wereld, in het bijzonder de nationale en regionale, die gespecialiseerde diensten aan de gemeenschap en aan te tonen dat er een wederkerige relatie; Het bevorderen van de uitbreiding, open voor deelname van de bevolking met het oog op de resultaten en voordelen van culturele creatie en wetenschappelijk en technologisch onderzoek gegenereerd in de instelling te verspreiden.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Chemical Engineering

Campus Voltijd 10 semesters March 2019 Brazilië Sorocaba

Het doel van de Chemical Engineering Course FACENS is om ingenieurs in staat om verschillende professionele verzoeken met een kritische, creatieve en vernieuwende visie tegemoet te trainen. [+]

Doel van Loop van de Chemical Engineering de FACENS is om ingenieurs in staat om verschillende professionele verzoeken met een kritische, creatieve en vernieuwende visie tegemoet te trainen.

De chemische ingenieur is een professionele generalist betrokken bij de ontwikkeling van werkwijzen voor de productie van verschillende producten op industriële schaal in het gebied van: levensmiddelen, cosmetica, biotechnologie, meststoffen, geneesmiddelen, cement, pulp en papier, kernenergie, verven en vernissen, polymeren, milieu, onder anderen.

De cursus is opgebouwd aan de eisen van de samenleving in hun gebied, alsmede bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van de regio en het land. Biedt solide wetenschappelijke en professionele training die de ingenieur te absorberen en nieuwe technologieën, waardoor kritische en creatieve prestaties, rekening houdend met de economische, sociale en ecologische aspecten, ethiek en humane visie te ontwikkelen mogelijk maakt.... [-]


Computertechniek

Campus Voltijd 10 semesters March 2019 Brazilië Sorocaba

Het verloop van FACENS Computer Engineering wil bijdragen aan het voldoen aan de eisen van de samenleving in hun gebied, alsmede bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van de regio en het land. [+]

De cursus Computer Engineering FACENS Het doel is bij te dragen aan het voldoen aan de eisen van de samenleving in hun gebied, alsmede bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van de regio en het land.

Het doel van de cursus is om de computer ingenieurs in staat om de verschillende relevante professionele toepassingen met een kritische, creatieve en vernieuwende visie voldoen door middel van gedegen opleiding basic, algemene en humanistische, in verband met zijn specifieke beroepsopleiding te trainen.

beroepsprofiel Professional Computer Engineering moet de mogelijkheid om concrete problemen van hun terrein op te lossen door het toepassen van geschikte modellen om echte gevallen. Moet in staat zijn om abstracties te bevorderen en aan te passen aan nieuwe situaties zich voordoen bij de praktische omgeving. ... [-]

Machinebouw

Campus Voltijd 10 semesters March 2019 Brazilië Sorocaba

De Mechanical Engineering programma heeft als doel bij te dragen aan het voldoen aan de eisen van de samenleving in hun gebied, alsmede bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van de regio en het land. [+]

O Mechanical Engineering cursus Het doel is bij te dragen aan het voldoen aan de eisen van de samenleving in hun gebied, alsmede bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van de regio en het land.

Het doel van de cursus is om gekwalificeerde ingenieurs op te leiden om de verschillende relevante professionele verzoeken te voldoen, met een kritische blik, creatieve en innovatieve door vaste training basic, algemene en humanistische in verband met hun opleiding specificeert.

beroepsprofiel de professionele Werktuigbouwkunde moet een solide algemene technische en wetenschappelijke training om u te ontwikkelen en te absorberen nieuwe technologieën aan te moedigen hun kritische en creatieve rol bij het identificeren en oplossen van problemen. ... [-]

Bachelor

Burgerlijk ingenieur

Campus Voltijd 10 semesters March 2019 Brazilië Sorocaba

Het doel van de Civiele Techniek Cursus van FACENS is om ingenieurs in staat om verschillende professionele verzoeken met kritische blik, creatief en innovatief te voldoen trainen. De cursus vormt professionals die vaardigheden en expertise toe te passen in de bouw, Structures, Geotechniek, Wegen en Vervoer, Sanitation and Environment. [+]

Doel van Civiele Techniek cursus de FACENS is om ingenieurs in staat om verschillende professionele verzoeken met kritische blik, creatief en innovatief te voldoen trainen. De cursus vormt professionals die vaardigheden en expertise toe te passen in de bouw, Structures, Geotechniek, Wegen en Vervoer, Sanitation and Environment.

De cursus is opgebouwd aan de eisen van de samenleving in hun gebied, alsmede bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van de regio en het land. Biedt solide wetenschappelijke en professionele training die de ingenieur te absorberen en nieuwe technologieën te ontwikkelen stelt, rekening houdend met de economische, sociale en ecologische aspecten, ethiek en humane visie.... [-]