Lees de Officiële Beschrijving

De FMJ - Mackenzie River is een instelling van multidisciplinaire, privé, waarvan het doel is om de menselijke waarden te trainen upscale, kunnen waarnemen en interpreteren van het huidige paradigma, ogen nieuwe mogelijkheden en stellen het creëren van alternatieve routes voor hoger onderwijs, in het gezicht van de eisen van gelijktijdigheid.

De Institutional Project FMJ - Mackenzie River heeft als doel om uit te breiden en te vernieuwen dan conventionele voorstellen om de bestaande instellingen voor hoger onderwijs van vandaag relevant zijn. De uitbreiding en de vereiste innovatie, gebaseerd op een standaard middelbare school, hebben als leidraad, een begrip van de werkelijkheid, die het bewustzijn van de gemeenschap en dus een kennis actief, niet alleen kennis, maar ook kritiek veronderstelt en de opbouw van de samenleving.

Deze functies kan de institutionele vormgeving sluit een proef, het produceren van nieuwe kennis over sociale omstandigheden, wat betekent dat als een methode om het onderwijs / onderzoek en interdisciplinariteit integreren en, als een principe, de interactie met de samenleving.

Missie, Visie en Waarden

Missie

Opleiden van de mens geschapen naar Gods beeld, voor de volledige uitoefening van het burgerschap, bijdragen aan de ontwikkeling van het zelf en de samenleving door middel van onderwijs, onderzoek en uitbreiding, en culturele, sportieve, sociale en spirituele activiteiten, milieu Hervormde christelijke geloof.

Uitzicht

Om erkend te worden door de samenleving als confessionele Presbyterian instelling, filantropische en maatschappelijke profiel, dat is gewijd aan de goddelijke en menselijke wetenschappen; gekenmerkt door het continue streven naar uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en uitbreiding; streven naar de integrale vorming van de mens, in de gereformeerde christelijke geloof milieu.

Waarden en beginselen

In persoonlijk gedrag: waardigheid, karakter, integriteit en mackenzista geest; In interpersoonlijke relaties: loyaliteit, wederzijds respect, begrip, eerlijkheid en nederigheid; Bij de uitoefening van de professionele activiteit: ethiek, competentie, creativiteit, discipline, toewijding en de bereidheid om vrijwilligerswerk te doen; In het besluitvormingsproces: zoeken naar consensus, rechtvaardigheid, waarheid, gelijke kansen voor iedereen; De relatie tussen collegiale lichamen, eenheden en afdelingen: samenwerking, teamgeest, professionaliteit en goede communicatie; De relatie met andere instellingen: verantwoordelijkheid, onafhankelijkheid en transparantie; In de samenleving: participatie en dienstverlening aan de gemeenschap; En te allen tijde, handelen met liefde, dat is de band van volmaaktheid.

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

De Accounting cursus gericht op het opleiden tellers met capaciteit van het gehele nationale grondgebied om professioneel handelen. ... [+]

De Accounting cursus gericht op het opleiden tellers met capaciteit van het gehele nationale grondgebied om professioneel handelen. Het curriculum is goed uitgebalanceerd gezien het aantal verplichte vakken in de minimale curriculum voor MEC, evenals die voor een goede opleiding van professionele top-level accounting, de teller.

De Accounting Cursus van de faculteit Mackenzie River bestaat al 48 jaar uit de voormalige faculteit Moraes Júnior, wiens naam en traditie van de kwaliteit hebben toegelaten dat de opname van belangrijke boekhoudkundige professionals in de binnenlandse markt. De cursus heeft een onderwijzend personeel top notch, waar de verfijnde academisch onderwijs (specialisten, meesters en artsen), gecombineerd met een grote professionele ervaring, differentieert en aantrekkelijk voor degenen die geïnteresseerd zijn in coursing Accounting, beslist de faculteit Mackenzie-rivier.... [-]

Brazilië Rio de Janeiro
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Administratie is een toegepaste sociale wetenschappen ontwikkelen van plannen van strategieën voor het beheer van personele, materiële en financiële middelen van een orga ... [+]

Administratie is een toegepaste sociale wetenschappen ontwikkelen van plannen van strategieën voor het beheer van personele, materiële en financiële middelen van een organisatie. De beheerder moet in staat zijn om de doelstellingen en organisatorische doelen te bereiken door het proces voor het plannen, organiseren, leiden en controleren van de acties die op het gebied van Human Resources, Marketing, Finance en productie zullen worden ontwikkeld.

Enkele reis verschillen zijn: cine debat (films en lezingen met betrekking tot kwesties van belang voor het begrip van de ethische, sociale, juridische en economische); multidisciplinair seminar; lezing cycli; case studies toegepast op onderwijs; en business games (laat de studentengroep, beslissingen te nemen in de virtuele bedrijven, onderhandelen met andere bedrijven in andere klas groepen of zelfs andere klassen, periodes en cursussen).... [-]

Brazilië Rio de Janeiro
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands