Lees de Officiële Beschrijving

SENAI Institute of Technology (IST), textiel en confectie CETIQT SENAI is het grootste Latijns-Amerikaanse centrum van kennisproductie toegepast op de textiel- en kledingindustrie productieketen.

De dynamische verbinding gevormd door de samenhang van de gebieden van onderwijs, innovatie, toegepast onderzoek en technologie maakt het IST SENAI CETIQT bieden de textielketen en het maken van de beste technologie, laboratoriumdiensten, resource training mens, consulting en innovatieprojecten .

De hoge standaard van de prestaties en de snijpunten van deze actielijnen waarde toevoegen aan elkaar, het verbeteren van zowel de productie en levering van technologie en innovatie diensten, gericht op het concurrentievermogen van de Braziliaanse industrie te versterken.

De IST SENAI heeft CETIQT omgevingen en complete laboratoria voor onderwijsdoeleinden en diensten. De pilot plants reproduceren van de industriële productie-omgeving, waardoor het mogelijk is om innovatieprojecten in proces en product te ontwikkelen, evenals het bevorderen van de ontwikkeling van geïntegreerde educatieve projecten. Altijd gecontroleerd door een zeer gespecialiseerde faculteit, vormen de meest gewilde en gerespecteerde professionals in de markt.

Prestatie

Achter elke succesvolle onderneming voor een aantal prospectieve studies en onderzoek dat niet alleen de bedrijven van de productieketen ondersteunen, maar ook om zijn eigen product in het onderwijs, Technology Services en Innovatie.

Onderwijs

Met flexibele educatieve strategieën en cutting-edge technologie-infrastructuur, IST SENAI CETIQT biedt initiële opleidingen en voortdurende technische, undergraduate, uitbreiding en afgestudeerd in de klas methoden en e-learning (afstand), met de nationale dienst Network, via de regionale afdelingen (RDS) van SENAI in elke staat, plus de speciaal ontworpen en gerichte programma's voor de industrie behoeften in het hele land.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

De chemische ingenieur is een professional die kan deelnemen aan alle fasen in de chemische industrie, van het ontwerpen van het project, het eindproduct, maar ook in ond ... [+]

In de loop en differentiële

Beoordeeld door MEC met aantekening 4, de cursus stelt studenten in staat om projecten te ontwikkelen, exploiteren industrieën, nieuwe producten en chemische processen te ontwikkelen en maken de productie met de verbetering van een chemisch of biochemisch proces. De chemische ingenieur is een professional die kan deelnemen aan alle fasen in de chemische industrie, van het ontwerpen van het project, het eindproduct, maar ook in onderzoek en socio-milieuproblematiek.

Sinds haar oprichting in 2010 de loop van de Chemical Engineering CETIQT SENAI bedoeld om gelijke tred te houden met de behoeften van de markt. Vanaf 2013, met een nieuwe grille, de cursus geeft een nog grotere nadruk op opleiding ingenieur, het verhogen van de werklast van specifieke disciplines. ... [-]

Brazilië Rio de Janeiro
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Erkend met een graad van uitmuntendheid, uitgereikt door het Ministerie van Onderwijs - MEC, de cursus vormt de Textile Engineer, een professional die in staat zijn om te ... [+]

In de loop en differentiële

Erkend met een graad van uitmuntendheid, uitgereikt door het Ministerie van Onderwijs - MEC, de cursus vormt de Textile Engineer, een professional die in staat zijn om te werken in alle fasen van de productie en de dienstverlening van een textielindustrie en kleding zal zijn: van de keuze van de meest geschikte grondstoffen door de productieprocessen, de kwaliteitscontrole en marketing van het eindproduct.

Het doel van de cursus is om ingenieurs met capaciteiten, vaardigheden en attitudes die geschikt zijn voor de oplossing van problemen in verband met de producten, processen en diensten, zoals het trainen: ontwerpen, ontwikkelen en beheren van geïntegreerde systemen van mensen, materialen, apparatuur en informatie; Met maximaal verworven van de kennis middelen en vaardigheden in de basis wetenschappen samen met de principes en methoden van technische analyse en ontwerp te specificeren, voorspellen en evalueren van de resultaten moeten worden verkregen uit deze systemen.... [-]

Brazilië Rio de Janeiro
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

SENAI CETIQT Institucional