Lees de Officiële Beschrijving

De faculteit Arnold Janssen werd in 2001 opgericht door de Congregatie van het Goddelijk Woord. En hij werd geboren met de kracht van een internationale congregatie die actief is in 67 landen op vijf continenten. Waarden, hebben de kwaliteit en de competentie om te werken in het onderwijs is overgenomen van een eeuwenoud instelling die, niet toevallig, is het waard om het succes van hun leerlingen op de arbeidsmarkt.

De wet en administratie cursussen aangeboden door de Faculteit Arnold Janssen een solide humanistisch onderwijs, het verenigen van de wijsheid en traditie in het onderwijs aan de eisen van de moderne markt. Zelfs met een paar jaar van de werking, heeft de faculteit Arnold Janssen uitgegroeid tot een referentie in het hoger onderwijs. Bewijs hiervan zijn de resultaten verkregen door bachelors in Business Administration en de Wet op het bewijsmateriaal van de Nationale Enquête van de prestaties van leerlingen (ENADE). Studenten Rechtsgeleerdheid Course ook schitterde in de laatste examens van de Orde van Advocaten van Brazilië (OAB-MG), het verkrijgen van een prominente plaats tussen de instellingen voor hoger onderwijs in de staat.

De faculteit van de School Arnaldo bestaat uit meesters en artsen van erkende wetenschappelijke expertise en uitgebreide professionele ervaring in de markt.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

De mate in Management Faculteit Arnaldo brengt de kernwaarden van het ondernemerschap, innovatie en management gericht op de mens. ... [+]

De mate in Management Faculteit Arnaldo brengt de kernwaarden van het ondernemerschap, innovatie en management gericht op de mens. De nieuwe curriculum administratie Natuurlijk respecteren de door de MEC vastgestelde richtsnoeren, met de nadruk op de evolutie van de administratie en de toepassing ervan in organisaties van verschillende vakgebieden.

Natuurlijk onderwerpen aan een methodologie die de systematisering en verdieping van de specifieke takken van de administratie of verwante gebied biedt, het verstrekken van de studenten een intensieve en nauwkeurige duik op de inhoud bestudeerd te brengen.

methodieken en gevarieerde leermiddelen zal worden gebruikt, afwisselend en het mengen van theorie en praktijk, belichting en interactie, deductie en inductie. Ons doel is om de dag-tot-dag academische iets meer dynamische en effectieve door de diversificatie van het onderwijs en leerstrategieën te maken, zonder verlies van focus op de kwalificatie van topkwaliteit. We zullen gebruiken voor deze lezingen, workshops, virtuele ruimtes van interactie, business games, groepsdynamiek, begeleide studies, rondleidingen, seminars en interviews, wetenschappelijk onderzoek, concrete cases oplossing, en alles wat in onze macht ligt om de student te ontwikkelen Arnaldo.... [-]

Brazilië Belo Horizonte
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Train professionals met strategische visie en kritische systemen voor het beheer, zodat ze ontwikkelen en beheren van geïntegreerde systemen voor het beheer implementatie ... [+]

GOALS

Train professionals met strategische visie en kritische systemen voor het beheer, zodat ze ontwikkelen en beheren van geïntegreerde systemen voor het beheer implementatieprojecten, omvat kwaliteit, milieu, gezondheid, veiligheid en sociale verantwoordelijkheid.

TARGET

Professionals met een hogere opleiding voltooid in aanverwante gebieden geheel of een deel van de voorgestelde inhoud, of werkervaring in kwaliteit, veiligheid en gezondheid, milieu en sociale verantwoordelijkheid, of in een ander segment van de directie of private business administration of publiek.

Onder andere professionals, zal de cursus engineers te voldoen, biologen, managers, advocaten, architecten, technici met een hogere veiligheid onderwijs werk, arbeidsgeneesheren, accountants, consultants en managers van het milieu, kwaliteit, veiligheid en gezondheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid .... [-]

Brazilië Belo Horizonte
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands