Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De faculteit Arnold Janssen werd in 2001 opgericht door de Congregatie van het Goddelijk Woord. En hij werd geboren met de kracht van een internationale congregatie die actief is in 67 landen op vijf continenten. Waarden, hebben de kwaliteit en de competentie om te werken in het onderwijs is overgenomen van een eeuwenoud instelling die, niet toevallig, is het waard om het succes van hun leerlingen op de arbeidsmarkt.

De wet en administratie cursussen aangeboden door de Faculteit Arnold Janssen een solide humanistisch onderwijs, het verenigen van de wijsheid en traditie in het onderwijs aan de eisen van de moderne markt. Zelfs met een paar jaar van de werking, heeft de faculteit Arnold Janssen uitgegroeid tot een referentie in het hoger onderwijs. Bewijs hiervan zijn de resultaten verkregen door bachelors in Business Administration en de Wet op het bewijsmateriaal van de Nationale Enquête van de prestaties van leerlingen (ENADE). Studenten Rechtsgeleerdheid Course ook schitterde in de laatste examens van de Orde van Advocaten van Brazilië (OAB-MG), het verkrijgen van een prominente plaats tussen de instellingen voor hoger onderwijs in de staat.

De faculteit van de School Arnaldo bestaat uit meesters en artsen van erkende wetenschappelijke expertise en uitgebreide professionele ervaring in de markt.

Locaties

Belo Horizonte

Address
Praça João Pessoa, 200
CEP: 30140-020
Belo Horizonte/MG

Belo Horizonte, Staat Minas Gerais, Brazilië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden