Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1962, de Faculteit Ingenieurswetenschappen van Minas Gerais - FEAMIG - is een nationaal referentielaboratorium in de leer van de techniek. Momenteel is de universiteit biedt undergraduate opleidingen in de ingenieurswetenschappen landmeetkunde, Civiele Techniek en Engineering Productie en sensu post-afstudeerrichtingen in Occupational Safety Engineering, wegenbouw, Quality Engineering, Environmental Engineering en Geo-referencing van Rural Property .

Het College wordt onderhouden door het onderwijsinstituut Cândida de Souza. Integratie van onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en de uitbreiding, FEAMIG biedt haar studenten een volledige opleiding, gestold in de wetenschappelijke, technische, administratieve, humanistische, ethische en maatschappelijke kennis. Daartoe heeft de faculteit wetenschappelijke initiatie's, begeleiding, stages Center, Leerlingenbegeleiding in aanvulling op de cursus en Coordination Board, die het werk van de leerkrachten coördineert en geeft ondersteuning aan studenten. Trainen ervaren professionals, in staat om haalbare oplossingen te ontwikkelen om aan de behoeften van de markt en van de samenleving is het doel van FEAMIG.

In 2009 werd Erkenning Vernieuwing orde van de landmeetkunde Techniek Cursus gepubliceerd, in 2012, de erkenning Vernieuwing volgorde van de Production Engineering cursus. In 2013 werd de verordening exploitatievergunning Course Civiele Techniek, die graad 4 verkregen door MEC gepubliceerd.

Locaties

Belo Horizonte

Address
R. Aquiles Lôbo, 524 - Floresta, Belo Horizonte - MG, 30150-160, Brazil
Belo Horizonte, Staat Minas Gerais, Brazilië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden