Faculdades Integradas Campos Salles (FICS)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een instelling van de negen decennia gewijd aan een educatief project gericht op de training en voorlichting. We blijven stevig in de traditionele zin dat ons werk begeleiden, altijd open om onze tijd te leven, te verbinden aan een opleiding die geeft om opgeleide mensen te vormen om de maatschappij te veranderen.

Gericht op kinderen en jongeren voor de onderscheiding, gevoeligheid, creativiteit, zelfstandigheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, garantie voortgezet onderwijs faculteit, moderne faciliteiten, technologische middelen en gedifferentieerde educatieve activiteiten mogelijk te maken.

Institutionele Waarden

De Colleges Campos Salles een nieuwe opvatting van het onderwijs vast te stellen op basis van fundamentele principes.

Ethiek: Zorg voor onderwijs met transparantie en respect voor anderen;

Uitmuntendheid: Om professionals in staat om de eisen van de arbeidsmarkt, met verantwoordelijkheid en bekwaamheidseisen te trainen;

Samenwerking: Om partnerschappen om ervaringen te delen en het bevorderen van de uitwisseling van studenten en docenten te zoeken;

AutonomieFoster het verwerven van kennis kritisch;

Maatschappelijke verantwoordelijkheid: Naleven van de gemeenschap waarin de instelling wordt gestoken bevorderen solidariteitsacties.

Locaties

São Paulo

Address
Rua Nossa Senhora da Lapa, 270/284 - Lapa - CEP 05072-000 - São Paulo
São Paulo, Staat São Paulo, Brazilië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden