Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis

De Technische Educational Foundation Souza Marques werd opgericht in 1966 als gevolg van de droom en van professor José de Souza Marques werk.

Sindsdien is door middel van een geplande groei, FTESM vermenigvuldigd haar activiteiten op het gebied van hoger onderwijs, voortdurende proces van modernisering van hun curricula en onderwijs systemen.

Gedurende deze periode is de FTESM heeft gevormd met de kwaliteit en toewijding meerdere generaties van de Braziliaanse en op afgestudeerden op de arbeidsmarkt en promovendi van de hoogste competentie op het gebied van de geneeskunde, Engineering, Nursing, Management, Accounting, Biologie, Natuurkunde, Scheikunde, brieven, Teaching and Teacher Education.

Door verdienste van deze permanente verbetering werk, FTESM biedt haar studenten en een academische achtergrond voor succes in hun professionele activiteiten een sociale voorbereiding naar de volledige ontwikkeling van hun verantwoordelijkheden als burgers.

Filosofie

De grootste uitdaging die kiest voor de missie van de Colleges SOUZA MARQUES is om voortdurend verbeteren van het onderwijsleerproces als een middel om de menselijke en intellectuele training, waardoor onze studenten in staat zijn om het intellectueel werk worden geconfronteerd door de groei van de omvang van de gedachte, kritiek, rechtvaardigheid, solidariteit en ethiek.

Droom over morgen opent wegen, breidt grenzen en groter is dan de bestaande, waardoor de productie van de nieuwe, die moet worden gecreëerd door middel van het beheer van de ontwikkelde kennis in de instellingen voor hoger onderwijs.

Missie

"Het bevorderen, door middel van onderwijs, menselijke daad bij uitstek, onze studenten groeien in kennis, attitudes, gewoonten, overtuigingen en vaardigheden."

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

De cursus heeft tot doel ingenieurs trainen met professionele profiel gericht op de uitdagingen die het bedrijf transfers naar het beroep te voldoen; bieden gelegenheid o ... [+]

De cursus heeft tot doel ingenieurs trainen met professionele profiel gericht op de uitdagingen die het bedrijf transfers naar het beroep te voldoen; bieden gelegenheid om degenen die zijn opgenomen in de arbeidsmarkt, het uitvoeren van technische activiteiten en streven naar vooruitgang in de richting van meer uitgebreide functies, die inherent zijn aan de professionele ingenieur taken; inschakelen van deze manier om jongere, niet per se medewerkers op het moment dat de cursus begint, meer op zoek naar werk in de middelen tot een beroepsopleiding in engineering te bereiken.

De cursus zal de student in staat stellen zich te ontwikkelen, begeleiden, huur, organiseren, uitvoeren en begeleiden van civiele werken en projecten met betrekking tot de volgende soorten projecten: industriële en residentiële gebouwen; wegen; luchthavens; transportsystemen; water en sanitaire; havens, rivieren en kanalen, dammen en dijken; drainage en irrigatie, bruggen, grote structuren en industriële herstel.... [-]

Brazilië Rio de Janeiro
March 2020
Deeltijd
5 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands