Grupo Tiradentes

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

BEN JE VOORBEREID?

In de wereld van de huidige arbeidsmarkt, een afgestudeerde van São Luís is anders dan degenen die studeren of een diploma van een andere instelling. Dit komt omdat de politiek-pedagogische voorstel van São Luís overweegt de ontwikkeling van technische vaardigheden en ook de mens. Hierdoor zal São Luís beter voor de wereld van het werk voor te bereiden en het verhogen van uw kansen op inzetbaarheid, promotie en salarisverhoging.

Dit is alleen mogelijk omdat in São Luís je een team van gespecialiseerde leraren, leraren en artsen die werkzaam zijn in de sportschool heeft, maar hebben ook een uitgebreide ervaring in hun vakgebied, en niet te vergeten dat leraren op te nemen en te vertalen naar hun onderwijs filosofie meer gehumaniseerd van São Luís . Daarnaast São Luís is baanbrekend positieve en belangrijke concepten op basis van de MEC. Het heeft ook adequate voorzieningen, eerlijke prijs en een uitstekende service, die degenen die hebben gestudeerd aan São Luís een gastvrije omgeving, immers biedt, naar São Luís University's College van Sergipana familie.

MISSIE: "Ontwikkeling van de samenleving door middel van kwalitatief hoogwaardige diensten met betrekking tot onderwijs en cultuur."

VISIE: "Om te worden, in 2020, een van de drie grootste faculteiten van Sergipe, erkend voor de kwaliteit van het onderwijs, diensten en menselijke relaties, met de nadruk op integratie, ondernemerschap en inzetbaarheid"

Waarden en principes:

De St. Louis School van Frankrijk wordt geleid door de volgende waarden en principes:

Tolerantie Werk humbleness ethiek Verantwoordelijkheid Respect zelfbewustzijn

Locaties

Aracaju

Address
Faculdade São Luís
R. Laranjeiras, 1838 - Getúlio Vargas,

49055-380 Aracaju, Staat van Sergipe, Brazilië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden