Lees de Officiële Beschrijving

FDI in de wereld en de wereld in de directe buitenlandse investeringen

O Istituto Europeo di Design is een internationaal netwerk van hoge opleiding in design, mode, visuele communicatie en het beheer van creatieve disciplines.

Sinds de opening in 1966, nog voordat het ontwerp universiteiten ontstond in Italië, FDI wordt gepresenteerd als een centrum van de zeer innovatieve voorstellen, met een pragmatische onderwijsmodel en cultureel rijk. Het samenbrengen van de beste eigenschappen van scholen voor beroepsonderwijs en de Academie, het Istituto is de realisatie van een model instelling, op basis van de synthese van de gedachte van de oprichter en huidige president, Francesco Morelli. "Kennis en know-how" is het leidende beginsel van de leer van FDI project.

Op dit moment, het Istituto is een internationale universiteit-level netwerk. Het heeft kantoren in Italië, Spanje en Brazilië, te beginnen met China, uitbreiding van haar internationale aanwezigheid met speciale aandacht voor de landen protagonisten van de nieuwe economie, de voortzetting van een cultureel project en ondernemer voortdurend in ontwikkeling zijn.

Milieu, duurzaamheid, kunst, uitmuntendheid gemaakt in Italië en digitale media zijn enkele van de professionele scenario's waarvoor de door de IED voorgestelde nieuwe opleidingstrajecten aan te pakken.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, De eerste eenheid buiten Europa, geopend in 2005, toen Brazilië begon de economische groei. De grote natuurlijke rijkdommen aan de ene kant en de bevestiging van hun eigen culturele waarden van de andere cast Brazilië in de grootte van de landen die een verschil maken in de nieuwe economische wereldorde die wordt getrokken kan maken.

De beoordeling door de Brazilianen van Italiaanse creativiteit op het gebied van mode en design bevrucht de grond voor het college en liet FDI traceren een cursus in staat zijn om gewaardeerde professionals voor te bereiden en gespeeld door Braziliaanse bedrijven.

Elk jaar, de directe buitenlandse investeringen draagt ​​bij aan São Paulo te positioneren als de hoofdstad van de Latijns-Amerikaanse mode. Op het gebied van het ontwerp, de school draagt ​​bij aan de emancipatie van de Braziliaanse product in de buitenlandse markt. Het didactisch model van de directe buitenlandse investeringen is ook toegestaan ​​de realisatie van educatieve programma's voor de ontwikkeling van verschillende productiesectoren in sommige Braziliaanse staten, met de strategische partnerships met publieke en private sector.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Het hele Fashion System heeft een cursus uitgediept die de student voorbereidt op de competitieve wereldmarkt: consumenten, identiteiten en trends, creatie en ontwikkelin ... [+]

DEZE CURSUS WORDT IN DE PORTUGESE TAAL AANGEBODEN.

WAAROM?

Het hele Fashion System heeft een cursus uitgediept die de student voorbereidt op de competitieve wereldmarkt: consumenten, identiteiten en trends, creatie en ontwikkeling van producten, imago en communicatie van Fashion en zijn bedrijven.

VOOR WIE?

Voor jonge mensen die gepassioneerd zijn door Fashion, die de verschillende mogelijkheden willen ontdekken om op deze markt te acteren, om in de praktijk te leven, om hun creaties te ontwikkelen, om een ​​solide formatie en een bewuste, realiserende en innovatieve visie voor nieuwe tijden op te bouwen.

HOE IS HET?

Denk, creëer en maak mode uit de hedendaagse benadering van design, waarbij mensen, producten en markten betrokken zijn. Ontwerp collecties voor verschillende doelgroepen en zorg voor elk detail om een ​​complete professional te worden of een eigen merk te lanceren.... [-]

Brazilië São Paulo
February 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Een baanbrekende cursus in het verenigen van de grafische en digitale gebieden, het verbeteren van het actieterrein van de student en het bouwen van de vorming van een me ... [+]

DEZE CURSUS WORDT IN DE PORTUGESE TAAL AANGEBODEN.

WAAROM?

Een baanbrekende cursus in het verenigen van de grafische en digitale gebieden, het verbeteren van het actieterrein van de student en het bouwen van de vorming van een meer strategische visie in de uitwerking van projecten voor verschillende platforms en hun convergentie, van Design.

VOOR WIE?

Voor creatieve jonge mensen, die de toekomst willen projecteren en verschillende talen en technieken willen onderzoeken in grafische en digitale projecten. Studenten, die constant op papier of op schermen worden uitgedaagd, in fysieke of virtuele omgevingen, zijn klaar om te innoveren.

HOE IS HET?

Visuele identiteit, Redactionele ontwerp, Ontwerp van interfaces: desktop en mobiele apparaten (web, applicaties en games), Signaleringssystemen voor openbare en private ruimtes, Art direction, Illustratie, Animatie, Sociaal en openbaar nut ontwerp. De cursus biedt verschillende mogelijkheden, waarbij creativiteit, techniek en methodologie worden geïntegreerd om ontwerpprojecten te idealiseren en uit te voeren.... [-]

Brazilië São Paulo
February 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

IED - Istituto Europeo di Design
Address
Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, São Paulo, Brazilië
Website
Telefoonnr.
+55 11 3660-8000