Lees de Officiële Beschrijving

Universidade de Caxias do Sul - UCS is een Braziliaanse instelling voor hoger onderwijs die wordt gekenmerkt als een instelling die tot de gemeenschap behoort. De activiteiten bestrijken rechtstreeks de noordoostelijke regio van de staat Rio Grande do Sul, die zich in het meest zuidelijke deel van het land bevindt. Het maakt deel uit van Fundação Universidade de Caxias do Sul, dat een aangesloten lid is van "Consórcio das Universidades Comunitárias Gaúchas" - COMUNG (een vereniging die toetreedt tot gemeenschapsinstellingen voor hoger onderwijs in de staat Rio Grande do Sul); een lid van "Associação Brasileira das Universidades Comunitárias" - ABRUC (een vereniging die toetreedt tot gemeenschapsinstellingen voor hoger onderwijs in Brazilië); van de "Conselho de Reitores das Universidades Brasileiras" - CRUB (de Raad van voorzitters van Braziliaanse universiteiten); en aan de "Fórum das Instituições de Ensino Superior Gaúchas" (Forum van hoger onderwijsinstellingen in Rio Grande do Sul). 1 Internationaal is UCS lid van de "Associação das Universidades de Língua Portuguesa" - AULP (vereniging van Portugees-sprekende universiteiten); de "Organização Universitária Interamericana" - OUI; en de "Red Latinoamericana de Cooperación Universitaria" - RLCU (Latijns-Amerikaans netwerk voor universitaire samenwerking), onder anderen. Universidade de Caxias do Sul , opgericht in 1967, is de oudste universiteit in de regio. Het werd gebouwd op een collectieve inspanning van de gemeenschap en het wordt nog altijd geleid volgens de toewijding en betrokkenheid van verschillende segmenten van de samenleving die geloven in hoger onderwijs als een bron voor sociale ontwikkeling. Ze zijn vertegenwoordigd in de raad van bestuur van de ondersteunende stichting door de overheid - van stad, staat en federaal niveau - en door entiteiten die maatschappelijke organisaties vertegenwoordigen. 2

Missie en leidende beginselen

De missie en de leidende principes die de actie van Universidade de Caxias do Sul op haar verschillende werkterreinen sturen, zijn het resultaat van een breed participatief proces waarbij alle academische gemeenschappen betrokken zijn bij de actieplannen van de instelling voor de komende tien jaar, en aldus haar eigen en unieke identiteit.

Focus

Kennis

Visie

Essentieel zijn voor de duurzame ontwikkeling op het gebied van kennis.

Missie

Kennis produceren, systematiseren en socialiseren met kwaliteit en relevantie voor duurzame ontwikkeling.

principes

 • Respect voor mensen - Mensen zullen altijd gewaardeerd en gerespecteerd worden als individuen en burgers.
 • Sociale verantwoordelijkheid - Het gemeenschappelijk goed zal het criterium zijn dat de acties van de universiteit stuurt.
 • Institutionele geschiktheid - UCS zal een permanente kwalificatie van zijn personeel, structuur zoeken; organisatorische processen evenals programma's en acties.
 • Prevalentie van institutioneel belang - De institutionele belangen moeten de individuele belangen overlappen, en zorgen voor het naast elkaar bestaan ​​van diversiteit.
 • Innovatie - De zoektocht naar wetenschappelijke innovatie, technologische en culturele samenwerking moet richtinggevend zijn voor de acties van de instelling.
 • Lokale en wereldwijde integratie - De universiteit streeft naar gelijktijdige deelname aan de lokale, regionale, nationale en internationale plannen.
 • Democratisch Management - De universiteit zal de democratische ervaring bevorderen door te streven naar de deelname van de academische gemeenschap aan de plannings- en beheersprocessen.
 • Commitment to the Environment - De universiteit zou acties moeten promoten en eraan deelnemen die bijdragen aan duurzame ontwikkeling met als uiteindelijk doel het leven te behouden.
 • Autonomie - De universiteit zal de nodige educatieve en wetenschappelijke, administratieve, disciplinaire en financiële en asset management autonomie behouden om de vervulling van haar missie te verzekeren.
 • Duurzaamheid - De universiteit streeft naar economische, sociale en ecologische duurzaamheid door middel van een efficiënt en effectief beheer.

3

Opleidingen te volgen in:
 • Portugees

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidade de Caxias do Sul

Toeristen en hun bewegingen; het beheer van toeristische bedrijven; hospitality relaties in toerisme en recreatie; openbaar bestuur, planning en sociaal-economische, cult ... [+]

Presentatie

De universiteit van Caxias do Sul is een referentie op het gebied van hospitality en toerisme in Brazilië, een pionier in het aanbieden van Superior Hospitality Course (1978) te zijn geweest. Al meer dan drie decennia ervaring in het veld, de Universiteit van Caxias do Sul nieuwe cursussen en initiatieven binnen de horeca en het toerisme toegevoegd, het stimuleren van de ontwikkeling van deze sector, die nu heeft, in Minnesota, een van de centra van excellentie van het land . De UCS onderscheidt zich ook als een van de eerste instellingen te produceren en beschikbaar stelt via de uitgever (EDUCS), een verzameling van wetenschappelijke werken gewijd aan dit gebied van kennis. ... [-]

Brazilië Caxias do Sul
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade de Caxias do Sul

De internationale handel is gemaakt voor studenten die een interdisciplinaire opleiding. Met een interesse in geschiedenis, geografie, cultuur, talen, economie, administr ... [+]

Internationale Handel

Administratieve processen beheer op internationaal niveau en het opnemen van organisaties in de wereld markt.

Wereldburgers

De internationale handel is gemaakt voor studenten die een interdisciplinaire opleiding. Met een interesse in geschiedenis, geografie, cultuur, talen, economie, administratie, wetgeving, logistiek en financiën. Studenten proactief, nieuwsgierig, geïnteresseerd in het weten wat er buiten de grenzen van hun stad en hun land, bereid om risico's te nemen en open voor verschillende culturen en verschillende manieren van het zien van de wereld. Studenten zijn in staat om te leren en te ondernemen.

Er is een uitgestrekt gebied van de actie voor professionals op het gebied, geschikt voor de meest uiteenlopende profielen van studenten. Dit betreft technische gebied, zoals douane-inklaring en logistiek; het onderhandelingsproces met betrekking tot de aankoop en verkoop van goederen in het buitenland; het financiële district, banken; de publieke sector, zoals douane-belasting; ondernemerschap als een internationale business manager; als adviseur van de internationale betrekkingen instellingen, zoals universiteiten en instellingen voor de industrie en de handel te ondersteunen; naast andere mogelijkheden. ... [-]

Brazilië Caxias do Sul
Maart 2020
Portugees
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade de Caxias do Sul

Onderzoek, planning, ontwerp en beheer van kwesties in verband met triade mens / milieu / ontwikkeling. Particuliere ondernemingen, openbare, lokale, provinciale en feder ... [+]

Milieutechniek

Onderzoek, planning, ontwerp en beheer van kwesties in verband met triade mens / milieu / ontwikkeling.

Speelveld

Particuliere ondernemingen, openbare, lokale, provinciale en federale agentschappen, zowel bij de uitvoering van projecten, plannen en preventieve maatregelen en / of uitputting van de milieueffecten van menselijke activiteiten en de activiteiten van het toezicht. Consulting en adviesdiensten.

Wat doet de professional

Studies, ontwikkelt en maakt gebruik van specifieke technologieën om de negatieve effecten van menselijk handelen op het milieu te verminderen. Voert studies van de gevolgen voor het milieu en het behoud van de kwaliteit van water, lucht en bodem. Voorbereiden en plannen, programma's en het project management van de watervoorraden, sanitaire voorzieningen, de behandeling van afval en het herstel van verontreinigde en gedegradeerde gebieden te implementeren. Het behandelt ook de praktijk van duurzame ontwikkeling.... [-]

Brazilië Caxias do Sul
Maart 2020
Portugees
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Universidade de Caxias do Sul - 2014