UNINORTE - Centro Universitário do Norte

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De North University Center (UniNorte) werd opgericht in 1994 met de naam van Manauara Instituut voor Hoger Onderwijs (IMES) en slechts drie gangen: Administratie, Technologie en toerisme Data Processing. In 1998 breidde het zijn activiteiten op het Cultureel Instituut van Amazonas Hoger Onderwijs te creëren - ICESAM en de cursussen van de Sociale en Media Services implementeren met een specialisatie in de reclame. Tijdens deze periode, de UniNorte had de fancy naam Colleges doel.

Het was in 2004, met erkenning als een universitair centrum, de naam College Goal gaf manier om UniNorte, al meer dan 50 undergraduate cursussen. Vier jaar later, werd de instelling van een lid van het wereldwijde netwerk op het gebied van hoger onderwijs, Laureate International Universities (LIU), aanwezig in 29 landen en met meer dan 1 miljoen studenten in 80 instellingen, die klassikale cursussen en online aanbieden .

Vandaag, UniNorte verdeeld in 14 academische eenheden gelegen in het centrum van de stad en biedt meer dan 50 cursussen van traditionele en technologie afstuderen; naast het aanbieden van uitbreiding cursussen en graduate brede zin en stricto sensu in samenwerking met vooraanstaande Braziliaanse universiteiten.

De academische structuur van UniNorte vandaag is verdeeld in vier verschillende scholen: Arts and Humanities; Health Sciences; Exact en Degrees. Het heeft belangrijke voordelen voor het onderwijs van de student, zoals het Internationaal Bureau voor de uitwisseling; de UniNorte bedrijven, voor stages en banen voor zijn afstuderen student en staat laboratoria.

Hoewel het een jonge instelling, heeft de UniNorte de maatschappelijke erkenning won als een belangrijke onderwijsinstelling professionals spelen een belangrijke rol op dit gebied. Absorberen in zijn professionele medewerkers afgestudeerden van verschillende vakken in het bezit van de instelling.

Het heeft in haar missie om de kwaliteit van het hoger onderwijs te bieden voor de verwerving van waarden, vaardigheden en capaciteiten die hem toelaten burgerschap met betere arbeidsvoorwaarden, met de leidraad van de zoektocht naar een model van duurzame ontwikkeling.

Locaties

Manaus

Address
Av. Leonardo Malcher, 853 - Centro
Manaus, Staat Amazonas, Brazilië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden