Lees de Officiële Beschrijving

Geboren in 1940 in de stad van Mogi das Cruzes, Braz Cubas, dat zijn activiteiten begon met een kleine voorbereidende cursus, heeft momenteel ongeveer 20.000 studenten, tussen de klas en onderwijs op afstand modaliteiten.

Meer dan 75 jaar in de markt, heeft de instelling meerdere transformaties, huisvesting, met inbegrip van gym cursussen, mid-level handel ondergaan, totdat het de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in 1965 bereikt.

Hoger onderwijs, gestimuleerd door onderwijsbeleid, is gegroeid door het hele land en Braz Cubas, voldoen aan de eisen en behoeften van de markt, bleef groeien, zowel in de fysieke ruimte en sociale, tot in 1985, de Federal Board of Education onderkent de toenmalige Federatie van Colleges Braz Cubas als University.

Het belangrijkste nieuws kwam naar de regio Mogi das Cruzes waarderen en belonen een lange carrière van goede dienstverlening aan de Braziliaanse onderwijs, de vorming van competente professionals en geschoolde arbeidsmarkt.

Missie

Waardering van mensen, vandaag de dag ontwaken talenten door een andere manier van leren om de mens te ontwikkelen voor morgen.

Uitzicht

Worden erkend als een onderwijsinstelling gericht op het leren.

Waarden

Burgerschap, humanisering, wijsheid, nederigheid en transparantie.

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidade Braz Cubas (UBC)

De Production Engineering cursus is de cursus die het breedste scala van toepassingen mogelijk professionals biedt omdat het mogelijk maakt de professionele productie-ing ... [+]

De Production Engineering cursus is de cursus die het breedste scala van toepassingen mogelijk professionals biedt omdat het mogelijk maakt de professionele productie-ingenieur is actief in verschillende marktsegmenten. Onder de bestudeerde zijn die van techniek, processen, management, kwaliteit en vele andere gebieden van de kennis die u in staat een grotere flexibiliteit, ervoor te zorgen dat professionele een breed vakgebied.

Alle fabrikanten van consumptiegoederen en diensten hebben de mogelijkheid om een ​​professionele van dit gebied de uitoefening van hun eenheden. De productie technicus kan werken in een segment van bedrijven verantwoordelijk voor verschillende activiteiten, die een grote inzetbaarheid impliceert.... [-]

Brazilië Mogi das Cruzes
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade Braz Cubas (UBC)

Stelt studenten in staat om te studeren, het ontwerp, de inspectie en het toezicht op de bouw van woningen en gebouwen, wegen, bruggen, tunnels, installatie en werking va ... [+]

Stelt studenten in staat om te studeren, het ontwerp, de inspectie en het toezicht op de bouw van woningen en gebouwen, wegen, bruggen, tunnels, installatie en werking van waternetwerken en afvalwater, het waarborgen van de veiligheid, de solvabiliteit en de duurzaamheid van het project. Het kan worden gezegd dat er twee Civil Engineer werkplekken: zijn kantoor en de jobsite.

De burgerlijk ingenieur is er een die is gewijd aan de constructies of gebouwen, bruggen, huizen, water-netwerken, tunnels, viaducten, en kan werken in de bouw van kantoren, fabrieken, bouwbedrijven, openbare diensten, specifieke instellingen, ontwikkelingsbanken en investeringen

[-]
Brazilië Mogi das Cruzes
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands