Lees de Officiële Beschrijving

Al meer dan 40 jaar, het Ibirapuera Universiteit biedt een solide basis van de ervaring die is opgedaan in het verleden, het heden werkelijkheid praktijk en aandacht voor toekomstige mogelijkheden om zijn professionals op te leiden.

Het doel is om leiders te trainen: degenen die in staat zijn om veranderingen te bedenken en oplossingen voor te stellen.

De jaren van de geschiedenis blijkt dat duizenden studenten, medewerkers en docenten zijn betrokken bij een innovatief educatief project gericht op de training leiders, gebaseerd op de eisen van de markt en sociale waarden.

Voorbeelden die getuigen van de pedagogische kwaliteit aangeboden door de Universiteit Ibirapuera overvloed. Deze omvatten de investeringen en de prikkel gemaakt om het gebied van wetenschappelijk onderzoek, een van de pijlers van de universitaire activiteiten. De instelling handhaaft groepen gevormd door gecertificeerde docenten onderzoekers van de Nationale Raad voor Onderzoek en Technologie (CNPq).

We kunnen ook wijzen op cursussen van de Master in de Rechten en Tandheelkunde, zowel aanbevolen door de Capes.

Het is nog steeds mogelijk om te spreken van maatschappelijke verantwoordelijkheid door het verstrekken van gratis zorg aan mensen met lage inkomens in de klinieken van de Universiteit.

Nadruk op Ibirapuera University bezorgdheid met de vorming van de student, kunnen we vermelden dat de instelling investeert in innovatieve onderwijs en biedt studenten evenals undergraduate opleidingen, technologische opleidingen en uitbreiding met interdisciplinaire visie van humanistische en algemeen onderwijs.

Of het is ook de leider van de toekomst. De universiteit Ibirapuera is klaar om u te helpen zorgen voor academische en professionele leven succes.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidade Ibirapuera (UNIB)

De burgerlijk ingenieur ontwerpt, beheert en controleert alle stadia van de bouw of renovatie. ... [+]

Curriculum Matrix:

De burgerlijk ingenieur ontwerpt, beheert en controleert alle stadia van de bouw of renovatie. Het is aan hem om de stabiliteit en de veiligheid van het gebouw te verzekeren, het berekenen van de sterkte van de gebruikte materialen.

De professional is verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de bouw van gebouwen, tunnels, wegen, luchthavens en water installaties, industriële, transport en verkeer.

De markt wordt verwarmd. In tijden van groei van vastgoed en investeringen in infrastructuur, zijn er goede mogelijkheden.

Universiteit Ibirapuera, zal de professionele volledig getraind worden, als de cursus ontwikkelt de nodige multidisciplinaire achtergrond, voorbij de geest Student Ondernemer. In de klas, studenten leren om activiteiten uit te voeren op het gebied van planning, ontwerp, de bouw en technologisch onderzoek.... [-]

Brazilië São Paulo
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Het is de tak van techniek die human resources, financiële en materiële middelen beheert om de productiviteit van een bedrijf te verhogen. ... [+]

Curriculum Matrix:

Het is de tak van techniek die human resources, financiële en materiële middelen beheert om de productiviteit van een bedrijf te verhogen.

De Production Engineer is de professionele verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van de industriële productie lijnen die efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen.

Universiteit Ibirapuera, zal de professionele volledig getraind worden, als de cursus ontwikkelt resource management capaciteit en de geest Student Ondernemer.

U kunt werken in de organisatorische ontwikkeling van het bedrijfsleven en de industrie, bedrijfseconomie, management van het financiële leven, gebruik van middelen, kosten, personeel, planning en controle van productieprocessen, de selectie en de output van het product, agrarische productie en verwerking.... [-]

Brazilië São Paulo
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands