Lees de Officiële Beschrijving

de UNIFENAS

De universiteit José do Rosário Vellano - UNIFENAS, bedacht en opgericht door Professor Edson Antonio Velano, begon zijn geschiedenis in 22 mei 1972, toen de eerste cursussen werden toegestaan. De International College van Alfenas regio in 1988, nu genaamd Universiteit van Alfenas - UNIFENAS erkend bij decreet 605/88 van 13/12/1988 het ministerie van Onderwijs - MEC, gepubliceerd in het Federal Staatsblad op 15/12 / 1988 (pagina 24456).

In 1993 heeft de Bank begon uit te breiden met de uitvoering van andere campussen. Vandaag de dag, de UNIFENAS aanwezig in Alfenas, Belo Horizonte, Campo Belo, Divinópolis en Varginha. Het biedt bachelor-, postdoctorale opleidingen lato en sensu (master erkend door CAPES / MEC), residency in diverse specialiteiten en uitbreiding cursussen in de klas methoden en afstand.

Er zijn vijf campussen met speciaal ontworpen en uitgerust met geavanceerde technologie faciliteiten, gelieerd aan human resources, zet UNIFENAS in een prominente positie in de Braziliaanse educatieve scenario.

In Alfenas, het Universitair Ziekenhuis van Alzira Velano UNIFENAS, geopend in 1992, het is een centrum van het leven, het werken in de zorg, onderwijs en onderzoek. Gecertificeerd Teaching Hospital door de ministeries van Volksgezondheid en Onderwijs, presteert op gemiddeld 30 000 procedures per maand, ten dienste van de patiënten in Alfenas en andere steden in de regio, een geschatte bevolking van bijna een miljoen inwoners.

Het is een regionale referentie in de zwangerschap het risico, trauma, neurochirurgie, neonatale intensive care, hemodialyse, spraak. Je hebt Bank of oculaire weefsels en voert het afvangen en hoornvliestransplantatie chirurgie De Alzira Velano is een ziekenhuis complex dat bestaat uit klinieken, instituten en klinieken.

Het Centrum voor Onderwijs en Gezondheidszorg Community - CEASC - Faculteit der Geneeskunde UNIFENAS in Belo Horizonte, wordt geconfronteerd met de klinische zorg van de patiënten op het niveau van secundair Gezondheidszorg - in specialiteiten médicas- dat zich uitbreidt en diversifieert omgevingen onderwijzen en leren van academische Onder de agentschappen om het onderwijs, onderzoek en de uitbreiding te ondersteunen, stand-still Dental Clinics; Fysiotherapie klinieken; Klinische Psychologie; Klinische logopedie; Pro-Smile Center (voor de behandeling van patiënten met craniofaciale misvormingen en een gespleten lip en verwondingen, evenals de ogen implantaten, neus en oor); Eye Institute; Centers of rechtshulp en justitiële; Junior bedrijven; Veterinaire en Farms Experimental ziekenhuis.

Dit alles, met een faculteit goed gekwalificeerde door middel van strikte zin graduate (master en doctor) en gedifferentieerde lesmethoden effectieve bijdrage leveren aan de opbouw van kennis professionals afstuderen aan UNIFENAS.

Geloven dat alle kennis voordelen voor de samenleving zou moeten brengen, heeft de instelling een belangrijke generator van banen voor de staat Minas Gerais geworden.

Zo UNIFENAS, gedurende haar bestaan, gebaseerd op communautaire belang van de acties en projecten, een goede aansluiting tussen onderwijs, onderzoek en uitbreiding, volgt zijn baan, is vastbesloten om haar maatschappelijke opdracht, het bevorderen van wetenschap, technologie, gezondheid, humanisme, competentie en toewijding.

UNIFENAS. Kennis voor het leven!

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

De cursus is gericht op competente en creatieve professionals, in staat om te reageren op behoeften van de markt, toonaangevende organisaties van elke omvang, succesvol i ... [+]

In de loop

Het verloop van Bestuur van UNIFENAS, campus Alfenas, is aangesloten bij de FGV kwaliteitscertificering programma. Titratie van leraren en professionele ervaring, zijn het pedagogisch project van de cursus en de infrastructuur van de cursus zorgvuldig geanalyseerd door de FGV team. Deze prestatie van het verloop van Bestuur van UNIFENAS, campus Alfenas, signaleert de excellentie en kwaliteit! Geaccrediteerde instellingen hebben uitstekende resultaten in de door de MEC (Ministerie van Onderwijs) toegepast tests voor studenten van instellingen voor hoger onderwijs bereikt met het oog op de kwaliteit van het educatieve proces te meten. In 2012, hebben 88% van de geaccrediteerde instellingen volledige merken verkregen, en de 12% die geen maximale score heeft genomen nam de hoogste scores in hun staten. Om deze resultaten te bereiken, de student is bereid om de wetenschappelijke, technische, sociale en economische aspecten van de productie en het beheer ervan, met inachtneming van de behaalde niveaus van het besluitvormingsproces te begrijpen en om kwalitatieve en goed beheer te ontwikkelen, waaruit de assimilatie van nieuwe informatie en het presenteren van intellectuele flexibiliteit en aanpasbaarheid context geplaatst in het omgaan met verschillende situaties, aanwezig of in opkomst in de verschillende segmenten van de beheerder speelveld. Het is ook bereid om problemen te herkennen en alternatieve oplossingen voor te stellen, ontwikkelen en implementeren van creatieve en innovatieve projecten die kunnen leiden tot de ontwikkeling van de organisatie en de samenleving zelf, zoals bepleit in het Nationaal Curriculum Richtlijnen voor het management cursussen.... [-]

Brazilië Alfenas
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
8 - 8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands