Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De CEUBAN - Center Unified Bandeirante begon haar activiteiten op 20 juni 1968, onder de vroegere naam van het maatschappelijk middenveld voor Lichamelijke Opvoeding Santos.

• In april 1969 werd hij creëerde zijn eerste faculteit - Faculteit Lichamelijke Opvoeding, die werkte op het terrein van de Braziliaanse Football Club. Momenteel is de Faculteit Lichamelijke Opvoeding - FEFIS is geïnstalleerd op Campus II (Av. Cons. Nébias, 536); • Vanaf 1972, begon de exploitatie van het College van Onderwijs en Human Wetenschappen "Prof. Laertes de Carvalho "het aanbieden van cursussen in Pedagogiek en Social Studies. In datzelfde jaar begon hij de School of Business en Administratieve Wetenschappen van Santos, met cursussen in Business Administration en Business Administration met de nadruk in de internationale handel, de eerste dergelijke opleiding in het land; • In 1976, de instelling creëerde de School voor Tandheelkunde van Santos, die de loop van de Tandheelkunde en expertise op het gebied van de prothese, endodontie, orthodontie en pediatrische tandheelkunde. De Faculteit der Tandheelkunde, vandaag, biedt gespecialiseerde cursussen in 12 gebieden, en een beroep doen op verschillende soorten clinics voor tandheelkundige zorg voor de gemeenschap, het bereiken van een gemiddelde van 500 behandelingen per dag; • In de jaren '80, de UNIMES begon Economics (86) te bestuderen, binnen de administratieve en academische structuur van de Faculteit der administratieve en commerciële Sciences. Zelfs in 1986, maakte veranderingen in de organisatiestructuur, tot oprichting van de fusie van de School of Business en Administratieve Wetenschappen van Santos met de Faculteit der Economische Wetenschappen. Deze coalitie lijkt de School of Accounting; • In 1992 begonnen met het aanbieden van een andere baanbrekende cursus in de regio, de cursus Marketing. In 1996 richtte hij de cursus in Business Administration met de nadruk op transport en logistiek. Dit jaar is ook begonnen met de School of Engineering en Technologische Wetenschappen, het aanbieden van de Food Engineering cursussen, Computer Engineering, Computer Science and Production Engineering (Chemie); • Ook in 1996, begonnen met de faculteit Diergeneeskunde, evenals de eerste University Hospital of Veterinary Medicine (HOVET), die momenteel actief is op het terrein van de Campus IV Morro da Nova Cintra; • In 1997, ingehuldigd de School of Law. In hetzelfde jaar (97), de instelling begonnen met de activiteiten van de Health Sciences faculteit aan de School of Medicine. Geneeskunde is uitgegroeid tot een generator kern van kennis, strekkende tot onderwijs, onderzoek en permanente medische educatie te integreren in de regio. Consolidatie van haar activiteiten op het gebied van gezondheid, in 2001, werd gemaakt van de Nursing cursus die werd aangeboden vanaf 2002.

In de post-doctorale opleiding, in aanvulling op gespecialiseerde cursussen die gericht zijn speciaal voor de gezondheidssector, de Bank ook begonnen met cursussen in kennis van nieuwe cursussen die werden geconsolideerd bieden. Daarnaast UNIMES heeft een Master's degree (strikt genomen graduate) in Rechtsfilosofie en Diffuse en collectieve rechten die door de Law School.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)

Bekijk Bachelors » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Administratie

Campus Voltijd 8 semesters March 2018 Brazilië Santos

Beheer is het plannen, organiseren, leiden en controle, het nemen van beslissingen over de middelen die beschikbaar zijn en die nodig zijn voor het management van een organisatie, rekening houdend met de professionele informatie, teams, economische, politieke en sociale ontwikkeling van hun regio, het land en de wereld. [+]

Beheer is het plannen, organiseren, leiden en controle, het nemen van beslissingen over de middelen die beschikbaar zijn en die nodig zijn voor het management van een organisatie, rekening houdend met de professionele informatie, teams, economische, politieke en sociale ontwikkeling van hun regio, het land en de wereld. Voor het plannen, organiseren, leiden en controle, moet de beheerder bereid zijn om: Het stellen van doelen en doelstellingen; Analyseren, begrijpen en problemen op te lossen Organiseren en middelen toe te wijzen, zowel financiële, technologische en als mensen; Toonaangevende, communiceren, aansturen en motiveren van mensen; onderhandelen; Beslissingen nemen; Controle, meten en evalueren. De goede prestaties van het bestuur is afhankelijk van wat de professional een goede leider, in staat van omgaan met mensen, onderhandelen en communiceren, en ook in staat om beslissingen te nemen, het nemen van een systemische en globaal overzicht van de situatie die zij beheert kan worden. De beheerder beroep is historisch recent en werd geregeld in Brazilië op 9 september 1965, toen we de Dag van de Administrator te vieren. Het verloop van Unimes werd bedacht in 1969, opgenomen in 1971, en op dit moment de beste regionale concept op het Nationale Onderzoek van de prestaties van leerlingen - ENADE, het ministerie van Onderwijs, behoort tot de beste van het land cursussen. [-]