Lees de Officiële Beschrijving

Missie

USU's missie, op te voeden voor de vrijheid, autonomie geïnspireerd door christelijke waarden, door menselijke en ethische vorming, met aandacht voor de realiteit en de complexiteit van de wereld van vandaag, geworteld in het charisma van St Angela, omdat de Served motto (zal dienen).

Principes

• dissociatie van onderwijs, onderzoek en uitbreiding, zoals bepaald in de federale grondwet, evenals de opleiding van professionele medewerkers van het hoger onderwijs, onderzoek en uitbreiding en het domein van menselijke kennis in de vorm van de wet van de richtsnoeren en basen van Nationale Opvoeding.

• geserveerd - "dienen" is de universiteit ten dienste van de mens, het gezin, de samenleving en de kerk, het verstrekken van deze service aan haar raison d'être.

• VRIJHEID bouw en autonomie in de verspreiding van kennis.

• ten aanzien van alle gevallen van georganiseerde samenleving.

Waarden

• Kwaliteit in de dienstverlening en inzet voor de productie, instandhouding en de communicatie van de kennis en de opleiding van bekwame en toegewijde maatschappelijk werkers.

• ETHIEK toegepast in alle relaties, een pluralistische omgeving waar het debat is een instrument van het democratische leven.

• Respect voor de menselijke diversiteit, cultuur en natuurbehoud en de verspreiding van de Braziliaanse cultuur.

• de toezegging van de universitaire gemeenschap met de instelling.

• Innovatie en creativiteit ondergeschikt aan ethiek.

• Dialoog met participatief management, dynamische en transparante inzet voor betere arbeidsomstandigheden en de kwaliteit van het leven.

• Duurzaamheid, efficiëntie, effectiviteit en doelmatigheid in de ontwikkeling van de institutionele activiteiten met de financiële stabiliteit en de bestuurlijke capaciteit van de instelling.

• ISONOMY de behandeling gegeven aan de instelling Units.

• Planning en voortdurende evaluatie van het universitaire leven.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidade Santa Úrsula (USU)

De cursus van Biologische Wetenschappen, een pionier op het gebied van Natuurwetenschappen in Rio de Janeiro zo ervaren professionals met een hoge wetenschappelijke produ ... [+]

De cursus van Biologische Wetenschappen, een pionier op het gebied van Natuurwetenschappen in Rio de Janeiro zo ervaren professionals met een hoge wetenschappelijke productiviteit, het invoeren van het milieu als een belangrijke kwalificatie proces op verschillende gebieden.

De ervaring van de Biologie in Santa Ursula University (USU), internationaal gerespecteerd, zegt de universiteit als een van de meest goed voorbereid instellingen in ons land voor beroepskwalificatie in gezondheid en het milieu.

De Professional afgestudeerd aan USU staat zal zijn: Voer taken en verantwoordelijkheden met betrekking tot diagnostiek in de menselijke gezondheid en ecosystemen, planten en dieren klinieken, ziekenhuizen, laboratoria, centra en onderzoeksinstellingen en productiebedrijven en dierentuinen; Plan, ontwikkelen, begeleiden en evalueren van projecten binnen de biologie van Volksgezondheid op basis van de nieuwe technieken en methoden, de naleving van de huidige regels en protocollen, alsmede de kwaliteitsbewaking; Zoeken naar de ontwikkeling van methoden en methodologieën context geplaatst en aangepast aan de verschillende sociaal-economische realiteiten, gericht op efficiency, kwaliteit, kostenreductie en het gebruik van schone technologieën.... [-]

Brazilië Rio de Janeiro
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade Santa Úrsula (USU)

De undergraduate degree in Electrical Engineering van Universidade Santa Ursula gericht op het opleiden generalist ingenieurs met kennis van Power Systems. ... [+]

Presentatie

De undergraduate degree in Electrical Engineering van Universidade Santa Ursula gericht op het opleiden generalist ingenieurs met kennis van Power Systems.

Handelingen (van ontwerp tot onderhoud) in de industrie en systemen of meetapparatuur en elektrische bediening, evenals alle generaties stappen, transmissie, distributie, het gebruik en behoud van energie om de traditionele bronnen, alsmede alternatieve bronnen zeggen heeft betrekking op het gebied van power systems.

USU biedt de gemeenschap een kwaliteit natuurlijk, bijgewerkt die tot doel heeft te vormen Electrical Engineers passen bij de dagelijkse gang van zaken en de toekomstige markt en deelname aan de ontwikkeling van de samenleving.... [-]

Brazilië Rio de Janeiro
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands