Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UNISANTA: DE GROOTSTE Coast University Paulista

Inbegrepen in de selecte groep van Excellence hoger onderwijsinstellingen van het ministerie van Onderwijs (MEC), de Universiteit van Santa Cecilia (Unisanta) bevestigt de kwaliteit van hun pedagogisch project van undergraduate en postgraduate, de infrastructuur en de briljante prestaties van hun actieve docenten, studenten, alumni en medewerkers. Slechts 9% van de Braziliaanse universiteiten maken deel uit van deze groep.

Sinds 1961, het bescheiden scholen bleek geleidelijk Educational Complex Santa Cecilia, de oudste van Santos en een van de belangrijkste in het land, met ongeveer 15.000 studenten, van kleuterschool tot post-graduate, en ongeveer 100 duizend vierkante meter bebouwde oppervlakte.

Momenteel is de Universiteit biedt 37 undergraduate cursussen, waaronder traditionele en korte (klaslokaal en afstand) en tal van uitbreiding cursussen, brede zin, MBA en meesters, door CAPES unaniem goedgekeurd: de Ecologie en Coastal Systems en de professionals in Mechanical Engineering.

De twee heren voldoen aan de huidige behoeften van het land. De Master of Ecology, in het veld en het milieu duurzame ontwikkeling en engineering, heeft tot doel ingenieurs te trainen voor de steeds complexere eisen van de pre-zout en andere veelbelovende economische sectoren van de Braziliaanse economie.

Maar de ervaring van Unisanta de meester van het veld eerder, door middel van partnerschappen met gerenommeerde instellingen zoals de overkoepelende overeenkomst met de Polytechnische School van USP en EU-instellingen.

Locaties

Santos Dumont

Address
Rua Oswaldo Cruz, 277
Boqueirão - Santos/SP

Santos Dumont, Staat Minas Gerais, Brazilië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden