Lees de Officiële Beschrijving

UNISANTA: DE GROOTSTE Coast University Paulista

Inbegrepen in de selecte groep van Excellence hoger onderwijsinstellingen van het ministerie van Onderwijs (MEC), de Universiteit van Santa Cecilia (Unisanta) bevestigt de kwaliteit van hun pedagogisch project van undergraduate en postgraduate, de infrastructuur en de briljante prestaties van hun actieve docenten, studenten, alumni en medewerkers. Slechts 9% van de Braziliaanse universiteiten maken deel uit van deze groep.

Sinds 1961, het bescheiden scholen bleek geleidelijk Educational Complex Santa Cecilia, de oudste van Santos en een van de belangrijkste in het land, met ongeveer 15.000 studenten, van kleuterschool tot post-graduate, en ongeveer 100 duizend vierkante meter bebouwde oppervlakte.

Momenteel is de Universiteit biedt 37 undergraduate cursussen, waaronder traditionele en korte (klaslokaal en afstand) en tal van uitbreiding cursussen, brede zin, MBA en meesters, door CAPES unaniem goedgekeurd: de Ecologie en Coastal Systems en de professionals in Mechanical Engineering.

De twee heren voldoen aan de huidige behoeften van het land. De Master of Ecology, in het veld en het milieu duurzame ontwikkeling en engineering, heeft tot doel ingenieurs te trainen voor de steeds complexere eisen van de pre-zout en andere veelbelovende economische sectoren van de Braziliaanse economie.

Maar de ervaring van Unisanta de meester van het veld eerder, door middel van partnerschappen met gerenommeerde instellingen zoals de overkoepelende overeenkomst met de Polytechnische School van USP en EU-instellingen.

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Zich aan te passen aan de behoeften van de markt, gericht op een gerichte opleiding, de opleiding heeft overeenkomsten en uitwisselingen met zakelijke kredietnemers techn ... [+]

LERAREN zijn populair voor STUDIES IN ENERGIE CONCESSIEHOUDERS

De Electrical Engineering Course van Unisanta is afgestemd op de opneming van nieuwe technologieën met betrekking tot de gebieden van opwekking, transmissie en distributie van elektriciteit, rekening houdend met de integratie van nieuwe bronnen van hernieuwbare energie zoals wind, zon, biomassa, enz. In dit verband richt zich op de conceptuele en praktische beroepsopleiding toepassingen in verband met faciliteiten projecten, analyse van elektrische netwerken, elektrische machines en power equipment, bescherming en controle systemen.

Zich aan te passen aan de behoeften van de markt, gericht op een gerichte opleiding, de opleiding heeft overeenkomsten en uitwisselingen met zakelijke kredietnemers technologieën, elektriciteitsbedrijven, onderzoeksinstituten en andere universiteiten in Brazilië en in het buitenland. ... [-]

Brazilië Santos Dumont
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

De mechanische ingenieur is de professional werkzaam in de planning en het toezicht op de productie materialen, met name metalen, onderdelen en samenstellingen. ... [+]

De mechanische ingenieur is de professional werkzaam in de planning en het toezicht op de productie materialen, met name metalen, onderdelen en samenstellingen. Het gebruikt ook een variatie van druk en temperatuur en hydraulische, pneumatische en thermische energie.

Het is dan ook een professional met enorm potentieel activiteiten, die het blijkt de mogelijkheden voor stages voor studenten en werk voor afgestudeerden.

Sinds het eerste semester, studenten deelnemen aan praktische activiteiten, zoals het ontwerp en de bouw van een quad te trappen, eindigend met een omstreden wedstrijd tot het einde van het semester. Maar het is een zeer ernstige zaak als het toewijding en studies van de deelnemers, die de fysieke concepten moet beheersen vereist. ... [-]

Brazilië Santos Dumont
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands