Lees de Officiële Beschrijving

De inzet voor regionale ontwikkeling die door de Universiteit Vale do Rio Doce (Univale) wordt weerspiegeld in haar activiteiten. Dagelijks, Univale werkt om de gemeenschap behoeften te voldoen, bevestiging van zijn identiteit Community College. Dat is hoe ze in aanmerking komt als een partner van de lokale productieve sector voor de bevordering van de sociale, economische en ecologische duurzaamheid.

Sinds haar oprichting in 1967, toen het nog Univale Minas embryo Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Foundation (FPF) is aanwezig in de bouwgeschiedenis van de instelling voor hoger onderwijs (HOI). De Univale weerspiegelt het bereiken van de gewenste droom voor een lange pioniers die, met de ogen op de toekomst, in staat waren om een ​​geconsolideerde universiteit in de regionale scenario geven.

Onderwijs, onderzoek en uitbreiding zijn de basis van Univale die altijd is gericht op de opleiding van geschoolde werknemers op de arbeidsmarkt. Het aanbieden van een academische structuur in lijn met deze doelstelling, de Univale onderhoudt meer dan 27 undergraduate programma's, het aanbieden van uitbreiding cursussen en graduate brede zin.

De Univale heeft nog steeds twee masteropleidingen. De MSc in Biological Sciences, gelanceerd in 2005, heeft als gebied van concentratie Immunopathologie van infectieziekten en parasitaire aandoeningen. Maar de Meester van Ruimtelijke Integrated Management weerspiegelt de avant-gardistische visie op Univale door middel van een baanbrekende interdisciplinaire aanpak en uniek in het land, in 2008 gelanceerd.

Altijd aandacht voor de regionale behoeften, is een bemoedigende Univale Universiteit van sportieve en culturele vorming, altijd gericht op regionale aspecten om de groei te bevorderen. Met projecten en communautaire actieprogramma's en diensten, de Univale draagt ​​bij aan de aanleg van een weg die leidt naar de transformatie van de werkelijkheid.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

De nieuwe koers van Bestuur van Univale innovatie in alle aspecten in verband met de vorming van deze professionele van het grootste belang voor de economische en financi ... [+]

De nieuwe koers van Bestuur van Univale innovatie in alle aspecten in verband met de vorming van deze professionele van het grootste belang voor de economische en financiële steun van ons land. In aanvulling op de strategische opleidingen en de bestaande ethiek, het voorbereiden van studenten om een ​​holistische visie te ontwikkelen, evenals innovatieve en duurzame HR, marketing, productie, logistiek, het eigen vermogen en de kwaliteit, de nieuwe koers wordt geleverd met een groot gat om de nadruk te geven in Finance, de belangrijkste knelpunt in de bestaande bedrijven en projecten in Brazilië. Zo zal de nieuwe professional Administration staat zijn op te sporen, voor de anderen, de belangrijkste belemmeringen van een bedrijf of project, evenals act het model van een nieuw management, afgeslankte, efficiënte, innovatieve en rendabele voorstellen.... [-]

Brazilië Governador Valadares
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Deeltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Het verloop van Electrical Engineering van Univale beschikt over moderne scheikunde laboratoria, natuurkunde, elektronica, materialen en elektrische metingen, elektrische ... [+]

electrotechniek

Het verloop van Electrical Engineering van Univale beschikt over moderne scheikunde laboratoria, natuurkunde, elektronica, materialen en elektrische metingen, elektrische machines, industriële instrumentatie, automatisering, Technisch Tekenen en Computer and Information Technology.

Sinds de 1ste periode aanwezige studenten projecten in het Academisch Handel, jaarlijks gehouden, toonaangevende wetenschappelijke artikelen. Onderzoek en einde van de cursus Work zijn erkend door diverse bedrijven, het creëren van educatieve pakketten dat de productieprocessen te verbeteren. Begeleid door docenten, studenten voeren ook community outreach projecten in behoeftige entiteiten van de regio. ... [-]

Brazilië Governador Valadares
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands