Lees de Officiële Beschrijving

De instelling brengt in zijn geschiedenis van bijna 50 jaar, bezorgdheid over de bouw van de kennis van hun academische, en bereid zijn om het leerproces te stroomlijnen. Bedreven in de moderne opvatting van het onderwijs dat het maatschappelijk belang waardeert, respecteert individuele verschillen en bevordert de collectieve actie en interdisciplinaire projecten, binnen een universum gekenmerkt door het verrijken van coëxistentie van de culturele diversiteit.

De Univille erkent dat zijn perspectief verhoogt wanneer respecteert en accepteert verschillen. Meervoud als het leven, begrijpen dat een omgeving met een diversiteit van ideeën, culturen, overtuigingen en kennis biedt balans en mogelijkheden universum.

De universiteit meent dat de wijsheid wordt verworven in de tijd, in het overwinnen van de uitdagingen en de overdracht van kennis, zodat het de mensen aanmoedigt om hun ervaringen te leven en ontdek de overvloed aan kennis die in elk opzicht.

De Univille, elke dag, moedigt mensen te ontmoeten en hun doelen te bereiken. Begrijpt dat alles heeft zijn reden van bestaan ​​en, door de diversiteit van ideeën en culturen, gelooft hij dat mensen kunnen ontdekken en bouwen hun ware doel.

De universiteit overweegt de vorming van het college om doctoraat en is de enige universiteit in het noorden van Santa Catarina. In de 50 jaar van de geschiedenis, heeft zijn rol als referentie in het onderwijs en als advies over de vorming van de belangrijkste uitdagingen van de lokale gemeenschap geconsolideerd.

Schrijf Univille u ook!

Missie, Visie en principes

Missie

Bevorderen humanistische en beroepsopleiding referentie voor de samenleving, die werkzaam zijn in het onderwijs, onderzoek en uitbreiding en een bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling.

Uitzicht Het is nationaal erkend als een community college, duurzame, innovatieve, geïnternationaliseerde en referentie in het onderwijs, onderzoek en uitbreiding.

Institutionele waarden en beginselen

Burgerschap: zelfstandigheid, betrokkenheid, motivatie, welzijn en verantwoordelijke democratische participatie te bevorderen persoonlijke en sociale ontwikkeling.

Integratie: samenwerking en gezamenlijke actie met de interne en externe gemeenschappen op te bouwen van het algemeen welzijn.

Innovatie: de kracht te genereren en te transformeren wetenschappelijke kennis naar duurzame oplossingen voor interne en externe omgeving draagt ​​bij aan de sociaal-economische ontwikkeling.

Verantwoordelijkheid voor het milieu: het beheer van de middelen en acties inzetten voor de ecologische balans ten gunste van een betere kwaliteit van leven.

Doelen

Produceren en verspreiden van wetenschappelijke, technologische, artistieke en culturele gericht op sociaal welzijn. Innoveren verantwoorde, om de toegankelijkheid en het verblijf van de student in de instelling uit te breiden. Ondernemen acties die het management om de kwaliteit van het beroepsleven te verbeteren. Integreren van nieuwe concepten en technologieën voor educatieve processen, onderzoek en uitbreiding. Ontwikkelen en verbeteren van de kritische, onderzoekende en interactieve geest met de interne en externe gemeenschappen.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Vormen kritische burgers en ethische houding, dringen er bij de ondernemingsgeest van ieder studiejaar. ... [+]

Over de cursus Vormen kritische burgers en ethische houding, dringen er bij de ondernemingsgeest van ieder studiejaar. Draagt ​​bij aan zijn rol in de creatie, het beheer en het beheer van organisatorische systemen. Stelt academische oefening professionele functies voor duurzame ontwikkeling in het toezicht op de voortdurende veranderingen in de markt.

Titratie: Bachelor

Duur: 4 jaar

Aanval: Ochtend of Night

Professional Profile:

Stelt de academische begrip wetenschappelijke, technische, sociale en economische productie en beheer. Stimuleert persoonlijke / professionele vertrouwen voor de besluitvorming, ontwikkeling en de kwaliteit van het management.... [-]

Brazilië Joinville
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

De cursus Production Engineering Univille verenigt kennis van zaken, economie en techniek. ... [+]

Over de cursus De cursus Production Engineering Univille verenigt kennis van zaken, economie en techniek. De student is bereid om te plannen, implementeren en beheren van productiesystemen, het bevorderen van een betere productiviteit van een bedrijf. De productie-ingenieur betrokken bij het ontwerp, de haalbaarheid en het nut voor goederen, fundamenteel stuk in sectoren en bedrijven.

Titratie: Production Engineer

Duur: 5 jaar

Aanval: Ochtend of Night

PRAKTIJKDOMEINEN

Reikwijdte van het bedrijfsleven:

Productieproces; Industrieel beheer; Kwaliteitsmanagement; Statistische procesbeheersing.

Sommige inhoud die u zal bestuderen:

Wete... [-]
Brazilië Joinville
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands