Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Marilia (Unimar) heeft meer dan een halve eeuw gewijd aan de opleiding van hooggekwalificeerde professionals aan de slag op de arbeidsmarkt. Vandaag onderscheidt zich als een van de toonaangevende onderwijsinstellingen in het land en zal in het derde millennium de grootste particuliere onderwijsinstellingen universiteit in Brazilië.

Met bewezen ervaring, die de komende jaren als een generator centrum van kennis, ze naar verschillende generaties en het vormen van leiders in verschillende gebieden.

Geschiedenis

De instelling kwam in Marilia, in 1938, toen de stad - met slechts 9 jaar oud - de vooruitzichten voor de commerciële ontwikkeling, industriële en agrarische, waaronder verrassende stijging van de indices bevolking had.

Bij deze gelegenheid, professor Glicério Póvoas beheerde de creatie van Alta Paulista School of Commerce, dan genaamd Academie van Marilia Koophandel, die het verloop van Economie geïnstalleerd. Later op 30 december 1956, heeft geleid tot de Vereniging van Marilia Onderwijs vandaag handhaaft de Unimar. Sindsdien was de groei natuurlijk, na de ontwikkeling van hun land.

De Unimar als een centrum generator van kennis door middel van onderwijs, onderzoek en uitbreiding, is het toezicht op de ontwikkeling en het deelnemen aan de processen van de omvorming van de samenleving.

Zo kon het resultaat niet anders: de eerste school in 1938, met iets meer dan 50 vierkante meter, heeft vandaag de instelling heeft de volledige infrastructuur, met één van de meest moderne en uitgeruste campus van de universiteit in het land.

Missie

De universiteit van Marilia heeft als MISSIE vormen de ethische en bevoegde beroeps, opgenomen in de nationale gemeenschap, in staat om de kennis, de bevordering van de cultuur, de uitwisseling met het oog op het collectieve bewustzijn in de voortdurende zoektocht naar herstel en menselijke solidariteit te ontwikkelen.

Uitzicht

Onderdaan zijn referentie-instelling in het hoger onderwijs en wordt erkend als verspreider van uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en uitbreiding.

Waarden

Respect voor de klant, kwaliteit en betrouwbaarheid, betrokkenheid, innovatie, ethiek, maatschappelijk verantwoord, duurzaamheid, veiligheid.

Doel

Omdat het een innovatief, klantgericht, mensen en resulteert in een continue zoektocht naar kwaliteit van het onderwijs.

Opleidingen te volgen in:
  • Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidade de Marília (UNIMAR)

De UNIMAR management cursus begon in januari 1974 met de missie van het bevorderen van de integrale vorming van de professionele, waardoor het organisaties bij het behere ... [+]

De cursus

De UNIMAR management cursus begon in januari 1974 met de missie van het bevorderen van de integrale vorming van de professionele, waardoor het organisaties bij het beheren van een systemische uitzicht, het voorbereiden van ethische ondernemers, maatschappelijk verantwoord en betrokken bij de continu leren.

De Career

De professionele opleiding door de overheid ontvangen garant voor een globale visie en specifieke kennis van de zakenwereld, waardoor het handelen op de volgende gebieden: beheer, advies of advies; commerciële, industriële, financiële, nomadische landbouw en veehouderij, diensten - banken, financiële enz. ziekenhuizen, klinieken, laboratoria en farmaceutische bedrijven; coöperaties; onderwijzen gebied; bedrijven en overheden: de federale, provinciale en gemeentelijke; hospitality en toerisme. In die zin kunnen we zien dat het management carrière is dynamisch, zodat u voortdurend nieuwe velden toe te voegen. De aanwezigheid van een professioneel management, zowel in de industrie, zowel in de financiële instellingen, is nog steeds in de handel, kan het actief die een organisatie nodig heeft om te winnen.... [-]

Brazilië Marília
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands