Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit

Het jaar was 1962 toen professor Manoel Bezerra de Melo gemaakt in de stad van Mogi das Cruzes, een basisschool, die op dat moment nog steeds de naam "gym". Er begon Mogiana Organisatie voor Onderwijs en cultuur - komen.

In 1964 werden de eerste hogescholen gevestigde educatieve complex dat vanaf 1973 werd de universiteit van Mogi das Cruzes (UMC). Traditie en baanbrekende merk van de vijftig jaar geschiedenis van de instelling.

Gedurende deze periode, UMC gaat om de voorbereiding van zijn leerlingen, nu nummering meer dan 20.000 in Mogi das Cruzes campussen en Villa-Lobos / Lapa, aan de eisen van de arbeidsmarkt en de uitoefening van het burgerschap.

Momenteel is de Universiteit van Mogi das Cruzes heeft tientallen cursussen waarvan de inhoud en onderwijsleerproces methoden worden voortdurend bijgewerkt en verbeterd. De faculteit is opgebouwd uit UMC 60% van de meesters en artsen, van wie velen de ontwikkeling van grote wetenschappelijke projecten. Studenten kunnen ook deelnemen aan onderzoeksprojecten, het ontvangen van onderzoeksbeurzen.

Daartoe de universiteit onderhoudt contacten met nationale en internationale instellingen en biedt ook laboratoria, moderne apparatuur en ruimtes speciaal ontworpen voor de ontwikkeling van de lessen, lezingen, congressen, naast vele andere academische activiteiten.

Dankzij deze functies, heeft de Universiteit van Mogi das Cruzes uitstekend geweest in het opleiden van professionals op het gebied van Exact en Technologische Wetenschappen, Geesteswetenschappen en Gezondheidswetenschappen. Vandaag de dag, het UMC is een van de beste universiteiten.

De universiteit werd onlangs beoordeeld door het ministerie van Onderwijs (MEC) en behaalde Note 4 op een schaal van 1-5, waardoor het plaatsen van de top private universiteiten in Brazilië en de beste van de regio Alto Tiete.

Onze missie

"Genereer en verspreiden van kennis om maatschappelijk verantwoorde professionals, ondernemers en verwerkers van hedendaagse realiteit te vormen."

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

In 1974 verscheen hij in Brazilië de eerste cursus van de Internationale Betrekkingen. Oorspronkelijk professionele graad in Internationale Betrekkingen, de international ... [+]

internationale betrekkingen

beschrijving

In 1974 verscheen hij in Brazilië de eerste cursus van de Internationale Betrekkingen. Oorspronkelijk professionele graad in Internationale Betrekkingen, de internationalistische, was gericht op de diplomatieke carrière, kijkend naar de internationale markt als een gebied om ontdekt te worden door de buitenlandse politiek van zijn land.

In de 21e eeuw met de feestelijke opening van de mondiale markten, zijn bedrijven "aangevallen" door de internationale concurrentie op hetzelfde moment dat het wordt geconfronteerd met de mogelijkheden voor de exploratie van nieuwe markten. De nieuwe koers van de internationale betrekkingen van UMC wordt beoogd een "ambassadeur" bedrijf op te richten - de internationalistische -, die tot taak heeft om te creëren en implementeren van concurrentievoordeel door het benutten van de zakelijke kansen in de internationale arena voor Braziliaanse bedrijven, langs dezelfde professional (Internationalist) kan de eerste aansluiting van een buitenlands bedrijf dat wil te installeren in Brazilië of zelfs op de Braziliaanse markt.... [-]

Brazilië São Paulo
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
8 - 8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Het is het gebied van de techniek die zorgt voor de ontwikkeling, ontwerp, de bouw en het onderhoud van machines en uitrusting. De mechanische ingenieur ontwikkelt en ont ... [+]

Werktuigbouwkunde

beschrijving

Het is het gebied van de techniek die zorgt voor de ontwikkeling, ontwerp, de bouw en het onderhoud van machines en uitrusting. De mechanische ingenieur ontwikkelt en ontwerpt machines, uitrusting, voertuigen, verwarmings- en koelsystemen en specifieke instrumenten van de mechanische engineering. Ook houdt toezicht op de productie. Berekent de benodigde hoeveelheid uitgangsmateriaal, levert matrijsdelen te vervaardigen, maakt prototypes en test de verkregen producten. Sort storage systemen, processen en monitors definieert normen en veiligheidsprocedures voor de productie. Kwaliteitscontroles, monitoren en analyseren van uithoudingsvermogen testen, kalibreren en controleren van maatregelen.... [-]

Brazilië São Paulo
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
10 - 10 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands