Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Sorocaba - Uniso is een communautaire universiteit, regionaal, niet confessioneel, de kwaliteit, de eerste zaad werd de Faculteit der Wijsbegeerte, Wetenschappen en Letteren van Sorocaba, opgericht in 1951, die begon om effectief te functioneren in 1954 met twee cursussen: Pedagogiek en Neo-Latijnse letters, en slechts 27 studenten.

Vandaag de dag, de Uniso heeft meer dan 60 undergraduate, biedt post-afstudeerrichtingen en de strikte zin, en uitbreiding cursussen. Zijn studenten komen uit 70 steden zich binnen een straal van 100 km rond Sorocaba, en liggen verspreid over drie campussen: University City Leraar Aldo Vannucchi, geopend in 1999; Trujillo campus waar de Faculteit der Wijsbegeerte, Wetenschappen en Letteren werd opgericht in 1954; en campus Seminar sinds 1994.

Binnen de organisatie van het Nationaal Hoger Onderwijs, is de Uniso ontworpen als University: Gemeenschap, zowel voor de woning aan de directie, is eigendom van de gemeente en niet de staat of prive. Daarom, om het te beheren, naast de Hoge Raad van zijn gezag Handhaver, voorgezeten door de Sorocaba aartsbisdom aartsbisschop en geïntegreerd door acht gecategoriseerd leden sorocabana samenleving, Uniso heeft interne boards, waaronder de Universiteit Raad - Consultant , bestaande uit leiders, docenten, studenten en medewerkers van de instelling, de vertegenwoordigers van de Handhaver Entiteit, City Hall, het stadhuis, de Orde van Brazilië - Braziliaanse Orde van Advocaten en het centrum van São Paulo State Industrie - Ciesp. Gemeenschap zijnde het Uniso bestaat om effectief te dienen, door middel van een strikt beheer en altijd bijgewerkt.

Niet-confessionele, dat wil zeggen, hoewel zijn lichaam Beheerder is vastgesteld door het bisdom van Sorocaba, Uniso is geen eigendom van de katholieke kerk of academische voorstel is gebonden, maar is geïnspireerd door christelijke waarden.

Regionaal, maar zonder verlies van haar universele karakter, de Uniso is attent op de kenmerken en behoeften van de regio Sorocaba. In deze regio is de Uniso steeds ingebracht, produceren en verspreiden van kennis, sociale effectiviteit als een krachtig middel van operationalisering van de fundamentele verwachtingen van de regionale gemeenschap.

Kwaliteit, dwz geschaald met de zoektocht naar een constante en belangrijke verwezenlijking van de universaliteit van de kennis en de samenhang met het pedagogisch project leiden door de criteria voor de beoordeling van de betrokken instanties en niet door het enkele kwantitatieve groei.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Brazil)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Tracht de behoeften van een concurrerende professionele markt te voldoen, bieden stevige theoretische basis met toepassing op de dagelijkse realiteit van de ondernemingen ... [+]

Tracht de behoeften van een concurrerende professionele markt te voldoen, bieden stevige theoretische basis met toepassing op de dagelijkse realiteit van de ondernemingen voor de wereldwijde ontwikkeling van de beheerder.

Oefenveld Het is samengesteld uit vele verschillende soorten bedrijven, van de traditionele industrieën en de financiële sector, commerciële ondernemingen, de dienstverlening aan de publieke sector.

Differentiaal De loop van Bestuur heeft een traditie van 47 jaar, de vorming van studenten om Sorocaba en de regio sinds 1966. Momenteel de cursus met het hoogste aantal studenten uit Uniso en ook in de regio, het heeft meer dan 1800 studenten en een faculteit hooggekwalificeerde met 72% van de Masters en artsen op het personeel, ruim boven de minimale eisen van het MEC. In aanvulling op de verplichte stage, zal het de kans zich te ontwikkelen en te leven van sociale aard ontwerp, via acties in NGO's of ondersteuning entiteiten. ... [-]
Brazilië Sorocaba
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade de Sorocaba (UNISO)

De cursus Communicatie, belangrijk in de reclame, gericht op professionals en onderzoekers die handelen op een transformatieve manier in diverse hedendaagse communicatie ... [+]

De cursus Communicatie, belangrijk in de reclame, gericht op professionals en onderzoekers die handelen op een transformatieve manier in diverse hedendaagse communicatie scenario's, bereid te ontwerpen, produceren en reclamecampagnes en communicatie projecten uit te voeren voor de ontwikkeling en bevordering van het trainen producten en diensten.

Oefenveld Professional in de reclame wordt getraind en gestimuleerd zowel de academische loopbaan als onderzoeker en docent, en voor het werk in verschillende gebieden van de reclame arbeidsmarkt, zoals: Service Planning, onderzoek, media, creatieve en productie. De reclame kan ook optreden in de sectoren marketing communicatie van de industriële organisaties, commerciële dienstverlening en in de media, maar ook handelen in diverse digitale communicatie systemen, zoals digitale tv, internet, mobiel systeem en mobiele systemen communicatie uitgezonden. ... [-]
Brazilië Sorocaba
Maart 2020
Portuguese (Brazil)
Voltijd
8 - 12 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands