Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Paraíba Valley - Univap door MEC erkend in 1992, is een gemeenschap non-profit, onderwijs, onderzoek en uitbreiding. De geschiedenis van Univap begon vanaf 1954 met de oprichting van de Faculteit der Paraíba Valley recht.

Dan andere faculteiten zijn ontstaan ​​als gevolg van de behoeften van de regio, vooral in São José dos Campos, die snel groeide met de komst van een groot aantal industrieën. Vandaag, de universiteit heeft meer dan 40 graduate programma's op verschillende gebieden van kennis, door de wet scholen, Health Sciences, Engineering, Architectuur en Stedenbouw, Onderwijs en Kunsten en Sociale Wetenschappen en Communicatie toegediend. Als universiteit biedt ook Permanente Vorming en de Graduate stricto sensu, zes masteropleidingen en drie doctoraten.

De Univap heeft ten Campus Urbanova, de grootste infrastructuur van de universiteit: het Instituut voor Onderzoek en Ontwikkeling (IR & D), die 44 laboratoria biedt, uitgerust met een hoge precisie en cutting edge apparaten; de Nature Study Center, dat de Serpentarium aggregaten, de Vlindertuin en Nursery geneeskrachtige planten en het Observatorium van de Sterrenkunde en Space Physics. Heeft momenteel drie campussen, 2 in São José dos Campos (Urbanova en Castejón) en 1 in Campos do Jordao (Platanus).

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

In De Chemische Technologie Bachelor

Campus Voltijd 5 jaar March 2018 Brazilië São José dos Campos

De Bachelor of Chemische Ingenieur afgestudeerd aan UNIVAP is een professionele generalist, die zorg draagt ​​voor het toevoegen van kennis om u in staat om te werken in alle sectoren van de industrie alsmede het beheer en het onderzoek van de diverse transformatieprocessen die betrokken zijn in de huidige markt werk. [+]

De Bachelor of Chemische Ingenieur afgestudeerd aan UNIVAP is een professionele generalist, die zorg draagt ​​voor het toevoegen van kennis om u in staat om te werken in alle sectoren van de industrie alsmede het beheer en het onderzoek van de diverse transformatieprocessen die betrokken zijn in de huidige markt werk. kwalificatie: scheikundig ingenieur Openingstijden: 3840 uren (minimaal 5 jaar) Profiel van afgestudeerden De cursus is bedoeld om de uitgang te voorzien van een professionele profiel dat hen in staat stelt te absorberen, nieuwe technologieën te ontwikkelen en te kritisch en creatief bij het identificeren en oplossen van problemen, gezien de politieke aspecten van de Wet op de economische, sociale, ecologische en culturele, ethische visie eisen van de samenleving. Het wil ook een houding van voortdurende professionele ontwikkeling. Marked werk Professionals in de productie van verschillende producten op industriële schaal op het gebied van olie, levensmiddelen, cosmetica, biotechnologie, meststoffen, geneesmiddelen, cement, pulp en papier, verven en vernissen, polymeren, milieu, onder anderen. Kunnen ontwikkelen van schone technologieën, recycling processen en terugwinning van afval van de chemische industrie bij te dragen aan het verminderen van de milieubelasting. Chemische ingenieurs werken met name in het toezicht, coördinatie, controle, begeleiding, advies, onderzoek en innovatie. Uitgewerkte ontwerpen en coördineren van industriële processen. Ze maken de identificatie, ontwerp en engineering oplossen van problemen in verband met de chemische industrie, evenals het onderhoud, de veiligheid en de exploitatie van industriële systemen. veld Modellering van chemische processen industriële gassen transport Phenomena Mining and Extraction chemische reactoren petrochemisch scheidingsprocessen... [-]