Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Paraíba Valley - Univap door MEC erkend in 1992, is een gemeenschap non-profit, onderwijs, onderzoek en uitbreiding. De geschiedenis van Univap begon vanaf 1954 met de oprichting van de Faculteit der Paraíba Valley recht.

Dan andere faculteiten zijn ontstaan ​​als gevolg van de behoeften van de regio, vooral in São José dos Campos, die snel groeide met de komst van een groot aantal industrieën. Vandaag, de universiteit heeft meer dan 40 graduate programma's op verschillende gebieden van kennis, door de wet scholen, Health Sciences, Engineering, Architectuur en Stedenbouw, Onderwijs en Kunsten en Sociale Wetenschappen en Communicatie toegediend. Als universiteit biedt ook Permanente Vorming en de Graduate stricto sensu, zes masteropleidingen en drie doctoraten.

De Univap heeft ten Campus Urbanova, de grootste infrastructuur van de universiteit: het Instituut voor Onderzoek en Ontwikkeling (IR & D), die 44 laboratoria biedt, uitgerust met een hoge precisie en cutting edge apparaten; de Nature Study Center, dat de Serpentarium aggregaten, de Vlindertuin en Nursery geneeskrachtige planten en het Observatorium van de Sterrenkunde en Space Physics. Heeft momenteel drie campussen, 2 in São José dos Campos (Urbanova en Castejón) en 1 in Campos do Jordao (Platanus).

Locaties

São José dos Campos

Address
Avenida Shishima Hifumi, 2911 - Urbanova
São José dos Campos - SP
CEP: 12244-000

2911 São José dos Campos, Staat São Paulo, Brazilië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden