VUZF University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Enerzijds is het voornaamste doel om hoogwaardige studies en loopbaansucces van studenten te verschaffen door een zeer goede samenwerking met het bedrijfsleven te handhaven. Ongeveer 90 procent van de afgestudeerden start werken op het gebied van de verworven hoofdvak in de particuliere financiële sector, evenals in zakelijke ondernemingen. Zeer vaak beginnen de studenten van de VUZF University hun eigen bedrijf.
.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor van Financiën

Online Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Bulgarije Sofia +1 more

De opleiding in het financieringsprogramma van de VUZF Universiteit wordt onderscheiden door de studie van klassieke disciplines, terwijl tegelijkertijd moderne methoden van onderwijs- en interdisciplinaire benadering worden toegepast. Een nieuwe blik op de financiën van organisaties wordt verstrekt, waaronder kennis uit het bedrijfseconomiegebied, de rol van IT-systemen en de menselijke factor voor succesvol financieel beheer bestuderen. [+]

Over het programma

De opleiding in het financieringsprogramma van de VUZF Universiteit wordt onderscheiden door de studie van klassieke disciplines, terwijl tegelijkertijd moderne methoden van onderwijs- en interdisciplinaire benadering worden toegepast.

Een nieuwe blik op de financiën van organisaties wordt verstrekt, waaronder kennis uit het bedrijfseconomiegebied, de rol van IT-systemen en de menselijke factor voor succesvol financieel beheer bestuderen.

Belangrijkste competenties

Afgestudeerden zullen:

kennis hebben van de principes van financieel beheer; kennis bezitten over het investeren en succesvol beheren van financiële fondsen; competenties hebben om financiële resultaten te analyseren en de juiste leidinggevende beslissingen te nemen; zich bewust zijn van de principes van de werking van de financiële markten. Realisatie ... [-]

Contact

Adres 1 Gusla Str., Ovcha Kupel District
1618 Sofia, Sofia City Province, Bulgarije
Website www.vuzf.bg
Telefoon +359 2 40 15 807; +359 2 40 15