VUZF University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

VUZF University IN HET KORT


114504_261-1024x255.jpg

VUZF01

VUZF University is een particuliere instelling voor hoger onderwijs, gelegen in de hoofdstad van Bulgarije - Sofia stad. Het is de eerste particuliere universiteit die gespecialiseerd is op het gebied van financiën, verzekeringen, management en marketing in de Republiek Bulgarije. Het werd in 2002 opgericht door de resolutie van de Nationale Assemblee. In de afgelopen vijf jaar heeft het zijn onderwijsprogramma sterk gericht op studies over financiën, innovatie, bedrijven en ondernemerschap.

VUZF biedt bachelor-, master- en PhD-opleidingen aan in het vakgebied Economie. De opleidingen in de bachelor- en masteropleidingen worden aangeboden in reguliere, deeltijdse en verre leervormen. De Ph.D. programma's worden aangeboden in reguliere, deeltijdse formulieren en ook in de vorm van individuele voorbereiding. De universiteit bezit alle nationale accreditaties (institutionele en programmacertificering) die zijn verleend door het National Evaluation and Accreditation Agency en Britse accreditatie die is verleend door de British Accreditation Council. Dit bevestigt dat de universiteit normen van hoge kwaliteit van het onderwijsproces, de faculteit, het personeel en de faciliteiten heeft geïntegreerd in overeenstemming met alle normen die worden toegepast op de instellingen voor hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk.
De afgelopen 16 jaar heeft het VUZF zich weten te vestigen als een van de beste Bulgaarse universiteiten op het gebied van Business and Economics. De laatste editie van het Bulgarian University Ranking System in 2018 rangschikte VUZF in de top 5 van het vakgebied Economie van de 26 universiteiten op dit gebied.

De missie van VUZF is om hooggekwalificeerde specialisten in financiën, zaken en ondernemerschap voor te bereiden om theoretische en praktische kennis te ontwikkelen in overeenstemming met de behoeften van de hedendaagse praktijk. Het academisch beleid van de universiteit is gericht op het integreren van de beste onderwijspraktijken in Europa. Aan de ene kant is het hoofddoel ervan om studies van hoge kwaliteit en carrière succes van studenten te bieden door een zeer goede samenwerking met het bedrijfsleven te onderhouden. Ongeveer 90 procent van de universitair afgestudeerden begint te werken op het gebied van de overgenomen major in de private financiële sector, evenals in zakelijke ondernemingen.

VUZF University belangrijkste sterke punten van de VUZF University zijn:

Specialisatie op het gebied van economie biedt een sterke link tussen theoretische en praktische kennis in de aangeboden programma's

Uitstekend wetenschappelijk personeel met substantiële bedrijfs- en managementervaring

Ruime portfolio van programma's die zowel op het bachelor- als het graduate niveau worden aangeboden

Flexibiliteit en sterke banden met het bedrijfsleven zorgen voor een snelle implementatie van nieuwheid in het onderwijs in termen van het openen van nieuwe programma's en cursussen

Boutique universiteit, individuele behandeling, focus op studenttevredenheid en ervaring met studeren

Heel vaak starten de studenten van de VUZF University een eigen bedrijf. Om hen te helpen, biedt de universiteit gratis adviesdiensten met betrekking tot opleiding in verschillende majors, evenals mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Aan de andere kant biedt de VUZF University een opleiding op hoog niveau, in overeenstemming met de toonaangevende universiteiten in Europa. Bewijs en een van de belangrijkste prioriteiten in het ontwikkelingsbeleid van VUZF is de implementatie van samenwerking met buitenlandse universiteiten binnen verschillende bachelor-, master- en post-graduate programma's. VUZF University samen met 20 universiteiten in Europa onder ERASMUS en heeft een goede samenwerking met toonaangevende Europese en internationale universiteiten.

114501_12670173_10153334358623314_3374912197086528175_n-Copy.jpg


De docenten dragen in belangrijke mate bij aan de hoge kwaliteit van de opleidingen die de universiteit aanbiedt. De leden van de faculteit behoren tot de meest opmerkelijke onderzoekers in het land, met uitgebreide opleiding en praktische ervaring. Veel van de docenten hebben ook een goede reputatie in de professionele samenleving als CEO's van bedrijven, managers in het bedrijfsleven en staatshoofden (bijvoorbeeld voormalige ministers, voorzitters van financiële regelgevers, leden van het nationale parlement). Meer informatie over de VUZF University op de website: www.vuzf.bg

Locaties

Sofia

Address
1 Gusla Str., Ovcha Kupel District
1618 Sofia, Provincie Sofia, Bulgarije
Telefoonnr.
+359 2 40 15 807; +359 2 40 15

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden