Lees de Officiële Beschrijving

Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh Bestuderen Lokaal. Wonen Wereldwijd.

De Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh (AUPP) opende zijn deuren in mei 2013. AUPP werd gestart door Cambodjaanse Nationals die een passie en inzet voor de kwaliteit van het hoger onderwijs in Cambodja, en een verlangen om te helpen vooraf Cambodja met opgeleide leiders.

De Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh (AUPP) is een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs die een strenge, hoge kwaliteit Amerikaanse stijl onderwijs die bereidt studenten met de sterke theoretische basis en praktische vaardigheden om hun studies verder en concurrerend op de wereldmarkt te zijn. AUPP biedt een educatieve omgeving waarin studenten te bereiken competentie in hun gebied van studie, tonen de capaciteit voor een effectieve kritisch denken en communicatieve vaardigheden en gebruik maken van geluid probleemoplossende strategieën. AUPP leidt studenten bij te dragen wereldburgers die hebben een sterke kennisbasis, zetten zich in voor een leven lang leren en demonstreren hoge ethische normen en gedrag.

De Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh wordt erkend als een leider op het gebied van hoger onderwijs, bekend om academische discipline, onderwijs excellentie en innovatie, en hoge ethische normen. De universiteit werkt samen met universiteiten en hogescholen in de Verenigde Staten en andere instellingen van hoger onderwijs om kansen en toegang die ervoor zorgen dat onze afgestudeerden behoren tot de best opgeleide in de wereld te bieden.

AUPP biedt een geweldige kans voor studenten, en een alternatief voor de studenten naar het buitenland om te studeren in de Verenigde Staten, Australië, Verenigd Koninkrijk, of zelfs de regio. Als een internationale universiteit, AUPP biedt een superieure onderwijs voor Cambodjanen en andere nationaliteiten. Het biedt een kwalitatief goed onderwijs voor een carrière, maar ook een uitstekende opleiding voor studenten die naar het buitenland gaan voor een masterdiploma.

AUPP biedt undergraduate programma's in de rechten; Global Affairs; Bedrijf; en, Information Technology Management. Momenteel is een minor bestaat in Liberal Studies en Economie. Deze programma's zijn strategisch gekozen en ontworpen op basis van nationale, regionale en internationale trends en behoeften. Aanvullende programma's worden geïdentificeerd, mede op basis van marktanalyses.

Alle acties van de universiteit worden geleid door de nationale en internationale accreditatie normen.

AUPP begrijpt en is toegewijd aan het nastreven van partnerschappen met het bedrijfsleven en de industrie, samen met andere internationale universiteiten. Momenteel AUPP heeft samenwerkingsverbanden met de Universiteit van Massachusetts, Lowell, Ohio University en California State University, Long Beach, evenals MOU met de lokale industrie, zoals RMA. De universiteit streeft naar gastsprekers op de campus te brengen, neem fieldtrips aan bedrijven en andere organisaties, worden betrokken bij projecten voor de gemeenschap, zodat studenten hebben het echte leven ervaringen te verhouden tot hun academische cursussen, en onderzoek te doen voor het verbeteren van Cambodja.

Missie

De Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh (AUPP) is de eerste Amerikaanse stijl onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs met een kwaliteit en strenge opleiding die studenten met de sterke theoretische basis en praktische vaardigheden om hun studies verder en concurrerend op de wereldmarkt te zijn voorbereid. De Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh biedt een educatieve omgeving waarin studenten te bereiken competentie in hun gebied van studie, tonen de capaciteit voor een effectieve kritisch denken en communicatieve vaardigheden en gebruik maken van geluid probleemoplossende strategieën. De Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh leidt studenten bij te dragen wereldburgers die hebben een sterke kennisbasis, zich inzetten voor een leven lang leren en demonstreren hoge ethische normen en gedrag.

Visie

De Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh zal een leider in het hoger onderwijs, bekend om academische discipline, onderwijs excellentie en innovatie, en hoge ethische normen. De universiteit werkt samen met universiteiten en hogescholen in de Verenigde Staten en andere instellingen van hoger onderwijs om kansen en toegang die ervoor zorgen dat de afgestudeerden van onze universiteit behoren tot de best opgeleide in de wereld te bieden.

Waarden

Opgeleid burgerij

De Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh gelooft dat kennis is essentieel voor de vooruitgang van de Cambodjaanse en de mondiale samenleving en zet zich in voor academische uitmuntendheid.

Levenslang Leren

De Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh onderschrijft de overtuiging dat personen moeten worden geïnvesteerd in een levenslang leerproces, en wil dat het geloof in haar afgestudeerden inboezemen.

Social Responsibility en Global Perspective

De Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh is toegewijd aan het aanpakken van de uitdagingen in de huidige mondiale samenleving en serieus neemt haar verantwoordelijkheid voor te bereiden studenten / afgestudeerden om goede wereldburgers zijn.

Integriteit

De Amerikaanse Universiteit van Phnom Penh van mening dat ethisch gedrag is van cruciaal belang voor het welzijn van een maatschappelijke; hoge ethische normen zijn fundamenteel voor de universiteit en aan de student ervaring.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

AUPP: American University of Phnom Penh

De Global Affairs programma biedt studenten een goed begrip van de huidige uitdagingen in de ASEAN-regio en over de hele wereld. ... [+]

De missie van het programma is om studenten voor wereldwijde leiderschap en service voor te bereiden en om de volgende generatie van het beleid leiders te trainen om de complexe vraagstukken van een geglobaliseerde wereld aan te pakken. Het is bedoeld voor mensen die willen de beleidsmakers op nationaal, regionaal en lokaal overheidsinstellingen, internationale organisaties, niet-gouvernementele organisaties en multinationals zijn.

De Global Affairs programma biedt studenten een goed begrip van de huidige uitdagingen in de ASEAN-regio en over de hele wereld. Het programma biedt de mogelijkheid om cruciale hedendaagse kwesties te bestuderen - conflicten tussen en binnen naties, democratisering, economische en politieke globalisering, regionale conflicten en het toenemende belang van niet-statelijke actoren; alsook de analyse van de buitenlandse en economische beleid en veiligheidsvraagstukken in de regio en op een wereldwijde schaal.... [-]

Cambodja Phnom Penh
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
AUPP: American University of Phnom Penh

De Bachelor of Arts in de Rechten (BA, Wet) programma bereidt afgestudeerden voor succes in een carrière in het particuliere bedrijfsleven, juridische afdelingen, NGO's, ... [+]

Wet is een veeleisende carrière waarin de mogelijkheid om informatie te analyseren en oplossingen bieden aan klanten is essentieel voor succes. De Law Program aan AUPP gegrond is in kritisch denken, professionele vaardigheden en ethiek, en biedt een breed scala aan cursussen. Het programma omvat cursussen in burgerlijk recht en het strafrecht en het programma bevat specifieke cursussen op het Cambodjaanse, de ASEAN en de internationale wetgeving.

De Bachelor of Arts in de Rechten (BA, Wet) programma bereidt afgestudeerden voor succes in een carrière in het particuliere bedrijfsleven, juridische afdelingen, NGO's, IGO's of de overheid. Studenten in de BA, Law programma Naar verwachting zullen kerncompetenties op het gebied van kennis, analyse, culturele sensitiviteit, en professionaliteit ontwikkelen.... [-]

Cambodja Phnom Penh
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

AUPP: American University of Phnom Penh

De Information Technology Management programma (ITM) is bedoeld voor professionals in de opkomende en convergerende informatie- en communicatietechnologieën te ontwikkele ... [+]

De Information Technology Management programma (ITM) is bedoeld voor professionals in de opkomende en convergerende informatie- en communicatietechnologieën te ontwikkelen. Een diploma in ITM produceert afgestudeerden die bedrijfsprocessen kunnen organiseren om de strategische zakelijke behoeften, wensen en doelen op het niveau van het management te ondersteunen. Het programma is ontworpen om de kloof tussen de problemen van het bedrijfsleven en de mogelijkheden van de informatietechnologie te overbruggen, terwijl het uitlijnen van de technologie met bedrijfsstrategieën. Studenten verbeteren van hun kritisch denken, problemen oplossen, en analytische vaardigheden met kennis van management principes. Het programma is een combinatie van technologie, management, communicatie en de vrije kunsten.... [-]

Cambodja Phnom Penh
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
AUPP: American University of Phnom Penh

De Business Program bereidt afgestudeerden voor succes in de wereld van het bedrijf, of in Cambodja, Zuidoost-Azië, of daarbuiten. ... [+]

De Business Program bereidt afgestudeerden voor succes in de wereld van het bedrijf, of in Cambodja, Zuidoost-Azië, of daarbuiten. Bedrijfsleven het onderwijs en de succesvolle uitoefening van een zakelijke carrière vereist afgestudeerden te begrijpen fundamentele economische begrippen en wiskundige relaties, terwijl op hetzelfde moment analytisch en in staat om ideeën effectief te communiceren door middel van schriftelijke en mondelinge communicatie.

Studenten in het bedrijf te ontwikkelen kerncompetenties in elk van de functionele gebieden van het bedrijfsleven - marketing, financiën, boekhouding en beheer - met het oog op de onderlinge relaties tussen deze functionele gebieden en hoe deze relaties kan de werking en de waarde van een organisatie beïnvloeden begrijpen.... [-]

Cambodja Phnom Penh
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

AUPP Now Accepting Applications