ABC Access Business College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij ABC Access Business College

Een instelling die voldoende capaciteit heeft om uw expertise, talent en professionaliteit te voeden, is wat u nodig hebt. Rechts?

We verwelkomen u op onze extensie met krachtige bevestiging dat we inderdaad het allerbeste zijn. Het is onze plicht om te zien dat u professioneel vooruitgang boekt om uw carrièredoelen te bereiken. We verwelkomen u graag bij een instelling die u de gunstigste omgeving biedt voor uw studie. We zullen meer dan vereerd zijn als u deel uitmaakt van ons leerteam. Het is onze plicht om u de meeste kennis bij te brengen ten behoeve van de toekomst en daarom voelen wij ons verplicht u te verzorgen voor grotere hoogten.

ABC Access Business College is geregistreerd door het Ministerie van Training, Hogescholen en Universiteiten onder de Private Career Colleges Act, 2005 en heeft een aangewezen DLIA-nummer (O242732890457) ontvangen, waarmee wordt aangegeven dat het door de Canadese burgerschap en immigratie (CIC) -afdeling is toegestaan om bieden onderwijs aan internationale studenten.

111837_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Waarom wij

 • De community bedienen sinds 2003 en heeft veel studenten geholpen succesvol te zijn.
 • Veel hoog-gevraagde diplomaprogramma's en cursussen aangeboden door het college.
 • Ministerie gereguleerde universiteit met een geloofwaardige naam in de onderwijssector van Canada.
 • Innovatieve onderwijstechnieken om praktische toepassing van kennis in de geselecteerde industrie mogelijk te maken.
 • Een multiculturele omgeving voor internationale studenten. Geweldige gelegenheid om verschillende nationaliteiten te leren kennen en van hun cultuur te genieten.
 • Beveiliging, parkeren en gemakkelijk bereikbaar openbaar vervoer, want het is gelegen aan de metrohalte aan de beroemde Yonge Street.
  Verscheidenheid aan opties om juiste programma's te selecteren Continue monitoring en implementatie van methoden voor kwaliteitsverbetering om de leerresultaten te verbeteren.
 • Trainingen en workshops voor zakelijke klanten die we leveren, helpen ons onze collegecursussen te verbeteren.
 • We hebben veel afgestudeerden geholpen om van hun leven duurzame inzetbare vaardigheden te maken. Door de overheid gefinancierde training beschikbaar. De subsidie kan oplopen tot $ 28.000. Indien van toepassing, kinderopvang tot $ 1.000 per kind. Maximaal $ 2.000 per maand.
 • Of je nu geïnteresseerd bent in het behalen van een diploma of het upgraden van je huidige vaardigheden en het ontvangen van een certificaat, ABC Access Business College kan je loopbaantraining geven om je carrièredoelen te bereiken - om een afspraak te maken, neem contact op met ons kantoor voor een vertrouwelijke beoordeling.

111839_pexels-photo-1153213.jpegrawpixel.com / Pexels

Locaties

Toronto

Address
Nipigon Avenue,5
M2M 2V7 Toronto, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: