British Columbia Institute Of Technology BCIT

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Anders dan een hogeschool of universiteit, biedt het British Columbia Institute of Technology praktisch, toegepast onderwijs met instructeurs die directe, hands-on ervaring hebben in hun vakgebied.

Sinds onze eerste klas afstudeerde in 1966, weerspiegelt onze geschiedenis de evolutie van de economie van British Columbia. Onze instelling is altijd toonaangevend geweest op het gebied van technologie en we zijn trots op onze bijdrage aan het vormgeven van het personeelsbestand van de provincie.

Al meer dan 50 jaar voorzien we in de behoeften van de industrie en leiden we toekomstige leiders en changemakers op in een breed scala van sectoren - en ons werk, net als dat van hen, is nooit af.

De visie leiden voor BCIT

Bij BCIT werkt ons leiderschapsteam eraan om de instelling naar haar doel te drijven: kwaliteitsonderwijs dat afgestudeerden naar zinvolle, toekomstbestendige carrières leidt.

We hebben drie belangrijke verplichtingen als onderdeel van ons Strategisch Plan 2019–2022: een mensgerichte organisatie zijn die toekomstbestendig toegepast onderwijs biedt - en onze impact vergroten via wereldwijd relevante verbindingen.

Locaties

Burnaby

Address
Willingdon Avenue,3700
V5G 3H2 Burnaby, British Columbia, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden