Cambrian College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Sinds 1967 is Cambrian College de belangrijkste post-secundaire instelling in Noord-Ontario.

Ons College heeft een levendige gemeenschap van meer dan 11 000 studenten, met meer dan 4100 studenten in 80 voltijdse programma's en meer dan 7000 studenten in bijna 900 deeltijdse cursussen en programma's verspreid over drie campuslocaties in Noord-Ontario: Sudbury, Espanola en Weinig stroming / Manitoulin-eiland.

Ontdek het scala aan diensten en faciliteiten dat we aanbieden om studenten te ondersteunen en hen voor te bereiden op succes in de concurrerende werkplaatsen van vandaag.

Ontdek alles wat we te bieden hebben en zie Cambrian voor jezelf.

Strategisch plan 2015-19

Ons nieuwe vijfjarenplan beoogt het Cambrium te definiëren als een college van onderscheid, verenigd om toekomstige generaties te transformeren. Onze visie is om ons het onmogelijke voor te stellen, elkaar te inspireren en te innoveren op manieren die we nog moeten onderzoeken.

We zijn gericht op het transformeren van de leerervaring om continue toegang te bieden tot flexibele en aanpasbare leerervaringen. We zijn gemotiveerd om de leerlingervaring te verbeteren en de kracht van samenwerking in een ondersteunende leergemeenschap volledig te omarmen.

113707_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Planning en institutioneel onderzoek

Cambrian's Planning en Institutional Research-team bieden leiderschap en ondersteuning op het gebied van onderzoek, planning, leerresultaten van studenten en kwaliteitsborging ter ondersteuning van de missie, effectiviteit en studentensucces van het College.

Specifieke functies zijn onder meer:

 • Ondersteuning bij academische planning en uitkomstenbeoordeling
 • Overheidsrapportage (meerjarige verantwoordingsovereenkomst, strategische mandaatovereenkomst, bedrijfsplan van de universiteit, jaarplan van de universiteit, kernprestatie-indicatoren)
 • Audits en management van kwaliteitsborging
 • Onderzoeksontwikkeling, facilitering, analyse en rapportage
 • Ondersteuning voor planning en prognoses voor inschrijvingen
 • Nieuwe programmaplanning / ontwikkeling.
 • Programmabeheerprocessen
 • Ontwikkeling, monitoring en analyse van prestatiestatistieken (scorecards voor universiteiten, afdelingen en programma's)
 • Vergelijkingen tussen universiteiten en benchmarking
 • Milieuscans en marktanalyses
 • Onderzoek, data-analyse en het genereren van rapporten
 • Voorstel herziening en ontwikkeling voor fondsverwerving
 • Gemeenschapsbereik en arbeidsmarktanalyse

Cambrian Research Ethics

Cambrian College bevordert en faciliteert het gebruik van onderzoek in de hogeschoolgemeenschap om bij te dragen aan de ontwikkeling en toepassing van kennis, om praktijken kritisch te onderzoeken en te houden met het samenvoegen van kennis die relevant is voor het onderwijs, en om professionele praktijken te bevorderen. Het College streeft ernaar dat alle onderzoek voldoet aan de hoogste wetenschappelijke en ethische normen.

Celebrating Excellence

Bij Cambrian College vieren we uitmuntendheid. Cambrian heeft verschillende prestigieuze onderscheidingen die studenten, alumni en medewerkers eren die het beste vertegenwoordigen dat onze school te bieden heeft. Deze onderscheidingen worden toegekend aan degenen die trots naar de top stijgen en de Cambrische gemeenschap bedienen, evenals de gemeenschappen waarin ze leven.

Het Glenn Crombie Center voor studentenondersteuning

Het Glenn Crombie Center voor studentenondersteuning aan Cambrian College is een state-of-the-art faciliteit die volledig toegankelijk is. Ons multi-servicecomplex heeft TTY-telefoons, persoonlijke verzorgingsruimten, computerlokalen, testruimtes en wasruimten.

Locaties

Sudbury

Address
1400 Barrydowne Road
Sudbury

Sudbury, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden