Carleton University Undergraduate

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Carleton University, de Canadese hoofdstad!

Carleton University biedt hoogstaand onderwijs aan meer dan 24.000 full- en part-time studenten op het niveau van niet-gegradueerden en afgestudeerden. We trekken studenten uit meer dan 140 landen naar onze diverse en inclusieve campus en hebben meer dan 153.000 alumni die in meer dan 160 landen over de hele wereld wonen.

Onze 22 undergraduate-opleidingen - met meer dan 100 majors, concentraties en specialisaties - bieden de vaardigheden en kennis om problemen uit de echte wereld op te lossen.

Carleton's 875 academisch personeel wordt internationaal erkend voor hun studiebeurs en baanbrekend onderzoek in meer dan 50 disciplines. Carleton-studenten profiteren van de interdisciplinaire, actieve, praktische benadering van het onderwijs en onderzoek van faculteitsleden en van de vele partnerschappen die de universiteit heeft met de federale overheid, andere universiteiten en partners uit de privésector.

Onze campus en stad bieden een mooie en gastvrije omgeving om te wonen en te studeren. De campus ligt net ten zuiden van het stadscentrum van Ottawa en wordt begrensd door de Rideau-rivier, het historische Rideau-kanaal en aangename woonwijken. Onze locatie in de hoofdstad van het land geeft u toegang tot ongelooflijke off-campus middelen zoals overheidsfaciliteiten, musea en archieven, buitenlandse ambassades, medische en life sciences onderzoekslaboratoria en een bloeiende hightech-industrie.

Kom en maak deel uit van deze buitengewone universiteit!

110034_109890_Riverbuilding.jpg

Wat definieert Carleton?

 • We streven naar innovatie in onderzoek, onderwijs en leren.
 • Onze locatie in Ottawa, de hoofdstad van het land, verbindt ons met de wereld.
 • We moedigen hands-on ervaring in de klas aan.
 • We bieden uitzonderlijke ondersteuning voor studenten.

Wat bepaalt onze afgestudeerden?

 • Ze hebben een ondernemersgeest.
 • Ze zijn voorbereid op een loopbaan in onze snel veranderende arbeidsmarkt.
 • Ze worden gedreven door een verlangen om de wereld te veranderen.
 • Ze zijn 153.000 sterk.

110035_109891_Carleton1.jpg

Ottawa, de nationale hoofdstad van Canada

Carleton's nabijheid van overheidsinstellingen, bibliotheken, media en een bloeiende kenniseconomie maken van Carleton een geweldige plek om te leren en te leven.

Studenten, personeel, docenten en bezoekers van Carleton University kunnen profiteren van wat Ottawa het hele jaar door te bieden heeft: de kunst, het buitenleven, professionele sporten en een opwindend, levendig nachtleven en een sterk gemeenschapsgevoel.

Carleton University ligt dicht bij de majestueuze parlementsgebouwen van Canada, de bruisende Byward Market en het prachtige Gatineau Park.

Goed om te weten:

 • De meeste van de undergraduate programma's van Carleton omvatten mogelijkheden voor werkstudie. Carleton co-op studenten hebben met veel werkgevers gewerkt, waaronder: Blackberry, Bombardier Aerospace, Canada Revenue Agency, Environment and Climate Change Canada, Ericsson, Hydro Ottawa, IBM Canada, National Research Council, Nokia, Ross Video, Scotiabank en meer.
 • Na hun afstuderen kunnen internationale studenten een werkvergunning aanvragen om tot drie jaar in Canada te blijven om werkervaring op te doen.
 • Carleton is de thuisbasis van een uitgebreid netwerk van meer dan 200 actieve clubs en verenigingen - een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen, waardevolle vaardigheden op te doen en uw interesses buiten het klaslokaal na te streven.

Locaties

Ottawa

Address
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden