Carleton University Undergraduate

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Carleton University, de Canadese hoofdstad!

Carleton University, Canada's Capital University, is een dynamische en innovatieve universiteit met een sterke toewijding aan onderwijs, onderzoek en leren. Onze academische programma's, campusgemeenschap, hoofdstad en wereldwijde mogelijkheden bieden talloze mogelijkheden om zowel binnen als buiten het klaslokaal te leren.

Carleton University is gevestigd in Ottawa, een G7-hoofdstad, die kansen biedt die je nergens anders vindt. Ottawa, vooral bekend als de zetel van de federale regering van Canada, is dat en nog veel meer. Het is de thuisbasis van meer dan 130 ambassades en hoge commissies van over de hele wereld, evenals tal van nationale organisaties en musea. Een groot percentage van Canada's belangrijkste medische, klinische en biowetenschappelijke onderzoekscentra bevindt zich in de omgeving van Ottawa, evenals een technologische industrie die uit meer dan 1.900 bedrijven bestaat.

Ottawa is ook een van de mooiste hoofdsteden ter wereld, met een groot aantal buurtparken en rustige groene ruimtes, waterwegen die door de stad slingeren en historische en architectonische bezienswaardigheden. Het prachtige Gatineau Park, met 165 km aan wandelpaden, bevindt zich in het Nationaal Hoofdstedelijk Gewest.

view from above campus with downtown in background

Carleton, gelegen op een prachtige campus op slechts enkele minuten van het centrum, heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest vooraanstaande universiteiten op het gebied van internationale zaken, commercie, journalistiek en geavanceerde technologie. Het brede scala aan nationaal en internationaal gerenommeerde programma's biedt de flexibiliteit om de opleiding te kiezen die bij uw interesses past.

Met meer dan 100 majors en specialisaties om uit te kiezen, biedt Carleton 22 undergraduate opleidingen aan in de faculteiten Kunst en Sociale Wetenschappen, Bedrijfskunde, Engineering en Design, Wetenschap en Public Affairs. Meer dan 30.000 studenten genieten van onze kleine en interactieve lessen, state-of-the-art onderzoek, laboratorium- en sportfaciliteiten.

students

De beste leeromgevingen brengen theorie en praktijk samen. Onderzoek toont aan dat ervaringsleren bijdraagt aan de betrokkenheid van studenten, dieper leren, verbeterde academische resultaten en verbeterde werk- en levensvaardigheden. Bij Carleton streven we ernaar om alt = "studenten real-life ervaringen te bieden die het klaslokaal naar de wereld brengen en de wereld naar het klaslokaal. We leggen de nadruk op praktijkgericht onderzoek, betrokkenheid bij de gemeenschap, werkervaring en meeslepend leren.

Veel van onze programma's bieden coöp- of practicumopties, waardoor alt = "-studenten hun vaardigheden kunnen ontwikkelen in een werkomgeving. We moedigen ook bacheloronderzoek, ondernemerschapsinitiatieven en Community Service Learning aan. Het hebben van de betaalde" real-world "ervaring dient om vullen alles aan dat in de klas wordt onderwezen en opent deuren van kansen na voltooiing van de bachelordiploma.

Carleton heeft een lange geschiedenis in het aantrekken van internationale alt = "studenten naar onze gastvrije en inclusieve campus. Tegenwoordig heeft de universiteit ongeveer 4.500 internationale alt =" studenten uit 150 landen, waardoor een diverse en ondersteunende academische gemeenschap ontstaat. We zijn vastbesloten om terug te geven door middel van onderwijs, terwijl we streven naar bijdragen aan het algemeen welzijn. Deze fundamentele waarden vormen de kern van de focus van de universiteit op onderzoek, gemeenschapspartnerschappen en uitmuntend onderwijs.

Locaties

Ottawa

Address
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden