Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Gelegen in de Kootenay Rocky Mountains in het zuidoosten van BC, bieden wij u lifestyle- en leermogelijkheden die passen bij onze spectaculaire setting.

Onze hoofdcampus en Gold Creek Campus zijn in Cranbrook. We hebben ook regionale campussen in Creston, Fernie, Golden, Invermere en Kimberley, die unieke programma's en cursussen aanbieden.

Wat is het voordeel College of the Rockies ?

  • Kleinere klassen
  • Persoonlijke instructie
  • Up-to-date technologie
  • Geweldige ondersteuningsdiensten
  • Professioneel, vriendelijk personeel dat zich inzet voor het succes van studenten, maakt College of the Rockies de beste plek om te wonen, leren en spelen!

Onze missie

OM LEVEN TE VERANDEREN EN GEMIDDEN VERRIJKEN VIA DE KRACHT VAN HET ONDERWIJS.

Onze visie

DE MEEST PERSOONLIJKE STUDENTENVARING IN CANADA CREEREN EN LEVEREN.

Onze waarden

Het is niet wat we zeggen, maar wat we doen, is van belang.

Studentensucces Drives ons succes

Van de voordeur tot de klas, we zijn gepassioneerd door onze toewijding om een persoonlijke interesse te hebben in het ontdekken van wat elke student motiveert en opwindt.

Waardeer mensen, land en cultuur

Of het nu een student, een collega of een communitylid is, we zoeken en koesteren elkaars potentieel. We benaderen elkaar met vriendelijkheid en een zorg voor onze toekomst en de toekomst van onze gemeenschappen. We vieren elkaars geschiedenissen en prestaties, wetende dat wanneer anderen het beter doen, we allemaal beter doen.

Luister en versnellen inzicht

We luisteren eerst zodat we elkaars succes kunnen bevorderen. Verbetering van ons luisteren verbetert ons leren, onze relaties en onze productiviteit terwijl we conflicten en misverstanden minimaliseren.

Wees nieuwsgierig en creatief

We leren hier! En wanneer we leren en het leven benaderen met een open geest, klaar voor verandering en in staat zijn om dingen op nieuwe manieren te bekijken, kunnen we degenen om ons heen beter ondersteunen om te groeien en ook te leren. We zullen minder oordelen en vaker vragen "Wat hebben we geleerd?" en "Hoe kunnen we anders dit aanpakken?"

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


College of the Rockies

De Bachelor of Business Administration (Sustainable Business Practices) (BBA) is een innovatief programma dat is ontworpen om de conceptuele benaderingen en methodologieë ... [+]

Over

De Bachelor of Business Administration (Sustainable Business Practices) (BBA) is een innovatief programma dat is ontworpen om de conceptuele benaderingen en methodologieën van een bedrijfskunde-opleiding te integreren met gespecialiseerde kennis van duurzame bedrijfspraktijken. Het vier jaar durende programma omvat naast de specifieke bedrijfsfuncties zoals boekhouding of marketing ook de vrije kunsten en laboratoriumwetenschappen en gaat in op de toenemende behoefte van organisaties om zich te committeren aan en duurzaamheid aan te tonen. Studenten ontwikkelen de capaciteit voor onafhankelijk intellectueel werk en bereiden zich voor op de uitdagingen van een loopbaan in boekhouding, marketing, financiële diensten, gastvrijheid, lokaal bestuur en andere functies in een verscheidenheid aan organisaties, waaronder bedrijven, kleine bedrijven, non-profitorganisaties of lokale overheden. BBA-afgestudeerden kunnen ook doorgaan met hun studie naar professionele certificeringen en benamingen. Het programma is ontworpen om flexibel en toegankelijk te zijn. Studenten kunnen fulltime of parttime studeren, in traditionele klaslokalen of onlineformaten, kiezen om zich te concentreren op specifieke keuzevakken en het programma op verschillende punten invoeren of verlaten. Kwalificerende cursussen van andere instellingen kunnen worden gebruikt om te voldoen aan ongeveer 75% van de bovenliggende cursusvereisten... [-]

Canada Cranbrook
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
College of the Rockies
Address
College of the Rockies 2700 College Way, Box 8500
V1C 5L7 Cranbrook, Brits-Columbia, Canada
Website
Telefoonnr.
+1 250-489-2751