Crandall University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

geschiedenis

In de late jaren 1940, de Verenigde Baptist Convention werd bezorgd over de jongeren die weggingen Atlantisch Canada voor een Bijbelschool onderwijs. Ondanks het feit dat de benaming had University in Wolfville, NS, er was een gebied van Christian onderwijs dat niet bedekt was. In 1949, de Verenigde Baptist Bible Training School is opgericht in Moncton als zowel een Bijbelschool en een middelbare school. Voor de komende twee decennia, jonge mensen kwamen uit alle hoeken van Atlantisch Canada om te studeren in een christelijke context en in een christelijke gemeenschap te leven.

Academische uitmuntendheid werd al snel een kenmerk van de nieuwe school, en veel mensen gaven opofferend aan de faciliteiten en de programma's uit te breiden. Dr Myron Brinton liet een succesvolle pastoraat te begeleiden de jonge instelling voor de meeste van haar eerste decennium. Zijn gevoel van familie en christelijke engagement vormen het decor voor een groot deel van zijn traditie.

Tegen 1968, de school was in de overgang als de nadruk veranderd in een post high school programma. Het werd een Bible College en een christelijke Junior Liberal Arts College. In 1970 werd de naam veranderd naar Atlantic Baptist College aan de nieuwe programma's weer te geven. Gedurende deze periode, de president, Dr. Stuart E. Murray, getracht een sterke faculteit te bouwen en om een ​​breder aanbod van cursussen aan te bieden.

In 1983, de New Brunswick Wetgevende passeerden een charter verlenen Atlantic Baptist College, het recht om baccalaureaatsgraden bieden. Meer dan een decennium later, in 1996, de oorspronkelijke wet van het parlement is gewijzigd om de naam te veranderen in Atlantic Baptist University. Dit werd gedaan om de verdere groei en ontwikkeling van de Universiteit weerspiegelen, zoals blijkt uit de toekenning van graden in een verscheidenheid van disciplines, waaronder Kunst, Wetenschap, Zaken en Onderwijs.

In 2008 en in 2010, een lichte wijziging van de wet werden gemaakt, eerst naar de verstrekking van graden voorbij het baccalaureaat niveau uit te breiden, en ten tweede om de naam ter ere van Joseph Crandall, die enkele Baptist kerken in de grotere opgericht wijzigen naar Crandall University Moncton gebied tijdens de late jaren 1800. Deze nieuwe naam werd ook voorgesteld als een manier om te bieden meer duidelijk een invititation om christelijke studenten en supporters die niet van een Baptist traditie waren.

Mission Statement

De missie van Crandall University is die van Transforming leeft door middel van kwaliteit van het universitair onderwijs stevig geworteld in het christelijk geloof. Deze missie wordt bereikt door:

De leer van de vrije kunsten, wetenschappen en professionele studies die bestaat uit: Een leerling-gerichte aanpak die zich richt op het leren in plaats van de levering van alleen informatie; Een inzet voor holistische groei van de persoon: spirituele, intellectuele, persoonlijke / sociale en fysieke welzijn; Het teamwerk van de uitstaande en toegewijde medewerkers, docenten, bestuurders en leden van de Raad; De ontwikkeling van een verenigd en zorgzame gemeenschap, waarin de deelnemers zijn gevoelig voor de behoeften van elke andere, stimuleren elkaar in karaktervorming, leiderschapskwaliteiten en de integratie van geloof en leren, waarbij zij voorbereid zijn op toekomstige posities van invloed en leiderschap in de dienst van Gods Koninkrijk; Openheid voor personen van elk ras, kleur, geslacht en geloof die ervoor kiezen om een ​​deel van de gemeenschap van Crandall Universiteit geworden. Onderzoek per faculteit die onder meer doch niet uitsluitend: Uitbreiding van de kennis binnen de discipline van de geleerde; Een standaard van uitmuntendheid dat het engagement van de universiteit om wetenschappelijke integriteit bevestigt; Het bevorderen van de integratie van geloof en leren door middel van wetenschap en publicatie die theorieën / conclusies te evalueren in het licht van een christelijke wereldbeschouwing.

Geloofsbelijdenis

God: Er is één God, eeuwig bestaand in drie personen: Vader, Zoon en Heilige Geest. In de Godheid deze drie personen zijn gelijk en verenigd in essentie en perfectie. Ze voeren verschillende maar harmonieuze kantoren in het grote werk van de verlossing. God is Vader van alle mensen in de algemene zin van Schepper en Onderhouder van het heelal. Hij heeft vaderlijke mededogen voor de hele mensheid. God is Vader, in een persoonlijke betekenis, aan allen die het geloof in Zijn eniggeboren en unieke Zoon, Jezus Christus belijden. Jezus Christus is God geopenbaard in het vlees; wij Zijn maagdelijke geboorte, zondeloze mensheid, goddelijke wonderen, plaatsvervangende dood bevestigen eens voor altijd, lichamelijke opstanding en hemelvaart, middelaarswerk voor de Vader, en de gezegende hoop van Zijn persoonlijke wederkomst in macht en heerlijkheid. De Heilige Geest is de derde persoon van de Godheid, die voortkomt uit de Vader en de Zoon. De Heilige Geest overtuigt de mensheid van zonde, gerechtigheid en Gods oordeel; roept de mensen op tot bekering en geloof in Jezus Christus, woont en stelt de gelovige om een ​​heilig leven te leiden; en machtigt de gelovige om te getuigen en te werken voor de Heer Jezus Christus.

De Schrift: De Heilige Schrift van het Oude en het Nieuwe Testament hebben hun gezag van God alleen en zijn aan ons gegeven door goddelijke inspiratie. Zij zijn de enige perfect, opperste, onfeilbaar, en voldoende standaard voor alle zaken van geloof en gedrag. Ze zijn zorgvuldig bewaard gebleven door de voorzienigheid van God door het werk van de gelovigen.

Mensheid: De mensheid is gemaakt zonder zonde. Door de ongehoorzaamheid van de eerste man en vrouw, de zonde in het menselijk ras. Door deze ongehoorzaamheid hele mensheid is geboren zondig, onder de vloek van de veroordeling en de dood, in de noodzaak van bekering en vergeving.

Salvation: De redding van verloren en zondige mensheid is alleen mogelijk door de verdiensten van Jezus Christus en Zijn plaatsvervangend sterven namens ons. Heil moet worden ontvangen door bekering en geloof, en het is zonder werken. Het wordt gekenmerkt door wedergeboorte door de Heilige Geest.

De Kerk: De kerk bestaat uit alle ware gelovigen in de Here Jezus Christus. De Bijbel geeft ook de lokale kerk als een samenstel van gedoopte gelovigen georganiseerd voor de eredienst, discipelschap, outreach, en dienstbaarheid aan anderen voor God.

Opstanding en Oordeel: Er zal een algemene opstanding van de lichamen van de rechtvaardigen en onrechtvaardigen zijn. God zal alle mensen oordelen. Zij die gered zullen eeuwig leven in Gods aanwezigheid. Hen die verloren in zonde zal eeuwige verdoemenis ontvangen.

Accreditaties

In Canada there is no formal organization that accredits universities and colleges, but the concept of accreditation is practiced. It is based on the acceptance of postsecondary studies by Canadian Universities and Colleges, where the work completed meets criteria of faculty competence, standards of instruction, and standards of student achievement practiced by the major universities in Canada. Based on these standards, Crandall University graduates consistently achieve a high level.

Crandall University is an affiliate member of The Council of Christian Colleges and Universities, an association of approximately 175 Christ-centered colleges and universities of the liberal arts and sciences with member schools in 26 countries around the world. The Council is committed to cultivating communities of educational excellence in which the lordship of Jesus Christ is central. Member colleges are committed to maintaining the highest academic standards in an environment which fosters spiritual growth. Over thirty denominations are represented in the Council, enriching the common fellowship with diversity. Working together, Council member colleges and universities accomplish things they could not do alone. (See the “Programs of Study” section which outlines the academic opportunities available to students at Crandall through CCCU.)

Crandall University maintains its official recognition as a degree-granting institution based on its formal arrangments with the Province of New Brunswick through an Act of the New Brunswick Legislature. In addition, there is a strong on-going collegial relationship with all its sibling universitities within the Atlantic Provinces and an expanding and ever improving connection with other academic institutions and professional associations throughout Canada and the United States.

Crandall University has become known for its academic excellence and the integrity of its graduates. With the increasing number of degree programs and the abilities of its faculty members, the reputation of the University continues to grow.

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Cursus » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Baccalaureus

Campus Voltijd September 2019 Canada Moncton

Een Bachelor of Arts graad aan Crandall Universiteit beschikt u over de analytische instrumenten en schriftelijke vaardigheden die nodig zijn om te slagen in hogere studies of een professionele carrière. [+]

Een Liberal Arts Onderwijs Fit for Today's Challenges

Een Bachelor of Arts graad aan Crandall Universiteit beschikt u over de analytische instrumenten en schriftelijke vaardigheden die nodig zijn om te slagen in hogere studies of een professionele carrière. Een Crandall Bachelor of Arts graad biedt u ook veel meer. U zult ook spirituele kennis die zal ondersteunen en je geloof te versterken en je goed voor te bereiden op de uitdagingen van het leven te ontmoeten verwerven.

Neem even de tijd om te kijken over onze selectie van Bachelor of Arts majors. Zie waarom onze studenten overwegen een Crandall Universitair onderwijs aan een uitstekende prijs in het hoger onderwijs. Het is vier jaar dat je voor te bereiden op wat het leven je weg brengt.... [-]


BBA

Bachelor of Business Administration

Campus Voltijd September 2019 Canada Moncton

Crandall's Business School biedt ook de BBA Coöperatieve Onderwijs mate dat, door middel van on-the-job ervaring, biedt studenten de mogelijkheid om te leren in de praktijk gebracht, terwijl het ontwikkelen van belangrijke carrière-gebouw netwerkverbindingen. [+]

Bereid je voor op een uitdagende carrière in Business bij Crandall's Business School

Studeert Business Administration bereidt je voor op een schat aan carrièremogelijkheden. Op Crandall's Business School, business studenten hebben een kans om hun business studies in Accounting, Marketing of Business Management concentreren. Door middel van het programma zal je leren om duidelijk te communiceren, organisatorische vraagstukken te analyseren, oplossen van zakelijke uitdagingen en identificeren van best business practices.

Zaken vandaag is ongelooflijk complex. De tools en vaardigheden die u opdoet bij Crandall's Business School zal u uitrusten om te slagen in een veeleisende carrière of om een ​​Master in Business Administration na te streven.... [-]


BSc

Bachelor of Science in de biologie

Campus Voltijd September 2019 Canada Moncton

Een graad in Biologie aan de Universiteit Crandall zal u helpen de analyse, interpretatie en communicatie vaardigheden die nodig zijn om je carrière te beginnen in de wetenschap of de uitoefening van geavanceerde educatieve studies krijgen. [+]

Bestudeer de World's Verbazingwekkende Life Forms

Biologie verkent de wereld van levende organismen. Bevindingen op dit gebied zijn van cruciaal belang om de vooruitgang in de landbouw, geneeskunde, biotechnologie en ecologie. Een graad in Biologie aan de Universiteit Crandall zal u helpen de analyse, interpretatie en communicatie vaardigheden die nodig zijn om je carrière te beginnen in de wetenschap of de uitoefening van geavanceerde educatieve studies krijgen.

Samen met je docenten en klasgenoten, zult u de functies en interacties van levende organismen te bestuderen door het onderzoeken van hun structuur, gedrag en levensprocessen. Daarnaast krijg je de kans om vaardigheden die uw begrip van de wereld te verbeteren door het invullen van de universiteit holistische liberal arts kerncurriculum ontwikkelen.... [-]


Bachelor

Bachelor in het onderwijs

Campus Voltijd September 2019 Canada Moncton

De Bachelor of Education programma op Crandall University is een van de meest gerespecteerde voorbereiding van de docent-programma's in Oost-Canada. Een Crandall Onderwijs graad bereidt je om les te geven in vrijwel elke klas, waar dan ook. [+]

Onderwijs Op Crandall

De Bachelor of Education programma op Crandall University is een van de meest gerespecteerde voorbereiding van de docent-programma's in Oost-Canada. Een Crandall Onderwijs graad bereidt je om les te geven in vrijwel elke klas, waar dan ook.

Het doel van onze Bachelor of Education programma is om leraren die de student centraal educatieve leiders zullen worden met een engagement om de belangrijke missie van het opleiden generationsto komen studeren.

Na succesvolle afronding van de Bachelor of Education graad, wordt u goed voorbereid op het aanleren van uitdagingen aan te gaan in een brede waaier van de klas instellingen. U zult ook in aanmerking te komen voor een New Brunswick Level 5 lesbevoegdheid, die beschikt u om les te geven in het basis- of secundaire school klas.... [-]


Bachelor theologie

Campus Voltijd September 2019 Canada Moncton

Deze unieke samenwerking geeft Crandall studenten de mogelijkheid van het nemen van een diploma van Acadia Universiteit (via Acadia Divinity College) gelijktijdig met hun Crandall graden. [+]

De Crandall-Acadia Bachelor of Theology Partnership

Deze unieke samenwerking geeft Crandall studenten de mogelijkheid van het nemen van een diploma van Acadia Universiteit (via Acadia Divinity College) gelijktijdig met hun Crandall graden. In de Acadia Bachelor of Theology programma zullen de studenten gespecialiseerde cursussen die zich richten op persoonlijke discipelschap, christelijke dienst in de kerk en de gemeenschap, evenals cursussen in Bijbelse studies en theologie. Praktische elementen in het programma zullen de studenten de gelegenheid bieden om te dienen en te leiden lokaal als internationaal.

Deze graad is speciaal ontworpen voor studenten die een passie hebben voor het dienen van God en het ontwikkelen van een sterkere relatie met Hem. Het biedt een solide basis voor het leiden van de ministeries kerk en gemeenschap.... [-]


Bachelor van het technisch onderwijs

Campus Voltijd September 2019 Canada Moncton

Onze Bachelor of technisch onderwijs afgestudeerden houden een sterke reputatie in de hele wereld. Vaak worden ze specifiek gevraagd voor stage in plaatsen zoals China en Australië. [+]

Technisch Onderwijs Op Crandall

De Bachelor of Technical Education Degree (BTEd.) Is een innovatief programma dat is ontworpen om uw vorige technische vaardigheden en training te combineren met 21e eeuws lerarenopleidingen. Als je een achtergrond in gebieden zoals Business Technology, ICT, Culinary Arts, Interior Design, Transacties, of Hospitality en willen werken in een school setting, dan is dit het programma voor u.

Na succesvolle afronding van de Bachelor of Technical Education graad, kom je in aanmerking om een ​​aanvraag voor een Level 4 lesbevoegdheid van de New Brunswick ministerie van Onderwijs.

Speciale Programma Highlights voor een Bachelor of technisch onderwijs... [-]