Durham College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DC in een oogopslag

Het kiezen van welk college het bijwoont, is een grote beslissing en we hopen echt dat je je fitheid met ons zult vinden. Of je nu voor de eerste keer begint met je post-secundair onderwijs of terugkeert om je vaardigheden bij te werken, we helpen je graag verder bij elke stap!


Hoogwaardig onderwijs

Ons doel is om u voor te bereiden op het vinden van een lonende baan. Dankzij onze deskundige faculteit met uitgebreide ervaring in de sector en toonaangevende educatieve middelen, gaan onze alumni naar succesvolle carrières in hun vakgebied.

We bieden ook een verscheidenheid aan diploma's aan in graden door middel van overeenkomsten met universiteiten in Ontario en de rest van de wereld, zodat u:

 • Studeer een universitair diploma in minder dan de traditionele hoeveelheid tijd;
 • Verdien je diploma zonder selecte cursussen te hoeven herhalen, omdat de Pathway programma's studiepunten opleveren voor universiteitsstudies die kunnen worden gebruikt voor universitair krediet.

Studenten met een handicap die naar academische accommodaties zoeken, moeten zo snel mogelijk een afspraak maken met het Access and Support Center.


Een veilige, levendige campusomgeving

Durham College campussen van Oshawa en Whitby in Durham College bevinden zich in een veilige omgeving die het beste van het leven in de stad en de stad biedt, waaronder:

 • Toegang tot een breed scala aan winkels;
 • Sport- en entertainmentopties;
 • De stad Toronto ligt op slechts een korte afstand.

Natuurlijk hoef je de campus niet te verlaten om een leuke en lonende studentervaring te hebben. We hebben alles wat je nodig hebt voor een studentenervaring die uitdagende onderzoeken in evenwicht brengt met leuke en opwindende activiteiten buiten het klaslokaal, direct op de campus.


Studentenleven

Blijf fit: ons Campus Recreatie- en Wellnesscentrum beschikt over een 28.000-sq.-ft. drievoudige fitnessruimte, 10.000-sq.-ft. fitnesscenter, twee squashbanen, een indoorgolfbaan, een verhoogd indoor loop- / trimbaan met uitzicht op de sportschool en meer.

Gezond blijven: het gezondheidscentrum levert gezondheidsdiensten die de gezondheid van studenten professioneel en vertrouwelijk bevorderen.

Geniet van lekker eten: er zijn veel verschillende eetgelegenheden beschikbaar op de campus, waaronder Tim Hortons, Extreme Pita en de Marketplace Cafeteria, en Bistro '67 - een nieuw op onderwijs geïnspireerd restaurant dat zich bevindt in het Center for Food op Durham College campus van Whitby in Durham College , net om er een paar te noemen.

Veel plezier met vrienden: op veel plaatsen en activiteiten op de campus kun je kennis maken met je klasgenoten, studeren of ontspannen. Als u de voorkeur geeft aan georganiseerde activiteiten, wordt u goed vertegenwoordigd door Your Student Association, die gedurende het academiejaar verantwoordelijk is voor sociale evenementen en activiteiten en de thuisbasis is van meer dan 70 studentenclubs.

Studie op de campus: we bieden verschillende gebieden om te bestuderen of je je tussen de lessen bevindt of gewoon een rustige plek om je te concentreren nodig hebt. Onze Campusbibliotheek biedt een warme en uitnodigende sfeer voor individueel en samenwerkend leren en draadloze internetverbindingen zijn overal op de campus beschikbaar om u verbonden te houden met belangrijke bronnen. We bieden ook onze geavanceerde Learning Commons met 200 computers en bekabelde en draadloze internetverbindingen.


Gemakkelijk woon-werkverkeer

Onze Oshawa en Whitby campussen zijn:

 • Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer;
 • Beheerd door Durham Region Transit evenals GO Transit bussen;
 • Als onderdeel van uw studentengeld ontvangt u een Universal Transit Pass (U-pas), geldig gedurende het academiejaar.

De U-Pass biedt voltijdstudenten:

 • Onbeperkte toegang gedurende het academische jaar tot de regio Durham Region Transitbusdienst in Durham Region en verbinding met GO Transit-diensten;
 • Lagere GO Transit-tarieven buiten Durham Region.

Als u naar de campus wilt rijden, biedt het Durham College veilige parkeerfaciliteiten voor studenten, docenten, personeel en bezoekers.


Betaalbaar wonen op en buiten de campus

Op Durham College bieden we het beste van beide werelden als het gaat om verblijf: alle comfort van thuis in een unieke campuscommunityervaring.

Onze residenties bieden:

 • Gemak;
 • Een kans om geweldige vriendschappen te sluiten;
 • De mogelijkheid om in contact te komen met al het leven op de campus;
 • Accommodaties voor 1360 studenten in onze Simcoe en South Village woningen;
 • Een gegarandeerde plek in residentie voor eerstejaars studenten als u voldoet aan de termijnen voor het accepteren van ons aanbod van toelating en van toepassing zijn op verblijf. Opmerking: Studenten die in januari-startprogramma's zijn ingeschreven, kunnen een aanvraag indienen voor verblijf en worden goedgekeurd op basis van beschikbaarheid van de kamer.

Als u liever buiten de campus woont, is er ook een breed scala aan betaalbare woningen beschikbaar, van eenpersoonskamers tot appartementen, herenhuizen en meer!107949_pexels-photo-1458318.jpegLiam Anderson / Pexels

Toegankelijkheid

Durham College is een waardegedreven organisatie, toegewijd aan gelijke toegang, diversiteit, respect en het leveren van hoogwaardige klantenservice. Hiertoe streven we ernaar een toegankelijke omgeving doorheen onze organisatie te bevorderen.

Een voortdurende analyse van onze toegankelijkheidsbehoeften heeft geresulteerd in de ontwikkeling van partnerschappen binnen de instelling en de gemeenschap. Partnerschappen worden verder ontwikkeld voor een barrièrevrije planning; toegankelijkheidsexpertise door onderzoeksinitiatieven; en het ondersteunen van de zelfbeschikking van personen met een handicap.

Durham College streven van Durham College naar excellentie van de klantenservice houdt in dat we ons richten op het voldoen aan de behoeften van onze klanten met een handicap. Met dat engagement in gedachten is deze site ontworpen om informatie te verschaffen met betrekking tot toegankelijkheid op het Durham College waaronder:

 • Hoe feedback te geven over de bereikbaarheid van onze instelling;
 • Veranderingen aan en / of annulering van onze diensten;
 • Hulpmiddelen voor toegang tot gehandicaptenaccommodaties; en
 • Onze initiatieven voor toegankelijkheid.


Alternatieve formaten

Bovendien zal Durham College communiceren met mensen met een handicap op manieren die rekening houden met hun handicap. Daarom zijn volgens de AODA collegedocumenten op verzoek in alternatief formaat verkrijgbaar. Durham College beleid van Durham College is beschikbaar in elektronische vorm op onze website http://www.durhamcollege.ca/about-us/corporate-links/governance/policies/.

Als u documenten in een ander formaat nodig hebt, stuurt u uw verzoek door naar de betreffende afdeling of het schoolkantoor. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het kantoor voor toegankelijkheid via 905-721-2000-extensie 3042 of e-mail ons op accessibility@durhamcollege.ca voor informatie over hoe u documenten in alternatieve indelingen kunt openen.

We moedigen u aan om deze site regelmatig te bezoeken voor nuttige bronnen en bijgewerkte informatie.silhouette of people standing on hillBaim Hanif / Unsplash

Locaties

Oshawa

Address
2000 Simcoe St. N.
L1G 0C5 Oshawa, Ontario, Canada

Whitby

Address
1610 Champlain Avenue
L1N 6A7 Whitby, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden