Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Als een toonaangevende innovator in mondiale vorming, Fairleigh Dickinson University zoekt nieuwe manieren om zijn unieke leermogelijkheden te bieden aan studenten wereldwijd. nieuwste campus van de universiteit in 2007 geopend in Vancouver, Brits Colombia. Gelegen in het westen van Canada in de buurt van de Amerikaanse grens, Vancouver is een van 's werelds meest schilderachtige, kosmopolitische en multiculturele steden.

De Vancouver Campus biedt studenten een van de weinige mogelijkheden om een ​​Amerikaanse universitaire graad te verdienen tijdens de studie in Canada. Alle opleidingen worden aangeboden bij de Vancouver Campus zijn goedgekeurd door de British Columbia ministerie van voortgezet onderwijs. Fairleigh Dickinson University - Vancouver verwelkomt studenten van over de hele wereld om een ​​cultureel diverse leeromgeving te creëren. Vancouver biedt middelen om leerlingen die extra ondersteuning bij het ontwikkelen van hun Engels taalvaardigheid voordat graad studies nodig.

Waarom Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University is een centrum van academische uitmuntendheid gewijd aan de voorbereiding van de wereld burgers door middel van mondiale vorming. De universiteit streeft ernaar om studenten te voorzien van de multidisciplinaire, interculturele en ethische afspraken die nodig zijn om deel te nemen, lood en gedijen in de wereldwijde markt van ideeën, handel en cultuur.

Opgericht in 1942, FDU is de grootste particuliere universiteit van New Jersey, waar bijna 12.000 graduate en undergraduate studenten, waaronder meer dan 1.000 internationale studenten uit de hele wereld. De Universiteit van de twee Amerikaanse campussen zijn in het noorden van New Jersey, in de buurt van New York City. In aanvulling op de Vancouver Campus, de universiteit bezit en exploiteert een campus in Wroxton, Engeland.

De Vancouver Campus wordt bediend via de Fairleigh Dickinson University of British Columbia Foundation, dat is een not-for-profit entiteit in British Columbia, Canada.

Accreditaties en goedkeuringen De universiteit is geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs en een vergunning van de staat New Jersey Commissie op het Hoger Onderwijs. FDU's Silberman College of Business Administration houdt prestigieuze erkenning door AACSB International - De Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business. Veel van de Universiteit van de individuele academische opleidingen zijn geaccrediteerd door de juiste professionele en educatieve instellingen.

De term "universiteit" wordt gebruikt onder de schriftelijke toestemming van de British Columbia ministerie van Uitgebreid Onderwijs effectieve 8 mei 2006, een kwaliteitsbeoordeling proces hebben ondergaan en is gebleken dat de door het ministerie criteria voldoen. Fairleigh Dickinson University is de eerste niet-Canadees instituut dat goedgekeurd is volgens de strenge normen die door British Columbia in 2003 aangenomen te krijgen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

De Vancouver gebied is een van de populairste toeristische bestemmingen in Canada en als gevolg daarvan een locatie rijk aan carrièremogelijkheden voor mensen die werk zo ... [+]

Specialisatie in Hospitality en Toerisme Management Een KRACHTIGE ONDERWIJS Een programma voor u om de geloofsbrieven te verdienen moet je beginnen of vooruitgang in uw carrière in de snelst groeiende industrie ter wereld.

De Vancouver gebied is een van de populairste toeristische bestemmingen in Canada en als gevolg daarvan een locatie rijk aan carrièremogelijkheden voor mensen die werk zoeken in de horeca en toerisme-industrie. De Bachelor of Arts in geïndividualiseerde Studies (BAIS) programma biedt een ideale gelegenheid voor zowel individuen die willen om zich lokaal of internationaal niveau voor te bereiden op een carrière in de horeca en toerisme-industrie, en voor degenen die momenteel werkzaam zijn in de sector willen een bachelordiploma te verkrijgen vooruitgang in hun beroep. Bij FDU Vancouver, kunt u de educatieve referenties die nodig zijn voor een mooie carrière in de horeca door middel van deze gespecialiseerde programma aangeboden door de universiteit International School of Hospitality and Tourism Management verdienen.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engels
Voltijd
120 uur
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

De International Business concentratie bereidt studenten te begrijpen en effectief te participeren in het beheer van zakelijke ondernemingen die actief zijn in een multin ... [+]

De International Business concentratie bereidt studenten te begrijpen en effectief te participeren in het beheer van zakelijke ondernemingen die actief zijn in een multinationale omgeving. Cursussen onderzoeken diepgaande theorieën en toegepaste concepten om zaken te doen in een competitieve mondiale arena relevant. Internationale bedrijfscursussen omvatten: Internationaal Bedrijfsleven, Internationaal Management, Internationaal Marketing en Internationale Handel.

Zakelijke Programma Highlights Stage mogelijkheden

Tijdens hun laatste studiejaar hebben de studenten de mogelijkheid om in een stage te schrijven voor credit of niet voor krediet. Dit heeft veel voordelen aangezien het hen in staat stelt om waardevolle werkervaring op te doen, vaardigheden te ontwikkelen en te ontwikkelen, een voet in de deur bij een bedrijf te krijgen, enz.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engels
Voltijd
150 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

De Bachelor of Science programma (BS) in Information Technology (IT) biedt een interdisciplinair curriculum gericht op Information Technology and Computer Science. Bovend ... [+]

De Bachelor of Science programma (BS) in Information Technology (IT) biedt een interdisciplinair curriculum gericht op Information Technology and Computer Science. Bovendien, het programma is uniek in die zin dat fuseert traditionele academische onderwerpen met leading edge en de huidige IT-praktijken en technologie.

Het overkoepelende doel van het programma is om studenten voor te bereiden met een brede, geïntegreerde IT-kennis waaronder communicatie, computernetwerken, computer-based systemen, database management, software ontwikkeling, website ontwikkeling, digitale media en elektronisch uitgeven. Studenten leren hoe de huidige en opkomende technologieën te evalueren; identificeren van behoeften van de gebruiker; ontwerp van gebruiksvriendelijke interfaces; toepassen, configureren en beheren technologieën; en de impact van technologie op de individuen, organisaties en de maatschappij.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engels
Voltijd
122 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Fairleigh Dickinson University Vancouver
Address
842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada
V6B 2P6 Vancouver, Brits-Columbia, Canada
Website
Telefoonnr.
+1 604-682-8112