Lees de Officiële Beschrijving

LaSalle College Vancouver

LaSalle College Vancouver (LCV) opende zijn deuren in 1998 als een Engels als tweede taalschool (ESL). In 2002 begon de school zich te concentreren en uit te breiden op ontwerp-gebaseerde programma's zoals Fashion Design, Fashion Merchandising, Artistic Make-up, Interior Design, Jewellery Design, Graphic Design en 2D / 3D Animation, evenals on-line trainingsprogramma's. in Interior Design, Fashion Marketing, 3D-modellering van videogames en administratieve assistent.

Op 1 februari 2017 heeft het LCI Education-netwerk, waarvan LaSalle College Vancouver (LCV) lid is, het The Art Institute of Vancouver verworven, een bekroonde aanbieder van hoger onderwijs die een scala aan opwindende toegepaste kunstprogramma's aanbiedt op verschillende gebieden, zoals VFX for Film en televisie, programmeren van videospellen, digitale film

Gelegen in een 80.000 vierkante meter groot gebouw in het prachtige Vancouver, LCV levert programma's met referenties, variërend van Bachelor diploma's, diploma's en certificaten en is consequent genoemd een van de top 10 undergraduate scholen voor video game design door de Princeton Review.

LaSalle College Vancouver trots op zijn kleine klas, een vriendelijke omgeving, hands-on levering en uitstekende, door de industrie ervaren instructeurs.

Het doel van LCV is excellentie in kennisopbouw en ontwikkeling van vaardigheden te bieden en haar studenten te helpen hun carrièredoelen te bereiken in een professionele, stimulerende en vriendelijke omgeving.

LaSalle College Vancouver wordt aangewezen door de Private Training Institutions Branch (PTIB) van het Ministerie van Advanced Education van British Columbia en is geregistreerd bij het Ministerie van Onderwijs voor het Onderwijs, Studentenservice. Overheidsfinanciering is beschikbaar voor voltijdstudenten die in aanmerking komen.

Onder de vele voordelen kunnen studenten genieten van de mogelijkheden om in het buitenland te studeren van een week tot een semester op een selectie van de campussen van het netwerk, waaronder Montreal, Bogota, Istanbul, Jakarta en Barcelona.

LCV is ook lid van het LCI Education-netwerk dat bestaat uit 23 campussen op 5 continenten.

Onze voordelen

LaSalle College: de internationale referentie in het postsecundair onderwijs Training beyond compare

 • Programma's aangeboden in het Engels.
 • Praktische educatieve projecten die de professionele realiteit weerspiegelen en leiden tot internationaal erkende diploma's.
 • Enthousiaste, toegewijde leraren met een stevige achtergrond in het personeelsbestand.
 • Combinatiewerk / studieprogramma's.
 • Kansen voor studenten om deel te nemen aan regionale, nationale en internationale wedstrijden.
 • Stages met de meest innovatieve bedrijven.
 • Een algemene opleiding - in alle programma's - die milieubewuste praktijken aanmoedigt.
 • Integratie van ondernemersconcepten in alle programma's.
 • Een toegewijd team van professionals dat persoonlijke carrièreplanningsservices levert, en een resultaatgerichte onderwijservaring afdekt.
 • Ondersteunende diensten voor internationale studenten.

De 10 basisprincipes van ons academisch project

LaSalle College Vancouver biedt een stichtende opleiding in een inclusieve omgeving die studenten in staat stelt om hun gewenste diploma te behalen, evenals het volgende te verwerven en te ontwikkelen:

 • Mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels.
 • Het vermogen om nieuwe branchegerelateerde informatietechnologieën onder de knie te krijgen.
 • Competenties die professionele mobiliteit vergemakkelijken.
 • Managementvaardigheden die van toepassing zijn in de huidige context van marktglobalisering en onmiddellijke communicatie.
 • Het vermogen om te werken met een multidisciplinair team.
 • Leiderschap en ondernemerschap.
 • Een houding die een verantwoordelijke burger weerspiegelt, respect voor anderen en nauwgezetheid onder alle omstandigheden.
 • Een inherente waarde van permanente educatie.
 • Een bewustzijn van verantwoorde gewoonten die een goede gezondheid voor zichzelf en voor anderen bevorderen.
 • Een natuurlijke impuls om het milieu te beschermen en pleiten voor duurzame ontwikkeling

LaSalle College Vancouver | Maak creativiteit tot je manier van leven

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

LaSalle College Vancouver

Een Bachelor of Science in Game Programming bereidt studenten voor op een spannende, belonende en veelgevraagde carrière in een industrie waar tech en creativiteit elkaar ... [+]

The Science of Gaming

Een Bachelor of Science in Game Programming bereidt studenten voor op een spannende, belonende en veelgevraagde carrière in een industrie waar tech en creativiteit elkaar kruisen. Breng fascinerende verhalen, interessante personages en unieke strategieën tot leven via een programma waarin toegepaste kunst, informatica en softwareprogrammering worden samengevoegd. Bestudeer en werk met gelijkgestemde creatievelingen om de volgende generatie videogames te ontwerpen en ontwikkelen met een holistische benadering die state-of-the-art apparatuur en buitengewoon onderwijs door insiders uit de branche in de voorhoede van hun vakgebied omvat. Maak je klaar om van gaming je levenswerk te maken.... [-]

Canada Vancouver
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

LaSalle College Vancouver

De Bachelor of Applied Design in Interior Design-opleiding biedt een goed afgerond curriculum versterkt met tal van computer-gebaseerde cursussen, ontworpen om afgestudee ... [+]

Ontwerp uw levenswerk

De Bachelor of Interior Design bacheloropleiding biedt een goed afgerond curriculum versterkt met cursussen die zijn ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden om te voldoen aan de huidige eisen van het beroep met dezelfde apparatuur, software en technologie die wordt gebruikt in de industrie. Het BFA-programma onderzoekt universeel ontwerp, menselijke factoren, milieu- en duurzaam ontwerp en bedrijfsaspecten van het beroep. Afgestudeerden van de Bachelor of Interior Design ontwikkelen de technische en creatieve vaardigheden om binnenruimtes te ontwerpen die voldoen aan veeleisende eisen, niet alleen esthetisch, maar ook gerelateerd aan veiligheid, toegankelijkheid en duurzaamheid.... [-]

Canada Vancouver
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Vancouver

LaSalle College Vancouver 's Bachelor of Design in Graphic Design bereidt studenten voor op een creatief bevredigende en lonende carrière als visuele verhalenverteller. S ... [+]

Grafisch spreken

LaSalle College Vancouver 's Bachelor of Design in Graphic Design bereidt studenten voor op een creatief bevredigende en lonende carrière als visuele verhalenverteller. Studenten krijgen hands-on training in een ultramoderne leeromgeving met instructies van topgrafici.

Programmadoelen

Onze specifieke doelstellingen zijn om studenten het volgende te bieden:

Competenties in een programma met nadruk op sterke theoretische en praktische kennis die afgestudeerden nodig hebben voor het zoeken naar een baan op instapniveau;Een hands-on, leergerichte onderwijsomgeving die de professionele en academische ontwikkeling van studenten als ontwerpers ondersteunt en verbetert;Gerichte voorbereiding en training voor instapmogelijkheden op instapniveau binnen het ontwerpveld;Toegang tot de juiste geaccrediteerde faculteit met uitgebreide ervaring in de sector.Overzicht... [-]
Canada Vancouver
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Discover LCI Education network

Vancouver Fashion Week - Taboo LaSalle College Vancouver - March 2019

LaSalle College Vancouver - Open House

Location address
2665 Renfrew St. Vancouver, BC
Vancouver, Brits-Columbia, V5M 0A7 CA
Social Media