Memorial University, Grenfell Campus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Grenfell Campus, Memorial University ligt in Oost-Canada in de stad Corner Brook op de westkust van Newfoundland.

Grenfell 's unieke locatie biedt internationale studenten een levendige, vriendelijke en veilige leeromgeving. Bij Grenfell zijn onze klassengroottes klein, dus het is makkelijk om je professoren en klasgenoten te leren kennen - je voelt je thuis in geen tijd. Memorial University beschikt ook over de laagste internationale klasprijzen in het land, terwijl u een opleiding biedt die gerespecteerd wordt over de hele wereld.

Internationale studenten spelen een belangrijke rol in het studentenleven in Grenfell . U wordt onderdeel van de campusgemeenschap en voegt toe aan de culturele diversiteit van de gemeenschap.

Waarom Grenfell? Omdat we geweldig zijn, dat is waarom.

Wij zijn betaalbaar, hebben een geweldige locatie, bieden kleine lessen in een veilige omgeving, bieden gegarandeerde studentenhuisvesting aan eerstejaars studenten en hebben top faciliteiten.

betaalbaarheid

Als campus van de Memorial University, geniet u van de laagste onderwijssnelheid in Engelstalig Canada. De provinciale overheid geeft hoge prioriteit aan het onderwijs en biedt uitgebreide financiering aan de Memorial University. Deze inzet stelt ons in staat om een ​​betaalbaar en hoogwaardig post-secundair onderwijs te bieden.

Kleine lessen, veilige omgeving

Zeker, veel universiteiten hebben kleine lessen, maar bij Grenfell ken je je profs op voornaam. En Corner Brook is ook klein, zodat je veilig en veilig voelt in een van de veiligste steden in Noord-Amerika. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige bacheloropleidingen in kunst, zaken, onderwijs, beeldende kunst, verpleging, resource management en wetenschap. Meestersgraden worden aangeboden in milieubeleid en boreale ecosystemen en landbouwwetenschappen. Onze kleine campus omgeving zal u helpen om in uw educatieve inspanningen te gedijen. Veel van onze studenten krijgen ook onderzoek met hun professoren - een kans die u unieke hands-on ervaring geeft.

Locatie, locatie, locatie

Grenfell is gelegen in een van de mooiste plaatsen in het land: schone lucht, brullende oceaan, majestueuze bergen. De westkust van Newfoundland is een hub van avontuur in de zomer, winter, lente en herfst. Wandelpaden kruisen het gebied over. Er zijn plekken om te skiën, snowboard, bergbeklimmen en zipline. Marble Mountain Resort is 1.700 voet van top-notch skiën en snowboarden en Blow Me Down Trails Cross Country Ski Club heeft 42 km geprepareerde routes - zowel op enkele minuten van de campus. En een korte autorit is het Gros Morne National Park, een wereld heritage site met mariene inlaten, rijk bos en gletsjer gesneden fjorden. Krijg je buitengroef aan.

We zijn ook elk jaar een bloeiende theatergemeenschap met meerdere producties. In onze kunstgalerijen zijn er tentoonstellingen van over de hele wereld. Neem een ​​wandeling in het centrum om te winkelen, uitgaansleven en dineren of bezoek onze andere winkelstraten, met inbegrip van het retail-winkelcentrum. Wij zijn een kleine stad met alles wat u nodig heeft.

Locaties

Corner Brook

Address
20 University Drive, Corner Brook
A2H 5G4 Corner Brook, Newfoundland en Labrador, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden