Lees de Officiële Beschrijving

Grenfell Campus, Memorial University ligt in Oost-Canada in de stad Corner Brook op de westkust van Newfoundland.

Grenfell 's unieke locatie biedt internationale studenten een levendige, vriendelijke en veilige leeromgeving. Bij Grenfell zijn onze klassengroottes klein, dus het is makkelijk om je professoren en klasgenoten te leren kennen - je voelt je thuis in geen tijd. Memorial University beschikt ook over de laagste internationale klasprijzen in het land, terwijl u een opleiding biedt die gerespecteerd wordt over de hele wereld.

Internationale studenten spelen een belangrijke rol in het studentenleven in Grenfell . U wordt onderdeel van de campusgemeenschap en voegt toe aan de culturele diversiteit van de gemeenschap.

Waarom Grenfell? Omdat we geweldig zijn, dat is waarom.

Wij zijn betaalbaar, hebben een geweldige locatie, bieden kleine lessen in een veilige omgeving, bieden gegarandeerde studentenhuisvesting aan eerstejaars studenten en hebben top faciliteiten.

betaalbaarheid

Als campus van de Memorial University, geniet u van de laagste onderwijssnelheid in Engelstalig Canada. De provinciale overheid geeft hoge prioriteit aan het onderwijs en biedt uitgebreide financiering aan de Memorial University. Deze inzet stelt ons in staat om een ​​betaalbaar en hoogwaardig post-secundair onderwijs te bieden.

Kleine lessen, veilige omgeving

Zeker, veel universiteiten hebben kleine lessen, maar bij Grenfell ken je je profs op voornaam. En Corner Brook is ook klein, zodat je veilig en veilig voelt in een van de veiligste steden in Noord-Amerika. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige bacheloropleidingen in kunst, zaken, onderwijs, beeldende kunst, verpleging, resource management en wetenschap. Meestersgraden worden aangeboden in milieubeleid en boreale ecosystemen en landbouwwetenschappen. Onze kleine campus omgeving zal u helpen om in uw educatieve inspanningen te gedijen. Veel van onze studenten krijgen ook onderzoek met hun professoren - een kans die u unieke hands-on ervaring geeft.

Locatie, locatie, locatie

Grenfell is gelegen in een van de mooiste plaatsen in het land: schone lucht, brullende oceaan, majestueuze bergen. De westkust van Newfoundland is een hub van avontuur in de zomer, winter, lente en herfst. Wandelpaden kruisen het gebied over. Er zijn plekken om te skiën, snowboard, bergbeklimmen en zipline. Marble Mountain Resort is 1.700 voet van top-notch skiën en snowboarden en Blow Me Down Trails Cross Country Ski Club heeft 42 km geprepareerde routes - zowel op enkele minuten van de campus. En een korte autorit is het Gros Morne National Park, een wereld heritage site met mariene inlaten, rijk bos en gletsjer gesneden fjorden. Krijg je buitengroef aan.

We zijn ook elk jaar een bloeiende theatergemeenschap met meerdere producties. In onze kunstgalerijen zijn er tentoonstellingen van over de hele wereld. Neem een ​​wandeling in het centrum om te winkelen, uitgaansleven en dineren of bezoek onze andere winkelstraten, met inbegrip van het retail-winkelcentrum. Wij zijn een kleine stad met alles wat u nodig heeft.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Memorial University, Grenfell Campus

Het Engelse programma op de Grenfell Campus, Memorial University stelt u in staat om te werken naar een bachelor of arts met een Engels en een minor in een ander vakgebie ... [+]

Het Engelse programma op de Grenfell Campus, Memorial University stelt u in staat om te werken naar een bachelor of arts met een Engels en een minor in een ander vakgebied.

Wij bieden onderwijs in Engelse literatuur en creatief schrijven binnen het kader van een liberal arts programma.

Het Engelse programma van Grenfell bevat kerncursussen die u sterk inzicht geven in de essentiële aspecten van de Engelse literatuur. De cursussen richten zich ook op specifieke gebieden van Engelse studies, waaronder:

Canadese literatuur Dramatische literatuur Moderne literatuur Creatief schrijven Waarom studeer Engels bij Grenfell?

Als u graag wilt lezen en schrijven, zal het Engelse programma in Grenfell uw creativiteit, verbeelding en kritisch denken uitbreiden. Er is speciale aandacht voor creatief schrijven en onze instructeurs stellen u bloot aan verschillende wereldbeelden door middel van literatuur, zodat u cultuur, wereldevenementen en uw eigen dagelijkse ontmoetingen op een nieuwe manier kunt analyseren.... [-]

Canada Corner Brook
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Memorial University, Grenfell Campus

Je hebt een diploma in de psychologie door middel van een bachelor of arts diploma of een bachelor of science degree op grenfell campus. Je kan ook in een of andere mate ... [+]

Je hebt een diploma in de psychologie door middel van een bachelor of arts diploma of een bachelor of science degree op grenfell campus.

Je kan ook in een of andere mate een eerbewijs in de psychologie voltooien.

Waarom studeer psychologie in Grenfell?

Psychologie wil begrijpen hoe we denken, handelen en voelen. Door het onderzoeken van mentale functies en acties kunnen we individueel en groepsgedrag begrijpen. Grenfell's psychologie programma biedt studenten een breed scala aan onderwerpen en biedt u kennis en vaardigheden die relevant zijn gedurende uw leven, waaronder:

Kritisch denken Probleemoplossende vaardigheden Analytische vaardigheden Schrijfvaardigheden Presentatievaardigheden ... [-]
Canada Corner Brook
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Memorial University, Grenfell Campus

Grenfell biedt een vierjarige bachelor in de kunstopleiding met een grootschalige studie in milieu-studies. Het programma is ideaal voor studenten die van buiten houden e ... [+]

Grenfell biedt een vierjarige bachelor in de kunstopleiding met een grootschalige studie in milieu-studies.

Het programma is ideaal voor studenten die van buiten houden en op zoek zijn naar milieuoplossingen voor de toekomst. Studenten in het milieu-programma in Grenfell studeren milieuproblemen en oplossingen op diverse gebieden, waaronder:

geografie economie Politieke wetenschappen Resource management Milieuwet Religieuze studies Buitenactiviteiten Waarom studeer milieu studies?

Onze planeet heeft kampioenen nodig. Het heeft gepassioneerde, geïnformeerde advocaten nodig. Het heeft leiders nodig die de behoeften van de industrieën kunnen evenwichtigen met de ambities van conservationisten en het publiek. Ons programma stelt u in staat om een ​​steward van de planeet te zijn met behulp van een sterke interdisciplinaire basis in milieuethiek, ecologische economie en natuurwetenschappen. U kijkt naar problemen via zowel lokale als globale lenzen. U zal de kwesties van milieu-economie onderzoeken, inclusief de complexe relaties tussen schaarste en vraag, en overvloed en afval.... [-]

Canada Corner Brook
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BBA

Memorial University, Grenfell Campus

Het bedrijfsadministratieprogramma op Grenfell Campus, Memorial University richt zich op wetenschap en kunst om mensen te beheren om goederen en diensten te produceren. ... [+]

Het bedrijfsadministratieprogramma op Grenfell Campus, Memorial University richt zich op wetenschap en kunst om mensen te beheren om goederen en diensten te produceren.

Het bestuderen van bedrijfsadministratie combineert een aantal onderwerpen, waaronder:

Boekhouding en financiën Bedrijfsethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid Zakenrecht Communicatie Ondernemerschap en innovatie Personeelszaken afzet Operations management Strategie en veranderingsbeheer

Grenfell's business programma bereidt u op voor dit competitieve veld, en leert u de kunst om met mensen, middelen en ideeën te werken.

Waarom studeer bedrijfsadministratie in Grenfell?

Grenfell's business management programma helpt u bij het ontwikkelen van praktische vaardigheden, zoals:... [-]

Canada Corner Brook
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Memorial University, Grenfell Campus

Het fysica programma op Grenfell Campus zal je nieuwsgierigheid bevredigen over hoe het universum werkt. Deze vierjarige bachelor of science programma verkent alles van d ... [+]

Het fysica programma op Grenfell Campus zal je nieuwsgierigheid bevredigen over hoe het universum werkt. Deze vierjarige bachelor of science programma verkent alles van de kleinste kern naar de verste sterrenstelsels. Studenten leren de fundamenten die hen een sterke basis geven om op te bouwen. U kunt uw studierichting kiezen door cursussen in subatomische en deeltjesfysica, sterrenkunde en kosmologie te selecteren.

Waarom studeer natuurkunde in Grenfell?

Mensen die fysica studeren willen leren hoe het universum werkt. Hun nieuwsgierigheid brengt ze uit het rijk van de zeer kleine - de structuur van de kern van een atoom - tot de grote - de structuur van het universum - en overal tussenin! U kunt leren over astrofysica en kosmologie via een van de grootste astronomische telescopen van Atlantische Canada, hier op het Grenfell Campus Observatory. Of u kunt de grondslagen van elektriciteit en magnetisme, kwantummechanica, geofysica en deeltjesfysica onderzoeken. U kunt uw programma vormen zodat u zich concentreert op wat u meest intrigeert. Uw natuurkunde kan in vier jaar worden afgerond.... [-]

Canada Corner Brook
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Memorial University, Grenfell Campus

Je kan een grote psychologie hebben door middel van een bachelor of arts degree of een bachelor van wetenschapsgraad op Grenfell Campus. Je kan ook in een of andere mate ... [+]

Je hebt een diploma in de psychologie door middel van een bachelor of arts diploma of een bachelor of science degree op grenfell campus.

Je kan ook in een of andere mate een eerbewijs in de psychologie voltooien.

Waarom studeer psychologie in Grenfell?

Psychologie wil begrijpen hoe we denken, handelen en voelen. Door het onderzoeken van mentale functies en acties kunnen we individueel en groepsgedrag begrijpen. Grenfell's psychologie programma biedt studenten een breed scala aan onderwerpen en biedt u kennis en vaardigheden die relevant zijn gedurende uw leven, waaronder:

Kritisch denken Probleemoplossende vaardigheden Analytische vaardigheden Schrijfvaardigheden Presentatievaardigheden ... [-]
Canada Corner Brook
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Memorial University, Grenfell Campus

Het milieu wetenschapsprogramma op Grenfell Campus, Memorial University, richt zich op de natuurwetenschappen en hoe ze bewustzijn en begrip van het milieu vergroten. ... [+]

Het milieu wetenschapsprogramma op Grenfell Campus, Memorial University, richt zich op de natuurwetenschappen en hoe ze bewustzijn en begrip van het milieu vergroten.

Programma cursussen verkennen een wetenschap gebaseerde focus die het mogelijk maakt om reacties, mechanismen, diversiteit en impact op het milieu te begrijpen. Het vierjarige milieuwetenschappen programma biedt diepgaande kennis in twee stromen - chemie en biologie.

Waarom studeer milieuwetenschap in Grenfell?

De natuurlijke wereld met zijn complexiteit en schoonheid biedt veel mogelijkheden om te leren. Ons milieu biedt ons energie, voeding, werk en recreatie - en om het goed te gebruiken, moeten we het begrijpen.... [-]

Canada Corner Brook
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Memorial University, Grenfell Campus

Math is om ons heen, van het land dat perfecte snowboardsprong naar de volgende best verkopende app. Het gaat om het ontdekken van deze plek waarin we leven door middel v ... [+]

Math is om ons heen, van het land dat perfecte snowboardsprong naar de volgende best verkopende app. Het gaat om het ontdekken van deze plek waarin we leven door middel van algoritmen, berekeningen en logische redenering. Het berekeningswiskundeprogramma op Grenfell Campus, Memorial University is een vierjarige bachelor van wetenschapsgraad. Studenten versterken hun logische redeneringsvaardigheden en verwerven technische kennis op diverse gebieden, waaronder:

economie Ingenieurschap Natuurkunde biologie chemie psychologie bedrijf Computertechnologie Waarom studeer rekenkundige wiskunde in Grenfell?

Computational mathematics gaat over het oplossen van echte wereldproblemen met cijfers. Het gaat om het leren van kritisch denken en het ontwikkelen van analytische vaardigheden die u voor tal van mogelijkheden voorbereiden. Computational mathematics is de taal van de toekomst. Je krijgt de vaardigheden die je nodig hebt om de nummers te navigeren en voor te bereiden op de evolutie van veel industrieën.... [-]

Canada Corner Brook
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Memorial University, Grenfell Campus

Visuele artiesten worden aangedreven door hun passie om zich uit te drukken door hun werk en hun omgeving te motiveren. Het is de manier waarop je de wereld ziet en inter ... [+]

Visuele artiesten worden aangedreven door hun passie om zich uit te drukken door hun werk en hun omgeving te motiveren. Het is de manier waarop je de wereld ziet en interpreteert.

Het beeldende kunstprogramma op Grenfell Campus is een indrukwekkende studio-gebaseerde vierjarige opleiding in hedendaagse kunst. Ontdek je creativiteit door middel van verschillende beeldende kunstgebieden, zoals

Tekening schilderij Beeldhouwwerk

Onze instructeurs ondersteunen studenten in hun reis om de materialen, processen en praktijken te vinden die het beste bij hun artistieke visies passen. Wij helpen u om uw technische vaardigheid te verbeteren, terwijl u uw creatieve bedoeling ontwikkelt. ... [-]

Canada Corner Brook
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Memorial University, Grenfell Campus

De vierjarige opleiding trekt op bestaande cursussen die onder verschillende programma's op Grenfell Campus worden gedeeld en introduceren ook nieuwe cursussen. ... [+]

Het duurzame resource management programma op Grenfell Campus, Memorial University is niet een bachelor of arts diploma, noch is het een wetenschappelijke graad.

Het is eerder een bachelor van resource management (BRM) dat wetenschappelijke bezorgdheid over natuurlijke hulpbronnen overbrugt bij beleidsontwikkeling en management. De vierjarige opleiding trekt op bestaande cursussen die onder verschillende programma's op Grenfell Campus worden gedeeld en introduceren ook nieuwe cursussen.

Waarom studeer duurzaam beheer van middelen in Grenfell?

Wat is duurzaam beheer van middelen? Menselijke eisen aan onze kostbare middelen zijn aan het toenemen. De noodzaak om deze middelen te beschermen is groter dan ooit. Onze samenleving, economie en planeet hebben opgeleide professionals die die balans kunnen vinden.... [-]

Canada Corner Brook
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Memorial University, Grenfell Campus

Onze vierjarige bachelor in beeldende kunsten in theater is de enige in zijn soort in Atlantic Canada. U kunt actuele of technische theaterproductie studeren. ... [+]

Onze vierjarige bachelor in beeldende kunsten in theater is de enige in zijn soort in Atlantic Canada. U kunt actuele of technische theaterproductie studeren.

Acterende stroom - Ontwikkel fundamentele actuele vaardigheden, waaronder stem, beweging en spraak. U leert hoe u deze vaardigheden kunt toepassen op scène studie, techniek en live performance.

Technische theaterstroom - Beheers de belangrijkste vaardigheden van theaterproductie, met inbegrip van verlichting, geluid, garderobe, rekwisieten, timmerwerk, opstellen, schilderkunst en podiummanagement.

Waarom studeert theater in Grenfell?

Het theaterprogramma van Grenfell combineert praktische en academische training. Naast het werken met theater professionals, krijgt u een brede liberal arts opleiding met een sterke concentratie in dramatische literatuur. Dus of u uw theatrale dromen volgt of besluit om uw diploma te gebruiken als platform voor een andere carrière, u zult goed voorbereid zijn.... [-]

Canada Corner Brook
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands