St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

StFX's Gerald Schwartz School of Business produceert een aantal van 's werelds meest invloedrijke bedrijfs- en industrieleiders. We zijn er trots op dat we een uitstekende reputatie hebben op het gebied van onderwijs en leiderschap op bedrijfsgebieden, zoals onderzoek, marketing, boekhouding en ondernemerschap, om er maar een paar te noemen.

Hunters Race / Unsplash

Welke dromen en plannen u ook heeft voor de toekomst, de Gerald Schwartz School of Business kan u voorzien van de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om er te komen.

Je voorbereiden op de echte wereld

De Gerald Schwartz School of Business biedt met trots een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma aan, met zeven grote, geavanceerde major en honours streams:

  • Accounting
  • Enterprise-systemen
  • ondernemerschap
  • Financiën
  • Internationale zaken
  • Management en leiderschap
  • afzet

Ongeacht welke stream u selecteert, u leert de vaardigheden, perspectieven en attitudes die u nodig hebt om een effectieve leider te worden in de moderne zakelijke omgeving van vandaag en morgen.

In de praktijk leren. State-of-the-art faciliteiten

Bij StFX doe je meer dan alleen maar naar de klas gaan - je wordt ondergedompeld in praktische leermogelijkheden. Door te leren van de beste faculteit , verbindt u uw werk met real-life uitdagingen door middel van interactieve casestudy's, bedrijfssimulaties, gastsprekers en workshops. Je kunt ook kiezen uit een verscheidenheid aan praktijkgerichte leerstages en onze coöpoptie , waar je klasactiviteiten combineert met betaalde werkervaring.MBM / Unsplash

En je doet het allemaal in de $ 23 miljoen Gerald Schwartz School of Business , een ongelooflijke academische faciliteit met moderne klaslokalen, break- outruimten voor samenwerking en functies zoals de Jonathan Deitcher Financial Trading Room . De handelsruimte, geopend in 2015, simuleert een echte financiële handelsomgeving, compleet met toegang tot marktgegevens, financiële bedrijfsrapporten en handelstechnologie die wordt gebruikt door financiële organisaties in de echte wereld. Hands-on, ervaringsgericht leren op zijn best!

Locaties

Antigonish

Gerald Schwartz School of Business

Address
3090 Martha Drive
B2G 2W5 Antigonish, Nova Scotia, Canada
Telefoonnr.
+1 (902) 867-2167

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden