St. Thomas University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij St. Thomas UniversityDe kleine universiteit van grote kansen. Wij geloven kleiner is beter. Onze kleine formaat is de reden dat we in staat zijn om elk van onze studenten een grote universiteit ervaring vol kansen. Gelegen in Fredericton, New Brunswick, In het oosten van Canada, St. Thomas is een kleine, voornamelijk undergraduate universiteit gewijd aan excellentie in liberal arts onderwijs. De baccalaureus is het hart van onze academische gemeenschap, met meer dan 30 programma's worden aangeboden in de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen. Al meer dan 100 jaar, heeft onze kleine, ondersteunende gemeenschap zijn verbonden door een gezamenlijke inzet voor de vrije kunsten en sociale rechtvaardigheid. Onze 1800 Bachelor of Arts studenten deelnemen aan een brede en strenge opvoeding door uitzonderlijk aanbod in de traditionele disciplines zoals psychologie, Engels, economie,politicologieEn beeldende kunst, En nog veel meer unieke programma's die steeds meer waarde bieden aan onze wereld vandaag-Communicatie en Public Policy, criminologie, Gerontologie, mensenrechten, internationale betrekkingenen journalistiek. Onze studenten deelnemen aan ervaringsgerichte leermogelijkheden-service learning, veldwerk, stages en practica, reizen studeren, practica en partnerschappen met de Harvard Business School, Canadian Broadcasting Corporation en American Moot Court Association, dat hen in staat stellen om hun opleiding toe te passen in de praktijk instellingen en de ontwikkeling van professionele contacten en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken na het afstuderen.

Wij geloven dat de vrije kunsten zijn de beste voorbereiding voor een leven als een leider, een professionele en een wereldburger. Onze alumni zijn onze proof. Zij omvatten bekroonde advocaten, schrijvers en journalisten, politici, maatschappelijk werkers, Olympische atleten, CEO's, ondernemers, humanitaire hulpverleners, onderwijzers, piloten, artsen, acteurs, de voorzitter van de Senaat van Canada, premiers, en nog veel meer.

Onze post-opleidingen in Pedagogiek en maatschappelijk werk een aanvulling op de baccalaureus gemeenschap, en bieden studenten een uitstekende opleiding via natuurlijk het werk en practica.

STUstudents

Studenten worden eerst

University is een spannende tijd. Het is een tijd voor persoonlijke en intellectuele groei. Het is een kans voor studenten om meer over de wereld en over zichzelf te leren. Nieuwe interesses, nieuwe vrienden en nieuwe ervaringen te nemen studenten in het volgende hoofdstuk van hun leven.

Deze keer kan altijd aanwezig uitdagingen, en dat is waarom we zijn toegewijd aan het verstrekken van een leeromgeving ongeëvenaard, academische en persoonlijke ondersteuning voor als het nodig is en kansen die studenten te voorzien van de ervaringen die ze nodig hebben om hun academische en professionele doelen te bereiken.

LESSEN - Een maximum van 60 studenten, elke klasse is klein en intiem. Onze gemiddelde, eerstejaars klasse grootte is slechts 29 studenten, en hogere jaarklassen zijn nog kleiner. De lessen zijn discussie en debat op basis van, en professoren kunnen krijgen om hun studenten te leren kennen en bieden individuele aandacht. 100% van onze full-time faculteit hebben hun Ph.D of de hoogste graden in hun vakgebied.

Teaching Excellence - 91% van de eerstejaars studenten waarderen hun ervaring als uitstekend of goed. Onze nadruk op onderwijs, academische discipline, en het nastreven van kritisch denken is de reden waarom we zijn gerangschikt van de hoogste in Canada.

beurzen en financiële hulp - De universiteit wijdt $ 1.800.000 aan studiefinanciering per jaar. Met meer dan 40 verschillende soorten beurzen en beurzen beschikbaar zijn, zijn er vele manieren om te helpen compenseren lesgeld en belonen academische verdienste en leiderschap.

Ondersteuning - Onze Student Services Department ondersteunt studenten elke stap van de weg. Het aanbieden van middelen voor de academische ondersteuning, internationale student adviseren, loopbaanplanning, stress management, counseling, en nog veel meer, studenten hebben een team van mensen om hen te helpen door middel van hun tijd op de universiteit.

Kansen - Een universitair diploma is meer dan alleen het bijwonen van de klas. Onze studenten wonen nationale conferenties, studie in het buitenland, hun onderzoek en werk te publiceren op professioneel onderzoek met professoren. Onze gemeenschap van studenten is uniek en verenigd, en deelt een soortgelijke passie om hun stempel te drukken op de wereld, terwijl het helpen van anderen in het proces. We moedigen iedereen bij St. Thomas om hun ware zelf te zijn, en hun ideeën uit te drukken open en vrij, in een veilige en accepteren plaats. Je zal niet worden geleerd wat ze moeten denken, maar hoe zelfstandig en vanuit verschillende perspectieven denken.

Maar u van plan bent om uw opleiding van St. Thomas te gebruiken, het begint allemaal met de vrijheid om te denken voor jezelf.

ugto.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor In De Kunst In De Digitale Journalistiek En Nieuwe Media

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Canada Fredericton

De Major in Digital Journalistiek en Nieuwe Media verkent de kunst van het verhalen vertellen in het digitale tijdperk. Het programma biedt een scala aan cursussen die studenten in staat stellen storytelling vaardigheden te ontwikkelen met behulp van multi-media-instrumenten, waaronder video, fotografie, geluid, en social media platforms. Het programma bevordert sterke schrijfvaardigheid, de exploratie van media-ethiek en de invloed van nieuwe media in de samenleving. [+]

De Major in Digital Journalistiek en Nieuwe Media verkent de kunst van het verhalen vertellen in het digitale tijdperk. Het programma biedt een scala aan cursussen die studenten in staat stellen storytelling vaardigheden te ontwikkelen met behulp van multi-media-instrumenten, waaronder video, fotografie, geluid, en social media platforms. Het programma bevordert sterke schrijfvaardigheid, de exploratie van media-ethiek en de invloed van nieuwe media in de samenleving. Het programma is bedoeld voor studenten met een interesse in de professionele journalistiek en digitale productie content. KRITISCHE & overdraagbare vaardigheden Als een student journalistiek betekent het ontwikkelen van geavanceerde vaardigheden in het schrijven en redigeren, evenals bij de presentatie van informatie op een overtuigende manier en het begrijpen van complexe vraagstukken en evenementen. Je leert om problemen die anderen hebben gemist of over het hoofd gezien te identificeren. U ontvangt belangrijke vragen te stellen en te leveren feiten en details op een manier die licht werpen op andere wijze ingewikkelde situaties. Je leert aan de wortel van een verhaal te krijgen en het publiek te informeren over dingen die ze moeten weten. Aangezien journalisten voortdurend rapporteren over een breed scala aan onderwerpen, uw vermogen om informatie te verwerken, kritisch nadenken over, en reageert adequaat zal een tweede natuur geworden. GEMEENSCHAPPELIJKE CARRIÈRE en graduate PATHWAYS Journalistiek afgestudeerden geïnteresseerd zijn in de rapportage het nieuws vondst werken met grote en kleine bedrijven, het leveren van belangrijke verhalen in print, radio, televisie en internet. Onze afgestudeerden overgaan tot het schrijven en produceren van banen bij organisaties als... [-]

Bachelor In De Kunst In De Filosofie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Canada Fredericton

Heeft u vragen stellen over fundamentele kwesties? Heeft u de neiging om veel vragen te stellen? En doe je vragen hebben de neiging om te leiden niet op te ruimen, bevredigende antwoorden maar om nog meer vragen? Als dat zo is, moet u overwegen studeert filosofie. Filosofie is niet slechts één discipline oa. [+]

Heeft u vragen stellen over fundamentele kwesties? Heeft u de neiging om veel vragen te stellen? En doe je vragen hebben de neiging om te leiden niet op te ruimen, bevredigende antwoorden maar om nog meer vragen? Als dat zo is, moet u overwegen studeert filosofie. Filosofie is niet slechts één discipline oa. Het is uniek, niet alleen omdat het stelt vragen over de meest fundamentele en belangrijke dingen, maar ook omdat, in tegenstelling tot andere disciplines, het is niet vrijblijvend: of we het weten of niet, ieder van ons zijn al Philosophy doen. We kunnen het niet ontsnappen; kunnen we alleen maar beslissen of het goed of slecht doen. Wij voeren binnen onszelf bepaalde fundamentele overtuigingen over wat waar is, wat goed is, etc. En toch hebben we ook vragen stellen over deze overtuigingen, twijfelende hen, roepen ze in vraag. Filosofie is dit af en verhoor. Als zodanig is het onontbeerlijk voor de ontwikkeling van een beter begrip van onszelf en onze wereld, en voor het leven ons leven op verantwoorde wijze. KRITISCHE & overdraagbare vaardigheden Studeren Filosofie helpt u meer duidelijk en nauwkeurig te denken, zodat u een scherper inzicht in uw eigen opvattingen en beter kunnen verwoorden zelf, zowel mondeling als schriftelijk; het versterkt de kritische redenering vaardigheden die u in staat te organiseren en overtuigende argumenten te bouwen en identificeren van de sterke en zwakke punten in de argumenten van anderen; en het helpt je "denken buiten de box", zodat u vragen en problemen te benaderen... [-]

Bachelor In De Kunst In De Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Canada Fredericton

International Relations biedt studenten met de tools en de kennis die nodig is om te begrijpen en te navigeren door de interconnectiviteit van de moderne wereld. Het daagt studenten om hun perspectieven en hun begrip van de krachten die de mondiale politiek te verbreden. Studenten die grote Internationale Betrekkingen natuurlijk het werk zal voltooien in specifieke internationale thema-cursussen waarbij de focus op een of twee specifieke gebieden van de wereld. [+]

International Relations biedt studenten met de tools en de kennis die nodig is om te begrijpen en te navigeren door de interconnectiviteit van de moderne wereld. Het daagt studenten om hun perspectieven en hun begrip van de krachten die de mondiale politiek te verbreden. Studenten die grote Internationale Betrekkingen natuurlijk het werk zal voltooien in specifieke internationale thema-cursussen waarbij de focus op een of twee specifieke gebieden van de wereld. Studenten deelnemen aan een voor-krediet Model loop van de Verenigde Naties dat veel om internationale wedstrijden zoals de Harvard en New York City evenementen heeft genomen. Internationale Betrekkingen studenten worden ook aangemoedigd om economie te studeren, evenals een vreemde taal naar een geschikte basis van kennis en vaardigheden die direct betrekking hebben op verschillende gebieden van de wereld te ontwikkelen. KRITISCHE & overdraagbare vaardigheden De vaardigheden die een student leert door het bestuderen van Internationale Betrekkingen omvatten de mogelijkheid om te begrijpen en samenvatten complexe informatie en het verzamelen van bewijsmateriaal om een ​​goede, kritische argumenten te maken. Afgestudeerden van het programma moeten leren om duidelijk en direct te schrijven. Ze zijn ook verplicht om vaardigheid te krijgen in een vreemde taal en een basiskennis van de economie, die zowel van onschatbare waarde vaardigheden in de wereld van vandaag zijn te krijgen. Studeren International Relations biedt ook studenten met een breder perspectief op en inzicht in de complexe mondiale milieu. GEMEENSCHAPPELIJKE CARRIÈRE en graduate PATHWAYS Sommige van onze studenten zijn gegaan om te werken voor het ministerie van Buitenlandse Zaken... [-]

Bachelor In De Kunst In Katholieke Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Canada Fredericton

De katholieke Studies Program is een academisch rigoureus en interdisciplinaire verkenning van het katholicisme. Cursussen bezighouden met de katholieke intellectuele traditie-het 2000 jaar durende dialoog tussen en binnen geloof en cultuur. [+]

De katholieke Studies Program is een academisch rigoureus en interdisciplinaire verkenning van het katholicisme. Cursussen bezighouden met de katholieke intellectuele traditie-het 2000 jaar durende dialoog tussen en binnen geloof en cultuur. We naderen de teksten van de katholieke intellectuele traditie met het oog in de richting van het begrijpen van de rol die het katholicisme heeft gespeeld in de menselijke zoektocht naar betekenis en in de overtuiging dat het denken is een cruciaal onderdeel van het geloof. Katholieke Studies enthousiast verwelkomt studenten van enkele of geen geloof traditie. Het programma is gewijd aan een kritische en wetenschappelijke betrokkenheid bij het katholicisme, en is dispositionally ondogmatische. De cursussen zijn vooral aandacht voor de manier waarop de katholieke intellectuele traditie kunnen de leerlingen vraagstukken van sociale en economische rechtvaardigheid en vrede te begrijpen. U wordt dan ook de vrijheid om het hele jaar door menselijke vragen en dringende hedendaagse problemen te verkennen op een manier die open staat voor de potentiële bijdragen van het geloof is gegeven. U krijgt ook de kans om de katholieke kerk zelf te bestuderen, als een culturele en politieke, evenals een religieuze instelling. U zult ook profiteren van co- en buitenschoolse evenementen, service mogelijkheden, wetenschappelijke activiteiten, en community outreach gesponsord door de St. Johannes XXIII Centre for Catholic Studies. KRITISCHE & overdraagbare vaardigheden Studenten in de katholieke Studies profiteren van een interdisciplinaire opleiding die put uit veel verschillende wetenschappelijke disciplines. Het interdisciplinaire karakter van het programma helpt studenten worden goed afgerond denkers, in staat om problemen en... [-]

BSc

Bachelor In De Kunst In Vrouwenstudies En Genderstudies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Canada Fredericton

Studenten verkennen het idee dat identiteit is opgebouwd door middel van samenspel van individuen en maatschappelijke groepen en instellingen bij te voegen aan de familie, collega's, culturele en religieuze groeperingen, de media, enz. Cursussen studenten in staat stellen om te leren over het dynamische karakter van rolpatronen en normen, seksisme en machtsverhoudingen. [+]

Studenten verkennen het idee dat identiteit is opgebouwd door middel van samenspel van individuen en maatschappelijke groepen en instellingen bij te voegen aan de familie, collega's, culturele en religieuze groeperingen, de media, enz. Cursussen studenten in staat stellen om te leren over het dynamische karakter van rolpatronen en normen, seksisme en machtsverhoudingen. Een reeks van gender gelijkheid problemen zijn nu erkend als kwesties van openbare orde, met inbegrip van gendergerelateerd geweld, pesten, en de werkplek het eigen vermogen. Of de focus ligt sociale rechtvaardigheid, gender studies, of culturen van de wereld, de kernpunten zijn de sociale constructie van de identiteit, de aard en de impact van machtsrelaties en diversiteit, en de rol van persoonlijke betrokkenheid en sociale actie. KRITISCHE & overdraagbare vaardigheden Onze studenten profiteren van de analytische en communicatieve vaardigheden ontwikkeld in de rechten van de vrouwen en mannen bewegingen voor sociale verandering. Analytische en communicatieve vaardigheden toe te passen omgevingen waar het sociaal beleid is gericht en sociale wetenschappen of geesteswetenschappen onderzoek vaardigheden zijn vereist, zoals in het sociaal werk, wet, de overheid onderzoek, bijvoorbeeld, Statistics Canada, en vooral in educatieve begeleiding, en het onderwijs werken. Met de behoefte aan een groter bewustzijn rond seksuele intimidatie / geweld op de werkplek en scholen, met inbegrip van cyber-intimidatie, het kritisch zelfonderzoek dit gebied voortbrengt is een centrale vaardigheid die managers en bestuurders zijn verplicht om te ontwikkelen. GEMEENSCHAPPELIJKE CARRIÈRE en graduate PATHWAYS Afgestudeerden van dit programma zijn voorbereid op professionele banen in het onderwijs, maatschappelijk werk, recht, en het... [-]

Bachelor Of Science In De Antropologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Canada Fredericton

Antropologie is uniek in het zijn een hands-on vakgebied. Antropologie gedaan kan worden, waar mensen zijn, en waar mensen waren. Als student antropologie aan St. Thomas, kunt u verwachten om er even uit in de echte wereld, de interactie met mensen in verschillende sociale contexten, het opgraven artefacten, en het analyseren van botten in onze antropologie laboratorium. [+]

Antropologie is uniek in het zijn een hands-on vakgebied. Antropologie gedaan kan worden, waar mensen zijn, en waar mensen waren. Als student antropologie aan St. Thomas, kunt u verwachten om er even uit in de echte wereld, de interactie met mensen in verschillende sociale contexten, het opgraven artefacten, en het analyseren van botten in onze antropologie laboratorium. Cultureel antropologen, sociale antropologen en linguïsten meestal jaar lang leven met bepaalde groepen mensen, die deelnemen in hun dagelijks leven. Dit proces van de lange termijn, kleinschalige, intensieve en gedetailleerde studie hen in staat stelt om een ​​aantal van de meest fundamentele aspecten van het menselijk bestaan ​​die zich pas openbaren op deze manier te begrijpen. Archeologen voeren ook op lange termijn veldwerk onderzoek van menselijke materiële cultuur, het opgraven, documenteren en analyseren van artefacten als een middel van het beantwoorden van dezelfde vragen over het menselijk bestaan. Fysisch antropologen bestuderen menselijke skeletresten niet alleen voor onze fysieke verleden en ontwikkeling te begrijpen, maar ook in het hedendaagse strafrechtelijk forensisch onderzoek. KRITISCHE & overdraagbare vaardigheden Wonen en werken in de wereld van vandaag betekent dat steeds meer interactie met mensen uit veel verschillende culturele achtergronden. Het ontwikkeld door middel van het invullen van een graad in de antropologie vaardigheden in staat stelt afgestudeerden om kritische denkers en effectieve communicators die in staat zijn om relevante informatie te genereren en weloverwogen beslissingen te worden. Volgens de American Anthropological Association, antropologische opleiding concentreert zich op drie overdraagbare vaardigheden gebieden: "het begrijpen van de menselijke diversiteit,... [-]

Bachelor Of Science In De Economie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Canada Fredericton

Het ministerie van Economie aan de St. Thomas brengt de sterke punten van een kritische zeven vrije kunsten aan de studie van de economie. We bestuderen verschillende manieren regio's, groot en klein, het beheren van hun middelen-de vraag of deze middelen zijn financiële, natuurlijke, goederen of diensten. De studie van de economie neemt een kritische blik op hoe regio handel, prijs, consumeren en te verspreiden. [+]

Het ministerie van Economie aan de St. Thomas brengt de sterke punten van een kritische zeven vrije kunsten aan de studie van de economie. We bestuderen verschillende manieren regio's, groot en klein, het beheren van hun middelen-de vraag of deze middelen zijn financiële, natuurlijke, goederen of diensten. De studie van de economie neemt een kritische blik op hoe regio handel, prijs, consumeren en te verspreiden. Het is de taak van een econoom om een ​​expert te zijn in het begrijpen van de verschillende economieën waarin hij of zij werkt en beste praktijken advies voor te bereiden ten behoeve van zijn of haar regio. Onze studenten onderzoeken niet alleen hoe de economie werkt, maar waar het vandaan kwam, de uitdagingen creëert voor sociale gelijkheid en sociale rechtvaardigheid, en hoe mensen te betrekken aan te passen en de bestaande economische verhoudingen veranderen. KRITISCHE & overdraagbare vaardigheden Als student of Economics, leer je door middel van de eb en vloed navigeren karakter van de economie waarin u woont en werkt. U zult intelligentie te ontwikkelen bij het maken van weloverwogen beslissingen en het verstrekken zinvol advies met betrekking tot rijkdom en middelen in uw omgeving. U zult ook verscherp je analytische vaardigheden en waarderen de waarde en de beperkingen van evidence-based argumenten en onderzoek. Op hetzelfde moment, zal je krijgt geavanceerde communicatieve vaardigheden, vooral in uw vermogen om te lezen en analyseren van academische en technisch schrijven. GEMEENSCHAPPELIJKE CARRIÈRE en graduate PATHWAYS Wij geloven dat onze vrije kunsten benadering van de studie van... [-]

Bachelor Of Science In De Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Canada Fredericton

Onze Politicologie programma bestrijkt de vier traditionele deelgebieden van de discipline: Canadese politiek en bestuur, vergelijkende politiek, internationale betrekkingen en de wereldpolitiek, en Politieke Filosofie. Studenten krijgen een goede basis in de institutionele en ideologische aspecten van het politieke leven en worden afgestemd op de trends en schokken die de krachten en de kwesties die ons in binnen- en buitenland te wijzigen. [+]

Onze Politicologie programma bestrijkt de vier traditionele deelgebieden van de discipline: Canadese politiek en bestuur, vergelijkende politiek, internationale betrekkingen en de wereldpolitiek, en Politieke Filosofie. Studenten krijgen een goede basis in de institutionele en ideologische aspecten van het politieke leven en worden afgestemd op de trends en schokken die de krachten en de kwesties die ons in binnen- en buitenland te wijzigen. Het programma biedt een voor kredietmodel VN cursus, die student jaarlijks stuurt ten minste één belangrijke Model UN simulatie. Teams deel aan Harvard, de VN in New York, en Ottawa. Elk voorjaar, St. Thomas gastheer is van de John Peters Humphrey Model VN voor middelbare scholieren, waardoor studenten in onze Political Science Department een kans om een ​​centrale rol in het organiseren en uitvoeren van het evenement te worden. KRITISCHE & overdraagbare vaardigheden Politicologie studenten scherpen hun lezen, schrijven en analytische vaardigheden. Ze onderzoeken argumenten, trends identificeren, testen theorieën en ontwikkelingen uit te leggen. Ze leren over de banden tussen individuele zorgen en problemen met de openbare orde. Door het bestuderen van case studies in de nationale en internationale bestuur, internationale betrekkingen, en vergelijkende politiek, ontwikkelen zij hun vaardigheden van de analyse de openbare orde en bereiden zich voor analytische, project management, en communicatie in de verschillende agentschappen van de overheid, alsmede niet-gouvernementele en internationale organisaties. GEMEENSCHAPPELIJKE CARRIÈRE en graduate PATHWAYS Veel Politieke Wetenschappen afgestudeerden hun loopbaan in de wet, de journalistiek, openbare diensten, de binnenlandse en internationale organisaties, onderzoek, communicatie en public relations, onderwijs, nationale en internationale... [-]

Bachelor

Bachelor In De Toegepaste Kunst In Het Strafrecht

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Canada Fredericton

Criminologie is een discipline die probeert te begrijpen hoe mensen zich gedragen in moeilijke, verwarrende, stressvol, tragische en bizarre situaties. Als de studie van Criminologie gaat vaak gepaard met politieke, sociale en persoonlijke aandacht, leren de studenten theorieën van crimineel gedrag en vrij te analyseren en strafrechtelijke systemen en beleid nauwkeurig te evalueren. [+]

Criminologie is een discipline die probeert te begrijpen hoe mensen zich gedragen in moeilijke, verwarrende, stressvol, tragische en bizarre situaties. Als de studie van Criminologie gaat vaak gepaard met politieke, sociale en persoonlijke aandacht, leren de studenten theorieën van crimineel gedrag en vrij te analyseren en strafrechtelijke systemen en beleid nauwkeurig te evalueren. Ons programma in het St. Thomas onderzoekt de mensen en instellingen die van invloed zijn, en worden beïnvloed door, justitie, het verkennen van de impact op de daders, slachtoffers, en het publiek. KRITISCHE & overdraagbare vaardigheden Door het bestuderen van Criminologie, studenten ontwikkelen uitzonderlijke academische en onderzoek geletterdheid. Aangezien de presentatie van dit onderzoek is van essentieel belang voor de discipline, de studenten krijgen ook aanzienlijke ervaring in vaardigheden zoals communicatie en debat. Analytische en evaluatieve vaardigheden staan ​​centraal in de studie van de Criminologie en Strafrecht als studenten zijn verplicht om het beleid en de instellingen in de plaats voor degenen die zijn geïdentificeerd als misdadig en degenen die het slachtoffer zijn geworden van crimineel gedrag in twijfel. GEMEENSCHAPPELIJKE CARRIÈRE en graduate PATHWAYS Een stichting in de criminologie en strafrecht bereidt je voor op een breed scala van loopbanen. De kennis en Skillset opgedaan met dit gebied is zowel sterk analytisch, praktisch en veeleisend. Afgestudeerden van dit programma hebben gevolgd een loopbaan in de wet, politie en RCMP, overheid, sociaal beleid, correcties, maatschappelijk werk, onderwijs, en nog veel meer St. Thomas is de eerste universiteit in Atlantic Canada een belangrijke in Criminologie en de eerste Canadese... [-]