Lees de Officiële Beschrijving

Over Trent University

Een van de beste universiteiten van Canada, Trent University is gebaseerd op het ideaal van interactief leren dat persoonlijk, doelgericht en transformerend is.

Consequent nationaal erkend voor leiderschap op het gebied van onderwijs, onderzoek en studenttevredenheid, Trent trekt uitstekende studenten uit het hele land en over de hele wereld .

Hier verbinden niet- gegradueerde en afgestudeerde studenten zich en werken ze samen met docenten, medewerkers en hun leeftijdsgenoten door verschillende gemeenschappen die residentiële hogescholen , klaslokalen, disciplines, hands-on onderzoek, co-curriculaire en gemeenschapsgerichte activiteiten omvatten.

In alle disciplines brengt Trent dagelijks kritisch, integratief denken tot leven. Trent's unieke benadering van persoonlijke ontwikkeling door middel van ondersteunende, collaboratieve gemeenschapsbetrokkenheid is meer dan ooit nodig. Studenten lopen voorop door samen ervaringen te creëren die zijn geworteld in dialoog, verschillende perspectieven en samenwerking.

In een leeromgeving met een levenslange passie voor inclusie, leiderschap en sociale verandering zijn Trents studenten, alumni, docenten en personeel geëngageerde wereldburgers die katalysatoren zijn bij het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken.

Trent's Peterborough campus beschikt over bekroonde architectuur in een adembenemende natuurlijke omgeving aan de oevers van de rivier de Otonabee, op slechts 90 minuten van het centrum van Toronto, terwijl de Durham GTA- campus een hechte gemeenschap met een stedelijke uitstraling biedt, gunstig gelegen in Oshawa, 40 minuten van het centrum van Toronto.

We erkennen respectvol dat we op het traditionele grondgebied van de Mississauga Anishinaabeg zijn . We bieden de First Peoples onze dankbaarheid voor hun zorg voor en onze leringen over onze aarde en onze relaties. Mogen we die leringen eren.

Trent is zeven jaar op rij de nr. 1 undergraduate-universiteit van Ontario geweest

 • # 1 undergraduate university in Ontario; # 3 in Canada 1
 • # 1 in Canada voor studiebeurzen en beurzen 1
 • # 1 in Ontario voor buitenschoolse activiteiten 1
 • # 1 in Student Awards in Ontario 1
 • # 2 in Ontario voor Student Satisfaction 1
 • Onder de top 3.4% Universiteiten in de wereld 2

Trente afgestudeerden krijgen banen

 • 95% van Trent-gradiënten werkzaam na twee jaar 1
 • 87% van Trent grads werkte zes maanden na afstuderen
 • Trent studeert af in verpleegkunde, natuurwetenschappen en fijn
 • Landbouw- en BioScience-studenten uit Trent zien twee jaar na hun afstuderen een werkzaamheidspercentage van 96%;
 • Afgestudeerden van het onderwijsprogramma van Trent zien een indrukwekkende werkgelegenheidsgraad van 97% na twee jaar afstuderen;
 • Geesteswetenschappen afgestudeerden bij Trent registreerden een arbeidsparticipatie van 93% slechts zes maanden na het afstuderen, hoger dan het gemiddelde van de provincie.

Trent-studenten zijn blij dat ze zijn gekomen

 • 95% van de studenten is blij dat ze voor Trent hebben gekozen
 • 94% van de studenten is tevreden met de algehele kwaliteit van hun Trent-opleiding 3

Trent is een leider in onderzoek en innovatie

 • # 4 undergraduate research university in Canada 4
 • # 1 in publicatie-intensiteit in Canada 4
 • # 3 in publicatie-impact in Canada 4

Het is een opwindende tijd om Trent-student te worden

1 Maclean's University Rankings, 2018 - Primary Undergraduate Category

2 Centre for World University Rankings, 2017

3 Canadian University Survey Consortium, 2012

4 Re $ earch Infosource Rankings, 2017

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Trent University

Vernieuwers, leiders, ondernemers, zakelijke professionals en game changers - dit is precies wat Trent onze studenten voorschotelt om te zijn. Door middel van een geïnteg ... [+]

Overzicht

Vernieuwers, leiders, ondernemers, zakelijke professionals en game changers - dit is precies wat Trent onze studenten voorschotelt om te zijn. Door middel van een geïntegreerde aanpak van bedrijfs-, zelfstandige, online, kleine bedrijven en andere modellen, leert u de fundamenten van leiderschap, management, en krijgt u een diep begrip van de organisatie van het bedrijfsleven en zijn rol in een veranderende wereld. Uw studies zullen een brede basis van bedrijfskennis bevatten door kerncursussen over bedrijfsgebieden vanaf het eerste jaar te leveren. Kies ervoor om je te concentreren in een van de verschillende specialisaties, of verbind je interesse in zaken met andere studiegebieden door Trent's toewijding aan interdisciplinair leren.... [-]

Canada Oshawa Peterborough
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Trent University

De studie van computer- en informatiesystemen staat centraal in ons begrip van hoe de wereld informatie verwerkt, beheert en communiceert met behulp van digitale technolo ... [+]

Computersystemen met specialisatie in computerwetenschappen

Zorg voor een geavanceerd gebruik van de nieuwste wetenschappelijke en digitale technologieën, met assistentie van professoren die experts zijn op hun vakgebied.

In slechts een paar korte decennia heeft computertechnologie bijna elk aspect van ons leven beïnvloed. Hierdoor is het vermogen om de taal van computersystemen te creëren, manipuleren en spreken de meest gewaardeerde vaardigheden geworden die van toepassing zijn op vrijwel elke branche. Wanneer je computertechnologie in Trent studeert, krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen in het ontwerpen, implementeren en integreren van softwaretoepassingen, van supercomputers tot spelborden. Deze graad zal u voorzien van de nodige vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de steeds veranderende technologiesector.... [-]

Canada Oshawa Peterborough
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Trent University

Als een BESS-student aan een van Canada's belangrijkste post-secundaire milieu-instellingen, ontwikkel een sterk begrip van oplossingen voor natuurlijke hulpbronnen en mi ... [+]

Overzicht

Als een BESS-student aan een van Canada's belangrijkste post-secundaire milieu-instellingen, ontwikkel een sterk begrip van oplossingen voor natuurlijke hulpbronnen en milieuproblemen en leer hoe je wetenschappelijke en sociale kennis effectief kunt combineren in deze interdisciplinaire gezamenlijke kunstwetenschappen. U krijgt inzicht in de wetenschappelijke aspecten van hedendaagse milieuproblemen die verband houden met beleids- en planningsbeslissingen die leiden tot een ecologisch duurzame toekomst. Je studies gaan vanuit verschillende perspectieven in op milieu-uitdagingen, wetenschap, beleid en politiek.

Degree TypeBESS

Het voordeel van Trent

Leer hoe je wetenschap en beleid kunt integreren om milieuproblemen te begrijpen en op te lossen... [-]

Canada Oshawa Peterborough
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Discover Trent University

360 Video Experience

Anuj - Computing Systems, Computer Science Student

Jahanara - Business Administration Student

Juan - Biology Student

Andressa - Environmental and Life Sciences Student

Trent University - Durham
Website
Telefoonnr.
905-435-5100
Trent University - Peterborough